Lady Godiva Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 7 минута, GeniusAtWork рече Слажем се у начелу, али је проблем што ми не знамо целу причу. Тј. не знамо другу страну, шта јој је стварно писао. А на крају крајева и не треба да знамо Ако је стварно вређао, онда је требала да га пријави. А ако већ неће да га пријави, лепо да му напише да јој се не обраћа приватно више убудуће иначе ће га пријавити за узнемиравање. И то је требало да буде то. Геније, глас разума. GeniusAtWork and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 5 минута, Sofija_ рече Daj Obi mani me tog patetisanja, ja nisam djak prvak, niti moras mene uciti sta je izvinjenje i pokajanje i priznanje greha.. Znam vrlo dobro zasto sam sve napisala, a vidim da se on nimalo ne kaje, boli ga uvo, jos i nastavlja da se sprda, i pravi se mutav, i nece da prizna da je pola svog posta izbrisao, a imam to priznanje u pp i prosledicu administraciji. Ma ko te bre shisha. Necu da te manem. Sta mi mozes? I ne, ti o mnogim stvarima glede vere nemas pojma, odma` da ti veroucitelj kaze. Ne mozes bre javno nekog da svinjas i mazgas i da ti to bude ok, i da si ti sad kao verujuca. Jel ti to jasno? Da crtam ako nije? I ko si ti - i ko ste vi neke zene ovde - uopste da nekom trazite da nesto prizna tako drsko? Sta si mu ti, uciteljica? Ako nije valjao prijavis bitangu i kraj, lepo rece genius. Ali ne, moraju da se skupe njih nekoliko i javno da mrcvare gresnika i da razvlace sline po forumu. Milina Bozija, bas ste svi za primer, nema sta. I aj` samo mi jos jednom kazi da je to sto napisem patetika, pa ce da leti perje! Veliki Marko, Рапсоди and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Вукашин Ковачевић, Flojd, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Ma ko te bre shisha. Necu da te manem. Sta mi mozes? I ne, ti o mnogim stvarima glede vere nemas pojma, odma` da ti veroucitelj kaze. Ne mozes bre javno nekog da svinjas i mazgas i da ti to bude ok, i da si ti sad kao verujuca. Jel ti to jasno? Da crtam ako nije? Ko si ti uopste da nekom trazis da nesto prizna tako drsko? Sta si mu ti, uciteljica? Ako nije valjao prijavis bitangu i kraj, lepo rece genius. Ali ne, moraju da se skupe njih nekoliko i javno da mrcvare gresnika. Milina Bozija. I aj` samo mi jos jednom kazi da je to sto napisem patetika, pa ce da leti perje! N znas ti sta ja znam a sta ne znam, niti to moras i mozes znati, i ne moram ja da se hvalim svojim znanjem,,ali djak prvak sigurno nisam, sve ovo iznad bolje njemu da si napisao, pa nek ode kod svestenika iskreno da se pokaje, ja ne moram da se pravdam da ja to redovno radim, da redovno gresim i da se redovno kajem i ispovedam, ali ti to verovatn znas bolje od mene same.. Naravno da imam pravo da trazim da prizna, zato sto vidim da je lazov, i znam sta sam procitala dok nije izbrisao...a dala sam mu sansu da se popravi, jer nisam neko ko prijavljuje..medjutim on postade jos bezobrazniji, a ti ga brani, boli me uvo.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 @obi-wan шта`с дереш ти, јел ти знаш да сам ја данас требала да будем на Голији ил Јавору ил негде и у најгорем сценарију да се напијем са бабом која продаје кајмак...јеси ми нашао пакет аранжман П.С. то је катастрофа бре, а не ове транге франге по форуму obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Flojd and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 33 минута, GeniusAtWork рече . А ако већ неће да га пријави, лепо да му напише да јој се не обраћа приватно више убудуће иначе ће га пријавити за узнемиравање. И то је требало да буде то. I svaki normalan covek se dzentlmenski povuce, ako je preterao ili uvidi da to smeta drugoj strani, jer mozda mi ne vidimo neke stvari koje drugi vide. E sad ne znam da li to vazi i za zene ili samo za muskarce? Jel imamo i mi neka prava u zibotu i na ovom forumu ili ne? Ili treba samo da cutimo??? A sto se tice naseg slucaja, mislim da otome ne trebate da sudite vi, vec neka prijavi administraciji pa neka administracija resi. Ne samo ona vec sve zene koje ne mogu bez mene. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 37 минута, Sofija_ рече N znas ti sta ja znam a sta ne znam, niti to moras i mozes znati, i ne moram ja da se hvalim svojim znanjem,,ali djak prvak sigurno nisam, sve ovo iznad bolje njemu da si napisao, pa nek ode kod svestenika iskreno da se pokaje, ja ne moram da se pravdam da ja to redovno radim, da redovno gresim i da se redovno kajem i ispovedam, ali ti to verovatn znas bolje od mene same.. Naravno da imam pravo da trazim da prizna, zato sto vidim da je lazov, i znam sta sam procitala dok nije izbrisao...a dala sam mu sansu da se popravi, jer nisam neko ko prijavljuje..medjutim on postade jos bezobrazniji, a ti ga brani, boli me uvo.. Nemas pravo da trazis. Ovo je forum, postoje instrumenti za prijavljivanje onog sto ne valja, niti si ti niti je bilo ko ovde bilo ciji sudija. Niti ce da bude. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 35 минута, Снежана рече @obi-wan шта`с дереш ти, јел ти знаш да сам ја данас требала да будем на Голији ил Јавору ил негде и у најгорем сценарију да се напијем са бабом која продаје кајмак...јеси ми нашао пакет аранжман П.С. то је катастрофа бре, а не ове транге франге по форуму Ja ti lepo nudim Pripjat i Cernobilj onaj dan, i to na popustu, a ti nista... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 24 минута, Liga Džentlmena рече I svaki normalan covek se dzentlmenski povuce, ako je preterao ili uvidi da to smeta drugoj strani, jer mozda mi ne vidimo neke stvari koje drugi vide. E sad ne znam da li to vazi i za zene ili samo za muskarce? Jel imamo i mi neka prava u zibotu i na ovom forumu ili ne? Ili treba samo da cutimo??? A sto se tice naseg slucaja, mislim da otome ne trebate da sudite vi, vec neka prijavi administraciji pa neka administracija resi. Ne samo ona vec sve zene koje ne mogu bez mene. Ja bi se na tvom mestu svima njima lepo javno izvinio, pa nek` se prze! Milica Bajic and Flojd је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, obi-wan рече Nemas pravo da trazis. Ovo je forum, postoje instrumenti za prijavljivanje onog sto ne valja, niti si ti niti je bilo ko ovde bilo ciji sudija. Niti ce da bude. Jasno? Jasno. Ti se prvi postavljas kao sudija, a nemas pojma o cemu se radi, a ovaj pokusava i predstavlja se kao neki dzentlmen, malo morgen. Lupeta bezveze, i onda kad vidi da je zabrljao, brise i jos se pravi lud kao nije on nista...ma da...a sto ga ostale zene napadaju nemam pojma niti me zanima, da je sve bilo kako treba sigurno ga ne bi ganjale, znaci postoji razlog zasto, a ti se ne mesaj u nesto ako ne znas o cemu se radi i nemoj da mislis da si najpametniji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 минута, Sofija_ рече Ti se prvi postavljas kao sudija Ne, nego bas ti, pa reko da vidis malo kako to izgleda... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Poslusacu brata @obi-wan Evo, javno se izvinjavam svim zenama na forumu koje sam uvredio, povredio ili necim ucinio da se osecaju manje vrednim, prevario itd. Ako sam ih lagao, ili zloupotrebio njihovu cistotu misli i poremetio koncepciju hriscanskog zivota, ili bilo sta sto nije po pravilima foruma ili etike musko zenskih odnosa. Molio bih administratore i sve prisutne da ovu moju izjavu prihvate i imaju u vidu kada mi izricu kaznu. Jos jednom se izvinjavam za za sta sam kriv ili nisam kriv, a smatrate da sam pogresio. Nadam se da ce ovo biti dovoljno da se umire uskovitlane strasti. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 15 минута, obi-wan рече Ja ti lepo nudim Pripjat i Cernobilj onaj dan, i to na popustu, a ti nista... нећу Чернобил, иди ти тамо, оћу Бабин кук obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Ne, nego bas ti, pa reko da vidis malo kako to izgleda... U mom slucaju da, jer znam sta je pisao,brisao,pretio..i jos laze, no nema veze, ja mu zelim sve najbolje i da ga Bog pomiluje i opameti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука