Нифада Написано Септембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2018 пре 9 часа, Вилер Текс рече Не знам ја те термине. Мушкарци и жена могу бити достојанствени и господствени а приче о стилу, форсирању манира и инсистирање на томе ми је комично. Кад је неко господствне све остало излази као последица тога. Давно је Бифон рекао:"Стил је сам човек",па према томе и жена. Flojd and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 On 10.9.2018. at 18:18, Liga Džentlmena рече ?pa odustadoh od kane Наши пријатељи се баш труде око тога да што више особа нађе себи сродну душу па тако направише и нови сајт за упознавање. Ето, однос мушкараца и жена на сајту је скоро преко 30 мушкараца и само 10 жена па ти види каква су времена. Све су се скоро удале Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 1 hour ago, Плаво Небо рече Наши пријатељи се баш труде око тога да што више особа нађе себи сродну душу па тако направише и нови сајт за упознавање. Ето, однос мушкараца и жена на сајту је скоро преко 30 мушкараца и само 10 жена па ти види каква су времена. Све су се скоро удале Pa to znaci da u Srbiji ima vise muskaraca nrvo zena, zvanicna statistika laze. Zato ljudi i dovode Albanke, imamo manjak devojaka jer su skoro sve udate, hehe. Mada imam informacije iz prve ruke da ima bas dosta parova koji su se upoznali na sajtu i kasnije se uzeli ( proverene informacije) . Tako da, oni koji umeju i smatraju da mogu da nadju svog saputnika na ovom sajtu neka se potrude i veruju da je to moguce trebaju pristupiti kani ili kontaktirati avatare na sajtu koji imaju slicna razmisljanja i stavove pa eto, vecini ovede se posrecilo. Ta, tamo kana je za ove koji su stvarno ozbiljni u svojim namerama. A ova ovde za oni koji jos uvek razmisljaju o tome, ili im je jos uvek rano za brak ali bi voleli da upoznaju nekog ko je crkven. Naravno sve ide uz Boziju pomoc a mi sami smo nemocni da nesto uradimo bez njega. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 16 минута, Liga Džentlmena рече Pa to znaci da u Srbiji ima vise muskaraca nrvo zena, zvanicna statistika laze. Zato ljudi i dovode Albanke, imamo manjak devojaka jer su skoro sve udate, hehe. Mada imam informacije iz prve ruke da ima bas dosta parova koji su se upoznali na sajtu i kasnije se uzeli ( proverene informacije) . Tako da, oni koji umeju i smatraju da mogu da nadju svog saputnika na ovom sajtu neka se potrude i veruju da je to moguce trebaju pristupiti kani ili kontaktirati avatare na sajtu koji imaju slicna razmisljanja i stavove pa eto, vecini ovede se posrecilo. Ta, tamo kana je za ove koji su stvarno ozbiljni u svojim namerama. A ova ovde za oni koji jos uvek razmisljaju o tome, ili im je jos uvek rano za brak ali bi voleli da upoznaju nekog ko je crkven. Naravno sve ide uz Boziju pomoc a mi sami smo nemocni da nesto uradimo bez njega. Ништа, видећемо, или право на Скадар Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 23 минута, Плаво Небо рече Ништа, видећемо, или право на Скадар To zavisi od tebe. Ili prosto odaberes jednu koju ti srce zeli i pustis je. A onda se naoruzas strpljenjem i cekas pa kako Bog da. Umori se covek od jurnjave, istrosis se i iscrpis od upoznavanja, presipanjeg iz supljeg u prazno, sve te to iscrpi coveka( svi smo razliciti ali eto meni je tako). A kad dodje vreme da shvatis da je sve uzaludno i da trebas samo da pustis i da se opustis i neka ide vreme, a ti samo radi na sebi i usavrsavaj se, budi nolji pobedi mane a naoruzaj se vrlinama. A kad dodju jos ozbiljnije godinde i postanes jos zreliji, stignes do 40sete, a nista se ne dogadja i ne menja u tvom zivotu, onda pravac na Skadar. Samo da se ima posao i hobi i covek bude ispunjen. Pa bre i to nije sramota da se ode tamo, ima i medju njima lepih, skolovanih i nacitanih zena. Nista to nije sramota bitno je samo kako je tretiras.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 27 минута, Liga Džentlmena рече To zavisi od tebe. Ili prosto odaberes jednu koju ti srce zeli i pustis je. A onda se naoruzas strpljenjem i cekas pa kako Bog da. Umori se covek od jurnjave, istrosis se i iscrpis od upoznavanja, presipanjeg iz supljeg u prazno, sve te to iscrpi coveka( svi smo razliciti ali eto meni je tako). A kad dodje vreme da shvatis da je sve uzaludno i da trebas samo da pustis i da se opustis i neka ide vreme, a ti samo radi na sebi i usavrsavaj se, budi nolji pobedi mane a naoruzaj se vrlinama. A kad dodju jos ozbiljnije godinde i postanes jos zreliji, stignes do 40sete, a nista se ne dogadja i ne menja u tvom zivotu, onda pravac na Skadar. Samo da se ima posao i hobi i covek bude ispunjen. Pa bre i to nije sramota da se ode tamo, ima i medju njima lepih, skolovanih i nacitanih zena. Nista to nije sramota bitno je samo kako je tretiras.? Што би било бре срамота Него што кажеш ти даш себи један рок па ако не нађеш овде ни једну, а ти онда право на Скадар. Само, ја не бих преко агенција него бих отишао у неку Православну цркву или манастир па свештеника за рукав да помогне да видимо која је спремна за удају од тамношњих девојака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 2 часа, Плаво Небо рече Што би било бре срамота Него што кажеш ти даш себи један рок па ако не нађеш овде ни једну, а ти онда право на Скадар. Само, ја не бих преко агенција него бих отишао у неку Православну цркву или манастир па свештеника за рукав да помогне да видимо која је спремна за удају од тамношњих девојака. Ma sve su ti dobre koje zele da se udaju, samo da ti se doladne fizicki. Ovako ce se uklopite. Nije losa ideja. Do 40 taman da se saceka i onda za cetrdeseti rodjendan se ozenis. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 54 минута, Liga Džentlmena рече Ma sve su ti dobre koje zele da se udaju, samo da ti se doladne fizicki. Ovako ce se uklopite. Само опуштено и без превише очекивања. Себи не смемо да дозволимо да умишљамо и да мислимо ''ето, насмејала ми се, заљубила се у мене'', банализујем. Тако само губимо време, енергију, испуштамо прилике које и не видимо зарад девојке коју смо погрешно ''прочитали''. Рекох ти оно пре, читати између редова, али, опет се то не да описати, свака ситуација је атипична и себи својствена у односу на неку другу. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 2 минута, Плаво Небо рече Само опуштено и без превише очекивања. Себи не смемо да дозволимо да умишљамо и да мислимо ''ето, насмејала ми се, заљубила се у мене'', банализујем. Тако само губимо време, енергију, испуштамо прилике које и не видимо зарад девојке коју смо погрешно ''прочитали''. Рекох ти оно пре, читати између редова, али, опет се то не да описати, свака ситуација је атипична и себи својствена у односу на неку другу. Ako se nasmejala nije se zaljubila, vec ti dala signal da pridjes. Odnosno da si joj simpatican. Pusti prilike, bitna je odluka. Sta odlucis to ti je. A nekada treba samo cekati, svaku priliku koju propustis nije bila za tebe. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Ako se nasmejala nije se zaljubila, vec ti dala signal da pridjes. Odnosno da si joj simpatican. Е ајд не зезај ме, баш ме насмеја, Па колико њима се ја насмејем учтиво па ми није било ни на крај памети да ми је симпатична. Лубеница and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 58 минута, Плаво Небо рече Е ајд не зезај ме, баш ме насмеја, Па колико њима се ја насмејем учтиво па ми није било ни на крај памети да ми је A sto bi se nasmesio uctivo ako je ne poznajes? To se valjda uctivo smejes onima koje poznajes? Meni bre kada je neka devojka simpaticna koju ne poznajem ja joj uputim smesak. Pa kako ti onda znas da si joj simpatican? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 58 минута, Плаво Небо рече Е ајд не зезај ме, баш ме насмеја, Па колико њима се ја насмејем учтиво па ми није било ни на крај памети да ми је симпатична. @Smaragdni kamičak па што се чудиш на овај мој коментар? Шта сад, па девојка ако ме погледа са смешком на лицу у продавници да онда мислим можда јој се свиђам. Колико ми се пута десило да културно отворим врата и пропустим и неку старију госпођу, а не само млађу девојку, па би то онда значило да има ''нечега''. Колико пута сам се упознавао са неком девојком и када видим да нам се ставови мимоилазе онда се повучем. Радим са људима и колико ми је само и девојака долазило па нормално да ћу се културно насмејати и поздравити. То никако не значи да некој од њих дајем неки сигнал. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 Управо сада, Плаво Небо рече @Smaragdni kamičak па што се чудиш на овај мој коментар? Шта сад, па девојка ако ме погледа са смешком на лицу у продавници да онда мислим можда јој се свиђам. Колико ми се пута десило да културно отворим врата и пропустим и неку старију госпођу, а не само млађу девојку, па би то онда значило да има ''нечега''. Колико пута сам се упознавао са неком девојком и када видим да нам се ставови мимоилазе онда се повучем. Радим са људима и колико ми је само и девојака долазило па нормално да ћу се културно насмејати и поздравити. То никако не значи да некој од њих дајем неки сигнал. Svi smo različiti... Ja sam mrgud, jedva se nasmešim i onome ko mi se sviđa. Flojd, Лубеница, ronin and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 6 минута, Liga Džentlmena рече A sto bi se nasmesio uctivo ako je ne poznajes? To se valjda uctivo smejes onima koje poznajes? Meni bre kada je neka devojka simpaticna koju ne poznajem ja joj uputim smesak. Pa kako ti onda znas da si joj simpatican? Па брате радим са људима па дође и нека девојка и нормално да ћу и њој као и некој старијој жени исто отпоздравити и уљудно се насмешити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 Управо сада, Smaragdni kamičak рече Svi smo različiti... Ja sam mrgud, jedva se nasmešim i onome ko mi se sviđa. to je poraditoga sto nisi kako treba vakcinisana ronin and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука