Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Снежана рече

кажу да је  рећи "не", најтеже за научити

Не знам ни шта је то, неки микс васпитања, глупе емпатије... Тешко је бити искрен с људима. Мени је лакше да ја истрпим неку непријатност него да кажем у фацу шта мислим јер, Боже мој, то није лепо, шта ли.. Скроз чудно нерационално. :/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Sofija_ рече

Naravno, Liga zna sta sam mu sve pisala,sestrinski, sa recima podrske..a on meni gard...zamisli da tako nekom nepromisnjenom poveris jos vise iz svog privatnog zivota, neku tugu ili muku, a on to izbubeta javno...

Desi se i to, pa zagladimo, i idemo dalje. Inace, kad bi Bog primenjivao ovakav pristup kao ti, ne bi nas puno ostalo...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

Ti bi znala sta sam napisao i  pored toga sto sam obrisao. A ti ne znas. ne_shvata

Tako da jedini argument koji imas je da sam izneo koje si god, koje moze da bude a ne mora tacno.

Konacno smo resili smo misteriju. A odsalo ti je samo pucanje u prazno.

Ime devojke nema veze sa ovim ne znam zasto nju mesas u ovu raspravku?

To je vec nisko, ja ne iznosim stvari koje si ti meni pisala, ili da krenem redom poruke da objavljujem?

Da jesam dzentlmen, samim tim sto sam priznao gresku i prihvatio sve tvoje uvrede, a nisam ti uputio ni jedno, cak ti nisam ni pretio. 

Tako da je sve reseno.  :mahmah:

Eto vidis ipak sam Dzentlmen, a ti budi malo dama, pa smanji dozivljaj.

Sve ono sto sam iznad napisala si ti napisao meni, znas ti vrlo dobro, samo se sad pravis lud, izvlacis se, a to je kukavicki, jer si izbrisao pola poruke. Naravno, izneo si podatak koji sam ja tebi u pp napisala,i za to sam te i opomenula u pp gde sam ti jedinu "uvredljivu"' rec uputila, opisavsi tvoj postupak da tako nesto radi mamlaz koji na razmislja...osim toga bakero, nista ti nisam napisala,(ono ne bacaj bisere pred svinje ima u Jevandjelju) a ti se ovim sto se pravis mutav, pokazujes kakav jesi...dalje,ono o devojci koja te odbila si sve sam javno pisao, pokazujuci osvetoljubivost...

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Liga Džentlmena рече

Kada si vec napisao.

Sto se Godive tice, moj odnos prema njoj je ( ogledalo). Tako se i ona prema meni odnosi. A to ne znaci da je mrzim ili da mi se svidja. I da ne mrzi ona mene vec joj je to mozda zabavno.

Sto se Danijele tice, sad bas vracam poruke da vidim sta sam napisao, kad gle cuda nisam nasao da sam joj pisao.

A to je dokaz da mi poruke razumemo onako kako zelimo a ne kako je stvarno napisano.

Znas ti dobro sta si mi pisao, gde si mi pisao i koliko je strana zbog tebe obrisano. Nemoj da se pravis cvecka. Do skoro sam bila urednik i znam sta si pisao, na koji nacin, kome... I sta jos uvek radis. Nemoj da se pravis cvecka, opet.
I da, @Juanito te je dobro procitao i opisao.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Desi se i to, pa zagladimo, i idemo dalje. Inace, kad bi Bog primenjivao ovakav pristup kao ti, ne bi nas puno ostalo...

Slazem se, ali Liga se ponasa kukavicki i ljigavo...onaj koji izbrise poruku u kojoj je pisao pretnje je kukavica, jos nece ni da prizna da je pola izbrisao!!! da je covek, rekao bi, jesam, sve sam to pisao i izbrisao, ne mora cak ni da se izvini, ali on se pravi mutav...ne podnosim lazove i kukavice, uzas jedan

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Sofija_ рече

Sve ono sto sam iznad napisala si ti napisao meni, znas ti vrlo dobro, samo se sad pravis lud, izvlacis se, a to je kukavicki, jer si izbrisao pola poruke. Naravno, izneo si podatak koji sam ja tebi u pp napisala,i za to sam te i opomenula u pp gde sam ti jedinu "uvredljivu"' rec uputila, opisavsi tvoj postupak da tako nesto radi mamlaz koji na razmislja...osim toga bakero, nista ti nisam napisala,(ono ne bacaj bisere pred svinje ima u Jevandjelju) a ti se ovim sto se pravis mutav, pokazujes kakav jesi...dalje,ono o devojci koja te odbila si sve sam javno pisao, pokazujuci osvetoljubivost...

Ne, potpuno si u pravu upravu si. Ja sam lud sto se upustsm u raspravku.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Danijela рече

Znas ti dobro sta si mi pisao, gde si mi pisao i koliko je strana zbog tebe obrisano. Nemoj da se pravis cvecka. Do skoro sam bila urednik i znam sta si pisao, na koji nacin, kome... I sta jos uvek radis. Nemoj da se pravis cvecka, opet.

Bravo! Barem da prizna, nego se pravi mutav.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, obi-wan рече

Па не би се рекло да се у овом случају ради о “деси се” јер му се изгледа десило с барем три жене овде. Значи има нечег системског ту...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Па не би се рекло да се у овом случају ради о “деси се” јер му се изгледа десило с барем три жене овде. Значи има нечег системског ту...

Navedi ih.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Danijela рече

Pa ajde. Napisi sta sam pisao. Daj argumente. Daj reci kome pisem i sta radim. 

Zbog mene? Koliko se secam i zbog tebe. Lako je mene napadati.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vegeta рече

Idi na spavanje i pusti ih malo da se ohlade. Koje si žene tvrtnuo, tvrtnuo si, nema nazad. Nisi neko ko može i treba da se prepucava sa celim forumom istovremeno.

Stvar je u tome sto ih nisam tvrtnuo. Nego se one tripuju. Tj @Juanito zapoceo neku pricu sa vitestvom i kako sam ja napao Ledy i Danijelu.

Da, napravio sam gresku samo sa jednom i ovukao se. Ovo ostalo, bez argumenata moze samo da puca u prazno.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Milica Bajic рече

И извини се

A to ne. 

@Danijela me napada, samo zato sto sam rekao da mi je misljenje jedne osobe feministicko i to na grupi dzentlmeni i dame, koga zanima nek pogleda prepisku. I tu je nasa javna prepiska otisla u neki drugi pravac zato sam od nje i zahtevao da obrise.

A ove osude sto iznosi su neosnovane.

Ako ima hrabrosti neka kaze o cemu se radi.

Kao i Juanito sto pise. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

Pa ajde. Napisi sta sam pisao. Daj argumente. Daj reci kome pisem i sta radim. 

Zbog mene? Koliko se secam i zbog tebe. Lako je mene napadati.

A sad se secas. Reagovala sam jer si bio prevrsio svaku meru vaspitanja i postovanja prema zenama. Bilo bi lepo i iskreno od tebe ako mozes da ucinis taj napor i da sklonis to ime jer ti ne pristoji jer jedno mislis, drugo radis, brises poruke da ne ostanu tragovi i sl.

I ko sto rece @Juanito imas sablon.

• Свиђа ми се 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...