Smaragdni kamičak Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Управо сада, Ana B. рече Tražim da ga otimam od njega samog :))))) Sizifov posao... "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 18 минута, Muramasa рече Mogu se i onda umiriti. Не разумеш ти то. Биологија, шта ли је.. много је стресно кад беба плаче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Не разумеш ти то. Биологија, шта ли је.. много је стресно кад беба плаче. читао сам давно неко ваљда истраживање да бебе плачу на фреквенцијама које код њихових родитеља најјаче одзвањају тј. парају уши... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 52 минута, Natasa. рече Ne valja to. Prođe vreme, lepota izbledi, plodnost opada, drugarice se poudaše, drugovi pooženiše...najopasnija laž je da su godine samo broj. Naravno ni u ludilu prvi koji naiđe samo da se reši bračni status, ali treba biti svestan vremena. Da, odu generacije. Ddodju neke nove. Godine ti donesu par kg viska, manje kose. Umesto da juris i da se zenis kad si u punoj formi ( bicepa 37cm ?), kad si mlad i lep, kad te jure devojke, a ti cekas da nadjes posao, da kupis kola da nadjes neku " prepodobnu" onda shvatis da od toga nema nista (one traze iskusnog momka) onda krenes i ti da budes "iskusan" i tako sve u krug. Da ides na more itd, da se provodis, izludis. ? U principu. Tvoje generacije odu, poudaju se a onda dodju nove, koje imaju neke svojd fore u koje se ti ne uklapas. U njihove atandarde i razmisljanja. I tako zivotaris, uzivas, razocaravas se, pa opet se odusevis umesto da cuvas decicu, vaspitavas ih i podizes. Ehhh... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 9 минута, Ana B. рече Tražim da ga otimam od njega samog :))))) и шта онда ако успеш? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 15 минута, Ana B. рече Tražim da ga otimam od njega samog :))))) Nadji nekoga ko ce da ti olaksa posao pa da ti se sam da. Al, takvi nisu zanimljivi ( lako su dostupni). Danasnje zene vole izazov i nedostupnost tj neuhvatljivost. (nekada su muskarci voleli takve devojke). Ehh a umesto da uzivaju kod onih koji ih hoce one pate za onima koji ih nece) a zavlace ove koji ih hoce da bi znale da su pozeljne. Hehe Pa dobro nije ni to lose. Svako tu nesto nauci. ? Steta je sto ljudi nisu iskreni i ono sto jesu ( ako glume i pokazuju se kakvi nisu pre veze onda dobiju ogledalo svog ponasanja i nezadovoljni su). Ali eto, poenta je biti iskren i ozbiljan u svojim namerama i eto ti srece. ? Pogledaj sta kaze Ana u svojim videima.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 23 минута, Liga Džentlmena рече Pa one ne razmisljaju da li ce nas povrediti nego samo o sebi( sebicno). reci ti takvoj da cega nema kuci, covijek trazi na drugom mjestu i to je isto okej Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 18 минута, Natasa. рече To i radim, minus kafa sa nekim. Još je mali za ostavljanje. Е хбг, не знам шта да ти кажем. Ја могу да причам како су моје сестре то подносиле, али опет то је све индивидуално и не верујем да ће ти бити од користи. пре 4 минута, Vladan :::. рече читао сам давно неко ваљда истраживање да бебе плачу на фреквенцијама које код њихових родитеља најјаче одзвањају тј. парају уши... Кај? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Кај? да би се повећала вероватноћа рекације родитеља на плач, џаба да парају уши другима, важно је да родитеље пробуде када се комирају Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Управо сада, Vladan :::. рече да би се повећала вероватноћа рекације родитеља на плач, џаба да парају уши другима, важно је да родитеље пробуде када се комирају Аха.. нисам лепо прочитала претходну поруку па је испало нешто чудно. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 3 минута, kordun рече reci ti takvoj da cega nema kuci, covijek trazi na drugom mjestu i to je isto okej Znaju one to dobro, samo im je lakse da se zale na loseg muza, decka nego da urade nesto sa mu udovolje . Vidis i sam da zene traze paznju i zrtvu i borbu, i da je juria, da se dokazujes a same to ne rade ( naravno rade samo kad se zaljube ili ako su izuzetak od pravila). Znaju one sve to. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 31 минута, Liga Džentlmena рече osim kad posti za pricest, te nedelje ne bi morali ni da se vidjamo, ali bi mi smetalo da mi u braku brani da spavamo ( osim kad posti za pricest Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 5 часа, Ronald рече Iz perspektive hriscanskog asketizma i puteva za sticanje blagodati i ako uzmemo sta pise od pocetka tesko da on im smirenosti iskreno. Jesili ti kad citao knjige o svetiteljima koji su se bavili time citav zivot? Књиге не, али неколико прича да. Бавим се другом врстом учења тренутно али хвала богу доћиће време и за ту литературу. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 5 минута, Liga Džentlmena рече Znaju one to dobro, samo im je lakse da se zale na loseg muza, decka nego da urade nesto sa mu udovolje . Vidis i sam da zene traze paznju i zrtvu i borbu, i da je juria, da se dokazujes a same to ne rade ( naravno rade samo kad se zaljube ili ako su izuzetak od pravila). Znaju one sve to. ? zena mora da te postuje, ako te postuje nema takvih problema, ako te ne postuje, ako nisi vredan njenih sistema vrijednosti, onda nema sta ni da trazis sa njom, ima druga bolja od nje Лубеница and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука