Veliki Marko Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 3 минута, Ana B. рече Tema mi trebala da se zove mirišu na zagorelo Сигурно мислиш на бели лук Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 Управо сада, Anika рече Игра дечко у Лиги, мора да постиже голове, иначе адио... Eeeee ako si mi rekla. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Haha pa mnogo bre uzdrzavanja i suzdrzavanja. ? eeeee gore kad odes, nema seksa, ima da goris od muke u vecnom ognju Flojd and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече За шта? Знаш онај слоган са радија "опусти се и уживај". "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 2 минута, Mali Marko рече Сигурно мислиш на бели лук Da evo upravo kuvam, planiram da se udajem Flojd and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 Кад смо код лимуна ...отишли неки наши људи у Аустрију на неку манифестацију и приредили домаћини ручак. За ручак била риба и поред столова стајала метална посуда са кришкама лимуна около и мало исцеђеног сока у посуди. Скупили се наши и почели цедити лимун и сипати себи у чаше, праве лимунаду . Наиђе, конобар (такође наш човек) и рече им: Људи, ту се перу руке после рибе, да се не лепе прсти, а ако вам се пије лимунада, реците, па ћу вам послужити Veliki Marko, Flojd and Снежана је реаговао/ла на ово 2 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 Управо сада, Брада рече Кад смо код лимуна ...отишли неки наши људи у Аустрију на неку манифестацију и приредили домаћини ручак. За ручак била риба и поред столова стајала метална посуда са кришкама лимуна около и мало исцеђеног сока у посуди. Скупили се наши и почели цедити лимун и сипати себи у чаше, праве лимунаду . Наиђе, конобар (такође наш човек) и рече им: Људи, ту се перу руке после рибе, да се не лепе прсти, а ако вам се пије лимунада, реците, па ћу вам послужити неке ствари се никада неће променити... сличну причу има Момо Капор Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 1 минут, Брада рече Кад смо код лимуна ...отишли неки наши људи у Аустрију на неку манифестацију и приредили домаћини ручак. За ручак била риба и поред столова стајала метална посуда са кришкама лимуна около и мало исцеђеног сока у посуди. Скупили се наши и почели цедити лимун и сипати себи у чаше, праве лимунаду . Наиђе, конобар (такође наш човек) и рече им: Људи, ту се перу руке после рибе, да се не лепе прсти, а ако вам се пије лимунада, реците, па ћу вам послужити A mi nemamo ni za sapun Брада and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 3 минута, Ana B. рече Da evo upravo kuvam, planiram da se udajem Обавезно лимун да користиш да опереш руке, да не уфлекаш венчаницу Ana B. and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 3 минута, Sofija_ рече eeeee gore kad odes, nema seksa, ima da goris od muke u vecnom ognju Men on Fire. Moje srednje ime. ? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 6 минута, Anika рече Знаш онај слоган са радија "опусти се и уживај". To kod nje ne ide. To bi bilo isto kao kad bi ja dobio poslusanje za dozivotno uudrzanje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 Друштво, лаку ноћ, исцедили су ме клинци данас од силних питања. Морам на регенерацију, ако ми успе ускоро. Sofija_ and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Men on Fire. Moje srednje ime. Полако бураз, полако, угаси мало Дензела и Вин Дизела у себи, тешко ми је да читам. Smaragdni kamičak, Tavita, Лубеница and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 10 минута, Sofija_ рече eeeee gore kad odes, nema seksa, ima da goris od muke u vecnom ognju Огњено језеро, 30000 степени. Не требају шибице, све се само пали. Flojd and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 2 минута, Вукашин Ковачевић рече тешко ми је да читам. Некако мучно. Вукашин Ковачевић and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука