Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 пре 1 минут, Нифада рече Posebno kada se pogleda politika scena u Srbiji,pretpostavljam da to percepiraš kada pišeš ovaj komentar Osim ovo za muskarce hehe. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 пре 35 минута, Нифада рече nekako potisne one atribute koji krase ženu,a to su:nežnost,empatićnost,senzibilnost, Muskarca prvo privuku fizicki atributi a ovi ostali ga zadrze pored zene. A u politici moras da budes samo zgodna i lepa, a sve ostalo sto nemas ce vec da ti nadoknade. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 17 часа, Liga Džentlmena рече Jos nisam naisao na osobu koja moze mene da prihvati sa svim vrlinama i manama. ( ovo moze da deluje kao gord odgovor, ali nije iskren je). Када будеш наишао то ће бити то пре 17 часа, Liga Džentlmena рече Vidi, hm,hm pa sad donekle si u pravu. Mozda malo u pocetku, mada ja ni tad ne testiram, ustvari mozda nesvesno. Hm. U principu, mozda nam se samo testovi razliikuju. Hm nisam bas o tome razmisljao, meni je najvise bitno to kakva je prema meni i sta movu da ocekujem od nje. Hm, hm bacio si me na razmisljanje. У суштини то му дође на исто. Да би знали шта други мисле о нама, мора доћи до неких врста провера. Не мора то бити искључиво тестирање. То сам ја навео само као пример за ту врсту проблема. Могу то да буду и спонтане ситуације. Треба обраћати пажњу како се особа понаша у одређеним ситуацијама. То је процес упознавања. Мада мени је на првом месту битно шта ја мислим о тој особи и какав сам ја према њој, а на другом месту шта она о мени мисли. Важније ми је да ја будем добар за њу, а не она за мене. И ако је наравно и ово друго потребно. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 16 часа, Нифада рече Mislim da ova prva rečenica otvara pitnje o odnosu promisli Božje i naše slobode.Bog nam je do mogućnost da hodamo,ali je ostavio nama da učinimo prve korake.Dao nam je mogućnost da se obrazujemo,da budemo dobri ljudi,no neki biraju ono drugo. Управо тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 17 часа, Liga Džentlmena рече Pa sta ri predlazes kako je najbolje izabrati partnera? Da li da se proverava ili postoni neka druga taktika? Не постоји рецепт ни тактика. Али отприлике када ти се споје разум и срце то би требало да буде прави избор. Vesna M and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 9 минута, Petar-M рече Важније ми је да ја будем добар за њу, а не она за мене. ?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 36 минута, Petar-M рече Када будеш наишао то ће бити то Pa da, cim naletim na osobu koja ce da prihvati flegmaticno kolericni karakter= skorpia. Odma se zenim. пре 36 минута, Petar-M рече У суштини то му дође на исто. Да би знали шта други мисле о нама, мора доћи до неких врста провера. Не мора то бити искључиво тестирање. То сам ја навео само као пример за ту врсту проблема. Могу то да буду и спонтане ситуације. Треба обраћати пажњу како се особа понаша у одређеним ситуацијама. То је процес упознавања. Slazem se.Sto se bolje upoznate bolje ce te se razumeti, prilagoditi voleti. пре 36 минута, Petar-M рече Мада мени је на првом месту битно шта ја мислим о тој особи и какав сам ја према њој, а на другом месту шта она о мени мисли. Важније ми је да ја будем добар за њу, а не она за мене. И ако је наравно и ово друго потребно. I ovo je oke. Isto zo i ja radim, trudim se da budem, nezan, pazljiv, podrzavam je, stitim, trudim se da je razumem naravno tridis se i da joj ugodis. E sad ako je ta odoba flekdibilna onda vam nije problem da se nadjete. E sad ako nije cemu tvoj trud, da podizes nekom ego? To vec nije hriscanski sa tvoje strane. пре 30 минута, Petar-M рече Не постоји рецепт ни тактика. Али отприлике када ти се споје разум и срце то би требало да буде прави избор. Ili kad pored te osobe osecas mir, smiren si kad pomislis na tu osobu smirene su ti misli? Jel tako? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 39 минута, Лубеница рече ?? Lubenice, dobro dosla na sajt. Ako smatras da je ova izjava oke, a zar ne trebas li ti da se das, za nekoga do koga ti je stalo? Tome valjda svi treba da tezimo? O tome govori druga zapovest: Ljubi bliznjeg svoga kao sebe samog. Znaci mora biti obostrano. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 15 минута, Liga Džentlmena рече Pa da, cim naletim na osobu koja ce da prihvati flegmaticno kolericni karakter= skorpia. Odma se zenim. Не желим да залазим у домен астрологије пре 17 минута, Liga Džentlmena рече Isto zo i ja radim, trudim se da budem, nezan, pazljiv, podrzavam je, stitim, trudim se da je razumem naravno tridis se i da joj ugodis. E sad ako je ta odoba flekdibilna onda vam nije problem da se nadjete. Зашто то називаш злом ? То су добре особине и од њих немој одступати. Не замери али ја бих то "флексибилна" заменио са "ако зна то да цени и поштоје". пре 22 минута, Liga Džentlmena рече E sad ako nije cemu tvoj trud, da podizes nekom ego? To vec nije hriscanski sa tvoje strane. пре 53 минута, Petar-M рече Мој труд ће увек бити присутан али и право на избор. То је хришћански. пре 26 минута, Liga Džentlmena рече Ili kad pored te osobe osecas mir, smiren si kad pomislis na tu osobu smirene su ti misli? Jel tako? Мени ово личи на присуство светог човека. Не бих имао ништа против да налетим на такву неку Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 14 минута, Petar-M рече Не желим да залазим у домен астрологије Ahah, to je samo rad na sebi. Vidis jedan svestenik mi je rekao na tu temu kada smo zapodenuli razgovor, uzmi sve negativne osobine tvog znaka pa ih napisi a sve koje pobedis precrtaj. пре 14 минута, Petar-M рече Не желим да залазим у домен астрологије Зашто то називаш злом ? То су добре особине и од њих немој одступати. Не замери али ја бих то "флексибилна" заменио са "ако зна то да цени и поштоје". Pa da, onda je vredna truda. Ljubi bliznjeg svoga kao sebe samog. Ako ona ne ljubi tebe kako ti ljubis nju onda ti je trud uzaludan. Nisam reko da su lose. Te osobine su prihvatljive i ocekivane kod osoba koje znaju sta zele, ajde da kazem znju to da cene. пре 14 минута, Petar-M рече Мој труд ће увек бити присутан али и право на избор. То је хришћански. To sam pisao i lubenici a napisacu i tebi. Ljubi bliznjeg svoga kao sebe samog. Ako je ti ljubis ( tudis se da budes dobar za nju pricamo o osobama koje su u vezi ili koje pocnu vezu) kao sto ljubis sebe, a ona te ne ljubi tako vec trazi da bude po njenom, sta je hriscanski uraditi? пре 14 минута, Petar-M рече Мени ово личи на присуство светог човека. Не бих имао ништа против да налетим на такву неку Cek cek, pa znaci da i ako osecas nemir piored nekoga ti trebas da budes sa njom? Ovo mi bas nije jasno molim vas pojasnite. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 1 hour ago, Petar-M рече Мада мени је на првом месту битно шта ја мислим о тој особи и какав сам ја према њој, а на другом месту шта она о мени мисли. Важније ми је да ја будем добар за њу, а не она за мене. И ако је наравно и ово друго потребно. Поздрав Ја овде видим једну велику истину о односима међу људима и генерално, а поготово у односу између мушкарца и жене. У највећем броју случајева ћемо добити оно што пројектујемо на другу особу, да не кажем да ћемо све видети као у огледалу. Дакле, ако жена заиста осећа дивљење, поштовање, љубав са друге стране, као и свако друго биће које се негује, процветаће и чак умножити те своје особине временом. Важи и обрнуто. Ако смо стално на кантару ко кога колико и сл. онда од тензије однос не може да се развија. Треба велике храбрости за то, али и ја мислим да првенствено треба умети заљубити се и посветити некоме без много резерве (наравно, ако Бог да да сретнеш такву особу са ком је то могуће). Vladan :::., Petar-M, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 1 минут, Milica Bajic рече Треба велике храбрости за то, али и ја мислим да првенствено треба умети заљубити се и посветити некоме без много резерве (наравно, ако Бог да да сретнеш такву особу са ком је то могуће). Dobro dosla. Bingo. To znaci da oboje tebaju da teze tome da budu dobri jedni za druge. I ona za njega i on za nju. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 Па да, само ипак неко мора први да поклони поверење. Тешко баш толико да се поклопе звезде да то буде баш одједном све. Petar-M је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 2 минута, Milica Bajic рече Па да, само ипак неко мора први да поклони поверење. Тешко баш толико да се поклопе звезде да то буде баш одједном све. Haha, a dobro za zvezde to vise onako nekii prvi utisak o nekome. Bitno je kako se razvija prica i odnos dvoje ljudi, cemu teze, kakvi su im pogledi na svet, u principu sto ja kazem da li su spremni da se prilagode( ako se zele da se vole naravno ne moze nista na silu. Hm, hm, hm neko mora prvi. To bi znacilo muskarci vi morate da nam verujete ali morate da zasluzite nase poverenje da se dokazujete? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 16 минута, Liga Džentlmena рече Hm, hm, hm neko mora prvi. To bi znacilo muskarci vi morate da nam verujete ali morate da zasluzite nase poverenje da se dokazujete? Ма јок, то је питање само ко има веће срце од вас двоје. Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука