crisbo88 Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Jok bre, gresis. Mene niko ne gleda ko "frika" dobro, pozitivnog da. Cak sta vise svi se krste kad ja progovorim. Vidis kako ja sirim veru. Postase oko mene svi pobozni. Колико год се ја и ти разликовали и у приступу вери и у ставовима о жени опет морам да подржим твоје иницијативе сабрања јер је то једини начина да се "нормални" уживо убеде да постоје други који мисле као они. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 28 минута, Liga Džentlmena рече E generacijo, nemoj da zezas krizu u Parizu. Nego salji te zrele devojke na moldban kod nas u Krusevcu da ih upoznamo. ? Ah, nemoj tako ima i zrelih " klinkica" od 25-6 i kusur godina. Hehe. Ne znaci da ako naidjes na jednu koja nije po tvojim standardima zrela da su j sve ostale takve. Treba verovati, znas vec zakon privlacenja i Ana. Da nadjem neku kokreatorku. Molim lepo, eto vidis kako sam ja dzentlmen, dozvoljamam zenama i da rade i zaradjuju. Njima ne treba moleban, imaju vremena . Naše godište ti nećeš, a i sve koje znam se poudaše...a i da nisu, tebi smo matore. Kako sam bila kul ženska u 20im...a sad sam tetka i keva...sve u rok službe . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Kako sam bila kul ženska u 20im...a sad sam tetka i keva...sve u rok službe није ваљда да жалиш? ја се никада не бих мењала за двадесете, па чак ни тридесете, ни своје, ни туђе Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 1 сат, crisbo88 рече Успешан мушкарац са својим обавезама у другом граду, дали је он опција за њу? Како ће њих двоје да функционишу? Ко ће да запостави своју каријеру? 1) Jeste. 2) Sve se može kad se hoće. 3) Verovatno ona...bar je tako bilo u mom slučaju. Posao je pretrpeo, ali neću baš sutra u penziju pa da ne mogu ponovo da se snađem. Imamo i bebu . Лубеница and crisbo88 је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 3 минута, Снежана рече није ваљда да жалиш? ја се никада не бих мењала за двадесете, па чак ни тридесете, ни своје, ни туђе Ma kakvi . Imala sam lepe dvadesete, imam i lepe tridesete, sve ide svojim tokom i u svoje vreme. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече 1) Jeste. 2) Sve se može kad se hoće. 3) Verovatno ona...bar je tako bilo u mom slučaju. Posao je pretrpeo, ali neću baš sutra u penziju pa da ne mogu ponovo da se snađem. Imamo i bebu . За ваш случај знам, вест да си добила бебу је била међу првима које сам видео на форуму. Зато сам ваљда и остао... Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 1 минут, crisbo88 рече За ваш случај знам, вест да си добила бебу је била међу првима које сам видео на форуму. Зато сам ваљда и остао... Ima ovde sklopljenih brakova i deca se izrodiše zahvaljujući Poukama. Ljudi me uživo gledaju kao budalu što sam napravila takav izbor, al' Bože moj, svetu se ne može ugoditi . Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Ima ovde sklopljenih brakova i deca se izrodiše zahvaljujući Poukama. Ljudi me uživo gledaju kao budalu što sam napravila takav izbor, al' Bože moj, svetu se ne može ugoditi . а у Београду си као нешто пропустила? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Управо сада, Снежана рече а у Београду си као нешто пропустила? Ajd sad ti to objasni nekome ko nije iz Beograda . Kad sam se udala, odem da produžim dozvolu i taman sredim papirologiju oko adrese i prezimena. I kako je deo procedure psihijatrijski pregled, kažem ja dr odakle sam i zašto sam se preselila. Ona me pogleda ispod oka kao da nisam čista u glavu, taj pogled nikad neću zaboraviti. Jeste malo smarajuće kad te ljudi posmatraju kao budalu...počinješ da se pitaš . Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 7 часа, Natasa. рече Njima ne treba moleban, imaju vremena . Naše godište ti nećeš, a i sve koje znam se poudaše...a i da nisu, tebi smo matore. Kako sam bila kul ženska u 20im...a sad sam tetka i keva...sve u rok službe . Haha, nisam reko da necu. ?. Nema djole poudale se. Hehe Na zadnjem molebanu sve bile od 32 do 24, sa ne verujes. Sa ovom od 24 ja upao u neku pricu ona na kraju ustade i zagrli me devojka. Hehe. Ove ostale ne reaguju. Pa sta da radim kad sam zaninljibiji ovim mladjim devojkama.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 6 часа, Natasa. рече Ajd sad ti to objasni nekome ko nije iz Beograda . Kad sam se udala, odem da produžim dozvolu i taman sredim papirologiju oko adrese i prezimena. I kako je deo procedure psihijatrijski pregled, kažem ja dr odakle sam i zašto sam se preselila. Ona me pogleda ispod oka kao da nisam čista u glavu, taj pogled nikad neću zaboraviti. Jeste malo smarajuće kad te ljudi posmatraju kao budalu...počinješ da se pitaš . Ne razumem zašto te je pogledala ispod oka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 7 часа, crisbo88 рече Колико год се ја и ти разликовали и у приступу вери и у ставовима о жени опет морам да подржим твоје иницијативе сабрања јер је то једини начина да се "нормални" уживо убеде да постоје други који мисле као они. U tome i jeste lepota razlicitosti. Samo to neki ne kapiraju. Pazi, sto se vise ljudi sastaju i druze, lakse ces upoznati nekoga. Vidis neko ima srece preko neta da upozna nekog. Nekom je to lakse uzivo. Samo ne treba odustajati i svaki moleban posetiti, kao i akatiste Kseniji. Uvek se nadje neko slican.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 8 часа, Ana B. рече Ne razumem zašto te je pogledala ispod oka? To su ti kompleksi male sredine-ili misle da je Bg centar univerzuma što samo govori kako nisu makli dalje od svog dvorišta ili ga preziru što govori o njihovoj zavisti. Bg je super, često dolazim, ali ako je porodična sreća negde drugde, ideš tamo...valjda je to zdrava logika . Ne može se doveka sa mamom živeti, valja se i udati, roditi dete/decu. Снежана, crisbo88, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 8 часа, Liga Džentlmena рече svaki moleban posetiti, kao i akatiste Kseniji. A onda otpustiti i sačekati da Univerzum odradi svoje . Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 27 минута, Natasa. рече To su ti kompleksi male sredine-ili misle da je Bg centar univerzuma što samo govori kako nisu makli dalje od svog dvorišta ili ga preziru što govori o njihovoj zavisti. Bg je super, često dolazim, ali ako je porodična sreća negde drugde, ideš tamo...valjda je to zdrava logika . Ne može se doveka sa mamom živeti, valja se i udati, roditi dete/decu. Реално, Бг је једини град у Србији (бар јужно од Саве и Дунава) где се осећа неки живот. Остало је туга, чемер и депресија. То је много лоше и мени није драго што је тако, ал тако је. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука