Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Eto vidis nije musko al imam je lepa ki upisana, prosto uzivas da je gledas. Pa sto bih trazio boljeg kad mi je ova lepa. ? dobro, ja sam ti dala savet iz najbolje namere, a tvoj je izbor kako ces dalje, nemoj posle opet da se zalis... Вилер Текс and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 25 минута, Sofija_ рече tebi je ocigledno samo bitno ono sto tebi odgovara, znaci svi mi(ukljucujuci i svestenike i monahe)koji se molimo smo budale? molitve su uzaludne? Kad se molis trazis svoju volju. Kad se zahvaljujes prihvatas Boziju volju. Nisam, nikoga nazvao budalom niti sam to pomislio. Prica svako o svojim metodama. Prihvatam samo ono sto mi je na korist. Svidjalo se to nekom ili ne. Vi imate vase metode. Pa uzivajte u njima. Uvek treba da biras ono sto ti donosi rezultate. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече захвалности To i nije loše, čak smatram da je u celoj priči potenciranje zahvalnosti dobra stvar. Samo ovi Vorteksi, Abrahami, vibracije...to mi je...onako...balls for kidneys. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Sofija_ рече dobro, ja sam ti dala savet iz najbolje namere, a tvoj je izbor kako ces dalje, nemoj posle opet da se zalis... Nisam se ni jednom do sad zalio. Vec sam samo pisao o onome sto smatram da je lose. Naravno hvala ti, uvek cenim dobar savet i iskreno tudje misljenje. Zasto se ljutis? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече To i nije loše, čak smatram da je u celoj priči potenciranje zahvalnosti dobra stvar. Samo ovi Vorteksi, Abrahami, vibracije...to mi je...onako...balls for kidneys. Pa da, ali i to trebas da gledas i pratis sa rasudjivanjem. Odnosno da prihvatia ono dobro a zaobidjes lose. Sve je stvar percepcije i produhovljenosti. Ne mogu npr na religiju isto da gledaju pocetnici i oni koji su duze u rom svetu. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 3 минута, Natasa. рече To i nije loše, čak smatram da je u celoj priči potenciranje zahvalnosti dobra stvar. Samo ovi Vorteksi, Abrahami, vibracije...to mi je...onako...balls for kidneys. Ма пушти ђаола... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Pa da, ali i to trebas da gledas i pratis sa rasudjivanjem. Odnosno da prihvatia ono dobro a zaobidjes lose. Sve je stvar percepcije i produhovljenosti. Ne mogu npr na religiju isto da gledaju pocetnici i oni koji su duze u rom svetu. Све су то клик бајт баљезгања која не воде нигде- у најбољјем случају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Управо сада, Вилер Текс рече Ма пушти ђаола... Da...deluju kao sam đavo. Sve je lepo, privlačno, lako, 3 istinite rečenice, pa red laži i tako te pridobiju. Sofija_ and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 30 минута, Natasa. рече Malo horoskop, malo Ana Bučević, malo New age, malo hrišćsnstvo-TAAADAAAA religijska pomija od svega pomalo Pa ja sam svestrana licnost. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Kad se molis trazis svoju volju. Kad se zahvaljujes prihvatas Boziju volju. Nisam, nikoga nazvao budalom niti sam to pomislio. Prica svako o svojim metodama. Prihvatam samo ono sto mi je na korist. Svidjalo se to nekom ili ne. Vi imate vase metode. Pa uzivajte u njima. Uvek treba da biras ono sto ti donosi rezultate. postoje razne molitve,kako iz molitvenika,tako i proizvoljne, a postoji i molitva za brak i bracnog druga e sad, sve je slobodna volja i zelja sta cemo..vidis Gospod je ispao pravi dzentlmen, dajuci nam slobodu da biramo(kojim putem i kako) znaci ne sili nas..tako i ti radi.. i nisam bas sigurna da ti znas sta je tebi na korist, no dobro, ja ti u svakom slucaju zelim, da ti svaka odluka bude na korist i da se ozenis i budes srecan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Pa ja sam svestrana licnost. New age su đavolja posla, ne valja to nikako. Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 9 минута, Liga Džentlmena рече Kad se molis trazis svoju volju. Kad se zahvaljujes prihvatas Boziju volju. Ma nemoj? A Oče naš? Neka bude volja Tvoja... Lady Godiva and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Вилер Текс рече Све су то клик бајт баљезгања која не воде нигде- у најбољјем случају. Ajde bre, pa vi u svemu vidite djavola. Ne kapiram zasto, ako neko prica o svakodnevnim stvarima i nudi vam neke prakticne savete, ispada da je od djavola? Zasto se pobozni ljudi plase takvih stvari? Ako imas dovolno vere i produhovljenosti sve sto cujes i vidis moze da ti sluzi samo na korist. Jel tako? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 17 минута, Natasa. рече Ma nemoj? A Oče naš? Neka bude volja Tvoja... Ne sporim tu molitvu niti sam pisao nesto protiv moljenja. Iznosim svoje misljenje i svoja iskustva. Samim tim sto idem na liturgiju ja sam na molitvi. Moje misljenje i moja iskustva su takva da je bolje zahvalitivati se ja to praktikujem ( ako vama pomazu druge metode to je oke). Hvala ti Gospode za ovaj dan, za sve sto mi se desilo danas, itd. Jel to lose? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 6 минута, Natasa. рече New age su đavolja posla, ne valja to nikako. U svemu vidite djavola. Ne valja to. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука