Djapa Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, Mali Marko рече Мој савет отиђи у прво стовариште грађевинског материјала и купи једно метално буре од 200 литара (никако не мање) и исеци горњи део да можеш да уђеш комотно (као конзерва да буде) уђи у буре и замоли неког да те затвори и конзервира да не шириш такве глупости може неко да те послуша. Moj savet ti je da razmislis malo pre nego sto nesto kazes i da ne budes tako plitak i povrsan kao zene, budi musko mali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 3 минута, Mali Marko рече Мој савет отиђи у прво стовариште грађевинског материјала и купи једно метално буре од 200 литара (никако не мање) и исеци горњи део да можеш да уђеш комотно (као конзерва да буде) уђи у буре и замоли неког да те затвори и конзервира да не шириш такве глупости може неко да те послуша. Kakve gluposti brate?? Djapa je odlico rek`o - feminizam, onakav kakav u srzi jeste, je jedno obicno zlo, nista osim toga. Alegzandar and Djapa је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 9 минута, Liga Džentlmena рече A kako se to Ana radi? Tako sto se nauce da govore istinu, stanu iza onoga sto kazu, odrze rec i ne prave glupe smicalice podmetanja nogu Djapa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Kakve gluposti brate?? Djapa je odlico rek`o - feminizam, onakav kakav u srzi jeste, je jedno obicno zlo, nista osim toga. Поштујем твоје мишљење али мислим да феминизам не треба схватати на такав начин као да удара атомска бомба у сред Србије. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 5 минута, Djapa рече Feministkinje su najvece stetocine na svetu i bolest 21. veka, znaci gade mi se. Ko li vam prodade tu pricu o ravnopravnosti, sam djavo izgleda. Ali dobro, ko kako seje tako i zanje. nije samo feminizam, siri je spektar laznih ali destruktivnih sloboda koje su uvedene jos od francuske revolucije pa do danas za obicnu raju, a koje ce da rasture drustvo i tradiciju do daske, plodove toga ubiremo vec danas, od bijele kuge pa na dalje, cujem da ni siptarke nece vise da radaju, skoluju se za menadzere, maksimum dvoje djece, a bice i manje, porodica ce biti primitivni oblik ljudskog organizovanja koje se odrzalo do 21 vijeka, a kada ubijes porodicu individualcima mozes da vladas kako hoces, jer su nejaki. Alegzandar, Вукашин Ковачевић and Djapa је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 А шта је феминизам у контексту целе приче? Да не може муж да је млати кад му се ћефне? Стварно жива пропаст тај феминизам онда Veliki Marko, Juanito, Лубеница and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, Mali Marko рече Поштујем твоје мишљење али мислим да феминизам не треба схватати на такав начин као да удара атомска бомба у сред Србије. Lose mislis Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, Mali Marko рече Поштујем твоје мишљење али мислим да феминизам не треба схватати на такав начин као да удара атомска бомба у сред Србије. Misli brate, nije to zabranjeno, ali drzi oci otvorene, nemoj da mislis samo na osnovu svoje pretpostavke, nego na osnovu onog sto vidis. A ono sto sam ja do sad vid`o u pogledu toga je blago receno jezivo - ideoloski pokret gonjen unutrasnjom bedom i kompleksima, nista drugo. Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, GeniusAtWork рече А шта је феминизам у контексту целе приче? Да не може муж да је млати кад му се ћефне? Стварно жива пропаст тај феминизам онда Nije lepo da se izvrce i ruga na izvrnuto. Jeri tako nesto niko ovde nije ni pomenuo. kordun је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 7 минута, Djapa рече Moj savet ti je da razmislis malo pre nego sto nesto kazes i da ne budes tako plitak i povrsan kao zene, budi musko mali. ma mali marko je prevelika dobrica, toliko je dobar da pusti da ga kokoske jedu Djapa, Вукашин Ковачевић and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 4 минута, Ana B. рече Tako sto se nauce da govore istinu, stanu iza onoga sto kazu, odrze rec i ne prave glupe smicalice podmetanja nogu Zena treba da zasluzi da se prema njoj muskarac tako ophodi. Jel tako? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Nije da smo ekipa, bolji smo mi ovde nego ovi u skupstinama... ... Ana B., Flojd, Veliki Marko and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Upravo sam na belu kugu i razaranje porodice mislio. Zato nam otimaju teritoruju, zato nemamo vojsku, zato nestajemo. Sad ce pametni da kazu i feminizam je kriv za to, pa nije 100% ali jednim velikim delom jeste a mozda nam upravo on bude ta kap koja preliva casu. Ana B., obi-wan and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Djapa рече Upravo sam na belu kugu i razaranje porodice mislio. Zato nam otimaju teritoruju, zato nemamo vojsku, zato nestajemo. Sad ce pametni da kazu i feminizam je kriv za to, pa nije 100% ali jednim velikim delom jeste a mozda nam upravo on bude ta kap koja preliva casu. To je u stvari jedna od glava mnogoglave hidre, nista drugo. Ana B., Djapa and kordun је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Zena treba da zasluzi da se prema njoj muskarac tako ophodi. Jel tako? Muskarac treba da je jaci, onda ga lako slusa, to joj je u prirodi ona to zapravo i voli i postuje takvog muskarca Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука