kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Нисам ћорава и не правим се мутава.. можда сам заиста мутава, не знам. Ево сад ћу да гуглам да видим шта кажу подаци, ако их има. Нисам ишла и испитивала около жене колико оргазама доживљавају и да ли их глуме. ПС. И да 99% жена одглуми оргазам у току свог живота, то не би значило да су лажљивије од мушкараца. Можда само неће да обесхрабре мученика. А можда би и мушкарци глумили да могу. Рекла сам "глупих генерализација" у смислу свакодневних лупетања жене су овакве, мушкарци су онакви. Нисам причала о методологији. Није ваљда да то што људи около причају како су жене лажљиве сматраш науком? Поредиш чаршијске аброве са физиком, а онда сам ја коњ. Кјут. ja nisam nigdje rekao da muskarci nisu lazljivi, provjeri ponovo, ja sam rekao da su zene sklonije tome od muskaraca, moj zivot takav kakav je potvrdjuje tu tezu, a jos sam ti rekao i da su o tom pisali neki veliki ljudi, znaci ne potice to od mene, ti negiras to i ok, ne moggu ti ja zabraniti da negiras, trazila si od mene eksplicitno da ti navodim primjere, ja navedem , a tebi ne valja, e pa izvini ali zezaj nekog drugoga, necu da se pokacimo, ja tebe postujem kao osobu, ne bi volio da se pokacimo, inace sam se ranije pokacio sa par dobrih ljudi na forumu, zato sto imamo razlicita misljenja na neke teme i zao mi je zbog toga, ne bi volio da se ponovi! Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 17 минута, kordun рече pa kad si ti tu, ove zene se vladaju pristojno, jel tebe nema, krece recvolucija ништа ме не слушаш, сто путасам ти рекла, кад дођеш на форум труди се да делујеш нормално, док се не ожениш, после се и онако не примети ништа kordun је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 6 минута, kordun рече vecina zena imaju pravi ili lazni oklop koji moras probiti , prosto se tako postavljaju, mada ima i onih koje nisu takve, ali su u manjini, ali te tek nisu normalne ... a ovo za grkinje nisam skontao. Kada ti neka Grkinja bude rekla ne,skontaćeš Juanito је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 evo opet si zinula ko tutankamon u grobnici Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, kordun рече ja nisam nigdje rekao da muskarci nisu lazljivi, provjeri ponovo, ja sam rekao da su zene sklonije tome od muskaraca, moj zivot takav kakav je potvrdjuje tu tezu, a jos sam ti rekao i da su o tom pisali neki veliki ljudi, znaci ne potice to od mene, ti negiras to i ok, ne moggu ti ja zabraniti da negiras, trazila si od mene eksplicitno da ti navodim primjere, ja navedem , a tebi ne valja, e pa izvini ali zezaj nekog drugoga, necu da se pokacimo, ja tebe postujem kao osobu, ne bi volio da se pokacimo, inace sam se ranije pokacio sa par dobrih ljudi na forumu, zato sto imamo razlicita misljenja na neke teme i zao mi je zbog toga, ne bi volio da se ponovi! Нисам те зезала. Кад те зезам кажем ти да си геј феминиста у розе шуљи. Што бисмо се покачили? Лепо кажеш "Смараш, Лејди... глупа си правиш логичне грешке.. нећу да причам с тобом", и ето, све кул. Немој да се љутиш, живац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Нисам те зезала. Кад те зезам кажем ти да си геј феминиста у розе шуљи. Што бисмо се покачили? Лепо кажеш "Смараш, Лејди... глупа си правиш логичне грешке.. нећу да причам с тобом", и ето, све кул. Немој да се љутиш, живац. nisi ti glupa, naprotiv, ali si tvrdoglava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 25 минута, kordun рече a ovo za grkinje nisam skontao. Грчка реч за "да" се изговара "не" (Ναί) kordun је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, GeniusAtWork рече Грчка реч за "да" се изговара "не" (Ναί) GeniusAtWork, kordun, Кратос and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, kordun рече nisi ti glupa, naprotiv, ali si tvrdoglava. А ти ниси? Добро, небитно.. мир, мир, мир kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 15, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 пре 8 часа, kordun рече pa svim silama si pokusao da branis zene, neces lako zaspati, dzaba ides u krevet da znaš i ja sam teško zaspala od naprezanja mozga, al zato je molitva tu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 15, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 пре 7 часа, kordun рече sad me vec polako ljutis svojom tvrdoglavoscu, nisi ti okruzena izuzetcima nego se pravis mutava ili si corava. Jel bre Srbendo, jel se meni to ucini il ti lupi sakom o astal?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 15, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 Slusam jutros na radio S, prica voditeljka da je dokazano da su deca pametna na mamu, lepa na mamu itd. A pita voditelj a sta je na tatu? A ona odgovara : Pa mama.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 15, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 ... kordun and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 15, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 пре 35 минута, crisbo88 рече ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 15, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 пре 8 часа, Ana B. рече da znaš i ja sam teško zaspala od naprezanja mozga, al zato je molitva tu Ma bolje uspeva brojenje ovaca, al krenes unazad. Znas kako zaspis, kao malo dete. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука