Снежана Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 2 минута, Нифада рече Има примера где је нпр.мушкарац узео боловање да би бринуо о беби коју су добили,јер жена више зарађује,то је ствар њиховог споразума. није ствар њиховог договора, правите од мушкараца тетке, а од жена тракторџије, у осталом мајку у том периоду не може да замени нико, и већа је штета него корист од њених "већих примања" Sofija_, Milica Bajic and kordun је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 4 минута, kordun рече ma to sto feministkinja ima u brakovima nije nikakav argument, kakav ti je to argument, pa imas u brakovima i pedofila i pedera i masovnih ubica, sta sad to znaci? ona fotografija je glupost, to ja mislim, a ja kazem uvijek sta mislim, ja dobro kuvam kad sam raspolozen i kada imam vremena od posla, to sam vise puta rekao na forumu i imam u familiji najpoznatijeg kuvara bivse jugoslavije, al to nema veze sad, ona fotografija nije na mjestu. Мислим да је она фотографија-постер где жена седи са кафом у кухињи, и направљена за неке мушкарце,само да их подсете да може и обрнуто. То да феминисткиња има и у браковима је одговор на везивање феминизма за индивидуалце.Зависи ко шта подразумева под појмом феминизам.Обично се наводе примери екстремног феминизма као феминизама,или феминизам као покрет,имамо феминизам као идеју,није да није увек у историји статус жене био добар,или и данас у неким културама и менталитетима. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Вдф? Бркаш појмове (или можда ја не знам њихово значење) па тако изводиш сумануте закључке. teznja za samostalnoscu individue je poremecaj u mom sistemu vrednosti, okreci ti pojmove kako god oces, to je tako, more biti da sam ja lud, nije iskljuceno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 Управо сада, Снежана рече није ствар њиховог договора, правите од мушкараца тетке, а од жена тракторџије, у осталом мајку у том периоду не може да замени нико, и већа је штета него корист од њених "већих примања" Жена није радила као тракторџија,него је имала добар посао и примања.Није отац био са бебом од првог месеца,него након неколико месеци.Мајке које не доје бебу из неког разлога нису у некој предности у односу на оца.Но,само сам навела пример за који знам,а није једини. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 Управо сада, kordun рече teznja za samostalnoscu individue je poremecaj u mom sistemu vrednosti, okreci ti pojmove kako god oces, to je tako, more biti da sam ja lud, nije iskljuceno Добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 1 минут, Нифада рече Жена није радила као тракторџија,него је имала добар посао и примања.Није отац био са бебом од првог месеца,него након неколико месеци.Мајке које не доје бебу из неког разлога нису у некој предности у односу на оца.Но,само сам навела пример за који знам,а није једини. "тракторџија" је свака која има жељу и потребу да се упоређује, такмичи или размењује са мушкарцима за њихове Богом дане особености, нисам мислила на врсту посла. kordun је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 22 минута, kordun рече nisam ja konzerva, al sam cuo na hrvatskoj televiziji da ovakve ko ja zovu velikosrbocetnikkomunist Вероватно нешто желиш рећи оваквом фотографијом.Питање је да ли ти желиш да се овим представиш као четник који је био припадник војске Краљевине Југославије на пример,или новокомпоновани четник,Четници су у некада били за сарадњу са европским силама,значи европејци ,зашто конзервативци.За ове новокомпоноване не знам. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 5 минута, Снежана рече "тракторџија" је свака која има жељу и потребу да се упоређује, такмичи или размењује са мушкарцима за њихове Богом дане особености, нисам мислила на врсту посла. Имамо екстремне феминисткиње,имамо нормалне жене које имају свест о сопственим могућностима и граде свој статус.Но,неки мушкарци то окарактеришу тако као да се такмиче са њима,а не жене. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 1 минут, Нифада рече Вероватно нешто желиш рећи оваквом фотографијом.Питање је да ли ти желиш да се овим представиш као четник који је био припадник војске Краљевине Југославије на пример,или новокомпоновани четник,Четници су у некада били за сарадњу са европским силама,значи европејци ,зашто конзервативци.За ове новокомпоноване не знам. kojom fotografijom, mislis djujic kao moj avatar, djujic je simbol stradanja mog naroda, zato ga drzim na profilu, cetnici mi nisu bliski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 Управо сада, Нифада рече Имамо екстремне феминисткиње,имамо нормалне жене које имају свест о сопственим могућностима и граде свој статус.Но,неки мушкарци то окарактеришу тако као да се такмиче са њима,а не жене. о ком статусу причамо у земљи Србији, "одакле сте ви? из Дизниленда!!!" Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 4 минута, Нифада рече Вероватно нешто желиш рећи оваквом фотографијом.Питање је да ли ти желиш да се овим представиш као четник који је био припадник војске Краљевине Југославије на пример,или новокомпоновани четник,Четници су у некада били за сарадњу са европским силама,значи европејци ,зашто конзервативци.За ове новокомпоноване не знам. Нема везе слика са његовим ставовима, ја њега зовем конзервативац из наших ранијих расправа и видова шале. Четници су увек били европски оријентисани слажем се са тобом а и мислим да су четници били једина регуларна права српска војска. Сада мислим да ће многи да ме критикују због ове реченице али прихватам, то је мој став. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 1 минут, Снежана рече о ком статусу причамо у земљи Србији, "одакле сте ви? из Дизниленда!!!" Само не генерализујем ствари. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 1 минут, Mali Marko рече Нема везе слика са његовим ставовима, ја њега зовем конзервативац из наших ранијих расправа и видова шале. Четници су увек били европски оријентисани слажем се са тобом а и мислим да су четници били једина регуларна права српска војска. Сада мислим да ће многи да ме критикују због ове реченице али прихватам, то је мој став. Нешто је став,а нешто је чињеница.Чињеница је да су један плус један једнако два.Став може да буде и да су један плус један једнако три,само погрешан.Но,за твој став постоје чињенице које томе иду у прилог. Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 3 часа, Нифада рече Само свој став изнесеш увек у првом лицу,па кажеш за себе и њу. Но,данас мало ко цепа дрва,тако да ипак треба и мушкарац да се искаже на креативном плану у кухињи.Променила су се времена када је мушкарац цепао дрва,ловио и радио најтеже послове,сада раде често сличне послове.Не може се говорити о савременом добу,а примењивати параметри из млађег каменог доба. Kad smo vec kod toga. Nije isto voziti auto i popravljati ga, mao sto nije isto kuvati i prati sudove. Znaci, naravno da trebas da operes sudove i postavis sto, ali to ne znaci da si ti rodjeni kuvar ili da imas talenta za kuvanje ili ako znas da isprzis jaja ili napravis palacinke. Kao sto ne znaci da ako znas da vozis kola da si odmah predodredjena da budes Sumaher ili Colinmekre. Ili bolje reci da ako vozis smarta i pazis na svaki znak, ne znaci da ces moci i da dobro vozis ako uskocis u formulu ili u reli auto. Poenta je , moras da imas osecaj i veliko interesovanje za nesto da bi u tome bio uspesan. A zadto su najuspesniji kuvari muskarci? Zato sto ih ima 10% pa su zenama simpaticni. Kao sto su nama simpaticne drifterke jer ih ima 2%. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 Управо сада, Нифада рече Само не генерализујем ствари. ма не, само таквим причицама за малу децу стварате атмосферу жабокречине и уљуљкиваља у нереалном животу, а то је горе од генерализације. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука