Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 1 hour ago, Neša_ рече Nikad ne bih uradio tako nešto sa tim ciljem, a samopouzdanja imam i previše. Ne znam šta ću s njim. Ti onda mora da si neki vatreni znak. ? O, pa imam dobar biznis predlog. Ajde da ga pakujemo i bocice i prodajemo, taman ces da se obogatis e onda zene ima da te jure.? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 36 минута, Neša_ рече Možda bi bilo bolje biti ‘ladan ko ‘ladan špricer. Nemoj. Neka. Dosta mi jedna (ako se desi čudo, pa se upoznam sa nekom koja će želeti da se uda za mene). Jel ti verujes u cuda? Pa da zaradis za tu jednu, posto pises da se zene "loze" na pare i lepotu. Hehe Bitna ljubav pa sve ostalo, sve ostalo se nadogradjuje. Prvo spoznaj ljubav ljubav pa ces imsti sve ostalo. I srecan ti praznik svetih mucenica Vere, Nade i Ljubavi. ( ogrni se ovim vrlinama i nacices je).? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 12 часа, Neša_ рече Osećanja su osećanja, a nagon je nagon. Tako je kod svih, pa i kod tebe. Ne radi se o povodu uopšte. Koji su to "zapadnjački termini" i šta to "nipodaštavaju"? Деца се рађају из љубави, тако би требало да буде. А наши стари сигурно нису користили термин ''сексуални односи''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 Управо сада, Vegeta рече A neželjene trudnoće? Ne bi me čudilo da ako malo pročačkaš po terminima koje su naši stari koristili, da se preneraziš od vulgarnosti. Их бре, па тога има и данас, тих разних термина. Знам то. Овде се он везао за термин сексуални односи па у том контексту кажем. А нежељене.. па свега има, рекох, требало би да буде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 3 часа, Плаво Небо рече Их бре, па тога има и данас, тих разних термина. Знам то. Овде се он везао за термин сексуални односи па у том контексту кажем. А нежељене.. па свега има, рекох, требало би да буде. Ima, i to sve vise medju ovom mladjom populacijom. Zato i planiraju uvodjenje seksualnog vaspitanja i skole kao predmet. Sa tim sto je to totalna glupost, tog se doticu u okviru biologije. Tako da je to nepotrebno. Nego je bitno promeniti svest omladine, a kako je promeniti kada vidis sta se sve slusa, poslusaj ove savremene " drekavce" oni najvise uticu na formiranje generacija. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 47 минута, Vegeta рече Zato što slepci slušaju drogoša Rastu koji peva o Kavaliju i Kavasakiju, onda onu dvojicu iz In Vivo što iznajmljuju najluksuznija kola za snimanje ili odu u Monako... i onda misle da moraju da postanu milijarderi pre tridesete i kukaju da devojke vole samo pare. Ali zato, ko je slušao Sneki, zna šta treba da radi. Poenta je sto slusaju oba pola i misle da je to oke i ako nije. Ali kako to deci dokazati? I parni valjak je dobar. Lepo se brate zaljubis. Odaberes jednu devojku koju smatras da vredi i slusas Akija i ekipu, napravis korak i cekas da odgovori. ? Pa da je srca kamenog popustice. ? Dobre su nase devojke, nego smo mi nekada slepi pa ne vidimo to na vreme. A brate @Neša_. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 @Ana B. Kao sto sam obecao evo zitija Svete Blazene Ksenije. Света Ксенија (Ксенија Григорјевна Петрова, рус. Ксения Григорьевна Петрова) је новоканонизована руска светитељка, јуродива. Родила се између 1719. и 1730. године. Умрла је у Санкт Петербургу. Датум смрти остао је непознат. Сматра се да није била жива након 1806. годиne. Докумената о њеном животу нема. Прве публикације народњих предања о блаженој Ксенији појављују се 1840-их година. У њима се каже да је рођена у првој половини 18. вијека (између 1719. и 1730. године). Име оцу је било Григорије, а мајчино је остало непознато. Након пунољетства Ксенија Григорјевна је ступила у брак са пуковником Андрејом Фјодоровичем Петровим, појцем у цркви Светог Андреја у Санкт Петербургу. После мужевљеве изненадне смрти, Ксенија је изабрала најтежи хришћански пут - јуродивост - како би окајала неокајане гријехе свога супруга. Своје имање је завјештала Покровској цркви и сиромашнима. Лутала је улицама Санкт Петербурга, одјевена у сукњу и војну униформу покојног мужа. Одазивала се само на име Андреј и говорила да је он жив, а Ксенија мртва. Pogledaj samo velicinu njene ljubavi. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 6 минута, Vegeta рече Ne, Parni valjak nije loš, ali nije ni koristan. Ne kažu ti kako se prilazi ni u kom trenutku. Brate koristan je. Covek govori o pravoj i iskrenoj ljubavi kojoj svi mi tezimo, koja nam svima treba. Govori i kako da istrajemo i budemo jaki. Aki je zakon. Nema veze, ti sto je bilo proslo je. Covek ne treba da se vraca nazad. Ti se desilo zato sto se moralo tako desiti. Kao i sto se sve desava sa nekim razlogom. Sve mora da ide svojim tokom. Nista ne treba pozurivati. A sto se tice prilaska, nekada ti zivot da i drugu sansu. Tako da nema ocajavanja. E sad svi u trenutku slabosti napisemo ili uradimo nesto sto ne treba. Samo jako brate, jedna izgubljena bitka ne cini rat. ? Samo hrabro i jako. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 E nadjoh jedan zanimljiv text. Mozda ce nekome da koristi. Zasto nam pada samopouzdanje?Samopouzdanje opada zbog vere da smo zbog necega losi. Vera je ustvari uverenje - ubedjenje da smo slabi zbog necega, ili nedovoljno dobri za nekoga. Uverenja stvaraju misli. Negativne misli stvaraju negativna uverenja. Misli kreiraju osecanja. Negativne misli kreiraju negativna osecanja , a osecanja stvaraju bol. Onaj jak bol u grudima koji nam pomuti misli. Zbog tog bola se i mi osecamo lose. Bol je alarm da su nam misli lose. Misli su nam lose zato sto mislimo o sebi lose. Samopouzdanje se dize zahvalnoscu. Zahvalimo se svima koji su nam uradili nesto lose. Ustvari zahvalimo se svima za koje mislimo da su nam uradili nesto lose. Znaci nasa misao je losa a ne ljudi zbog kojih se ona javila. Menjajmo misli i menj.emo osecanja. I predajmo se vezbi. Telesna vezba podize samopouzdanje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 1 hour ago, Vegeta рече Ali zato, ko je slušao Sneki, zna šta treba da radi. А Брзог и Рамба? https://www.youtube.com/watch?v=E50DemqsNfA Иначе, поводом овога што си писао о тим снимањима спотова у Монаку и сличним сценама из дронова, које су већ досадиле свима, хоћу да кажем да нема ништа јадније и бедније од тог сиротињског Холивуда и жеље да се живот претвори у слику са инстаграма или неки "ефектни" спот. Приметио сам да се људи тако понашају, смешно. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 Она која те неће, увек ће наћи разлог зашто те неће. Simple as that. Вилер Текс, Flojd and Лубеница је реаговао/ла на ово 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 3 минута, Vegeta рече Ovde baš jedna bitka treba da znači potpunu pobedu. Туше, мачкице! Баш тако. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 31 минута, БанеЛ рече Она која те неће, увек ће наћи разлог зашто те неће. Simple as that. Објаснио човек. Ко хоће нађе начин ко неће нађе разлог једноставно је. Flojd and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 46 минута, Vegeta рече Jok, patetika. Gresis brate to je vrhunska stvar. Izgleda bas imas lose iskustvo sa zenama kad tako pricas. Ne poznajem ni jednu devojku koja ne voli romantiku ( osim ovih klinkica ispod 96). Ne znam odakle ti to? пре 48 минута, Vegeta рече Isti slepački rezon kao Tvrtkov. Njemu su krive žene (što vole atraktivne i imućne muškarce) i atraktivni i imućni muškarci (zato što postoje). Tebi je kriva sudbina, kao da nisi sam svoj gospodar. Kao da tvoji postupci nisu tvoji, nego tuđi i da ništa nije bilo u tvojoj moći. Ajde, ajde smiri strasti, i pazi na recnik nemoj da se vredjamo. Nikoga ja ne krivim. Prihvatis stvari kakve jesu i ides dalje. Ti donosis izbrzane zakljucke. пре 52 минута, Vegeta рече E, ali slabost nije opcija. Ne smeš da imaš slabost. Pazi, nismo mi masine. Svako ih ima. Ne treba se bojiti i treba ih pokazati. Na taj nacin cas isfiltriras ljude. пре 56 минута, Vegeta рече Jednom ako si propustio kad joj vatrom gore obrazi rumeni, posle će ona to da analizira i preispituje do sutra, dok te ne zaboravi. Izuzetak je eventualno ako si propustio priliku jer si ostao taktički hladan, a ne očigledno smotan. U tom slučaju, po pobedu možeš da dođeš kad Da to je ona fora, jedna sansa kod jedne devojke. Pa, sta ima tu lose i da zaboravi? Sto, ce da seces vene zbog toga? Ne postoji druga devojka?? Zasto ne sacekati, mozda je to bas i dobro za tvoj duhovni napredak? Pusti te maco price. Nek se pale na to devojke koje to vole. Takticki hladan, hm teorija pije vodu, ima tu neke logike.... Igrate se igara. Hm. Pricas li ti to iz iskustva, ili samo jak u teoretiji? Veliki Marko and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 58 минута, Vegeta рече Problem je kad se bezgaćnik primi na to, pa krene da živi iznad svojih mogućnosti i ulazi u dugove da bi se pravio da je nešto što nije. То сам хтео да кажем. Па добро, народњаци живе од мазохизма пјаних људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука