Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 14 минута, Рапсоди рече

Добро бре људи, а шта би рекли онда за филм 

Интересантан, али у реалности тешко замислив. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

џентлменско перје мислиш?

Јес, оф скроз. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, БанеЛ рече

Интересантан, али у реалности тешко замислив. 

Филм је одличан, а она свадба је  (бар за мене ) неуспела шунд копија на њен начин. :( 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Филм је одличан, а она свадба је  (бар за мене ) неуспела шунд копија на њен начин. :( 

Несам школовала. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vladan :::. рече

а Неша? он би био кум или стари сват? или би био задужен за фајронт?

Погађај двапут. :D

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, БанеЛ рече

Добро је док не лети перје. 

Ili sablje i pištolji....

Mladenci, ne milujte žene (udane ženske) ja sam jednu milovao, aj za tu sam život dao (narodno naravoučenie)!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, БанеЛ рече

Погађај двапут. :D

ма он би се од среће напио, навалио на певаљку и заборавио све што зна о мушко женским односима... :120286:

Подели на овим сајтовима

ма он би се од среће напио, навалио на певаљку и заборавио све што зна о мушко женским односима... :120286:

Ееее, да је среће. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

ма хоће... да избаци из себе сво разочарење свим женама света... да одмори једну ноћ од њих...

А кад дође сутра?

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...