Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Lady Godiva рече

@kordun, изгледа да се нисмо разумели. 

Можда су мушкарци генерално бољи око машина, оријентације у простору, физички су јачи... али то већини људи није битно за свакодневни живот. Питала сам те конкретно зашто би данас жена имала потребу да муља и лаже када и без тога може да опстане и живи сасвим океј.

Ево, ја сам просечна или испод просека у свим сегментима живота, па никад нисам морала да се фолирам, лажем, манипулишем да бих се представила бољом него што јесам или изборила за било шта. А не иде ми тако лоше.

ej, ja gledam dve djevojke koje ne mogu da se svare, al kad se sretnu pred narodom grle se i ljube, jesi to nekad vidjela da muskarci rade?

zene su cuvene varalice, pa nema zene koja recimo nije odglumila orgazam, nemoj da dalje nabrajam

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 минута, Vegeta рече

ezgif.com-video-to-gif(3).gif

Meni bre ona... `nako... nista posebno. Ukusi su cudo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, kordun рече

ih, ja imam na nosu oziljak , zvono od crkve me opalilo 1994-te , penjao se u toranj da vatam neke sismise, kad nisam poginuo.

A sto se muvas tamo gde ne treba.

Nego bre Srbendo ja ne vido na onoj slici sto si objavio, pre neku nedelju, nigde oziljka? Ti si to uradio plasticnu operaciju??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Meni bre ona... `nako... nista posebno. Ukusi su cudo...

A loknasta kosa??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

nije red da imenujem, mada je svi znate i znate da je moja drugarica.

Ne vredi, ovo mora da se razresi, ne zvao se ja Herlok Solms... 0703_read

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Milica Bajic рече

:mazenje:

А ја сам два пута ломила зглоб десне руке, једном као мала, једном као велика :D све због спорта 

A tebi je sport bio da samaras momke? Hm, Mico, Mico.:nene:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Liga Džentlmena рече

A loknasta kosa??

To je malo vadi. Ovako - nista posebno. To je sto se mene tice, razume se...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Liga Džentlmena рече

A sto se muvas tamo gde ne treba.

Nego bre Srbendo ja ne vido na onoj slici sto si objavio, pre neku nedelju, nigde oziljka? Ti si to uradio plasticnu operaciju??

vidi se oziljak, mada posto sam tada bio klinjo, danas se jedva vidi, sa strane u korijenu nosa  blizu oka me opalilo)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

To je malo vadi. Ovako - nista posebno...

Da ima bar blistavi osmeh. ? 

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, kordun рече

iz trebinja

znaci, devojke iz trebinja su opasne?!

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Da ima bar blistavi osmeh. ? 

Meni generalno kod tih pevaljki, glumica i ostalih slicnih najvise smeta bas to sto su javne.
Nekako mi se lepota prilicno potire tim pristupom "ja sam izlozba mesa".

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...