Smaragdni kamičak Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 23 минута, Petar-M рече Могао би ти и те како ! Када се сутра заљубиш и схватиш да ти се девојка чврсто држи тога, не да би прихватио, него би прихватио све певајући U redu da se drze toga do braka, ali ako ona tako nastavi i u braku, mogu da ga proglase nevazecim, cini mi se, ako to traje godinu dana, dakle bez obostranog pristanka i dogovora. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 8 минута, Smaragdni kamičak рече U redu da se drze toga do braka, ali ako ona tako nastavi i u braku, mogu da ga proglase nevazecim, cini mi se, ako to traje godinu dana, dakle bez obostranog pristanka i dogovora. Та која се чврсто држи тога у браку, држи се се сигурно да и пре брака нема односа, као што црква и заповеда. Дакле о томе се свакако договарају пре брака, па тек у браку спроводе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 31 минута, todor рече Па лакше је светитељ да постанеш него такву да нађеш. :-( Није лако. слажем се али није ни немогуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 3 минута, Neša_ рече Dovoljno je i to. Ti si onda zrela ko kruška. Ja tak’u devojku tražim sve vreme. Ал’ ја не тражим мушкарца као што си ти Нешице ..... Neša_ and Broken је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 9 минута, Маријана91 рече Ал’ ја не тражим мушкарца као што си ти Нешице ..... Eto ti ga sad. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 1 сат, Smaragdni kamičak рече Neprimereno je o tome na pravoslavnom sajtu. Pa ono jeste, kad bolje razmislim. Prastaj te. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 1 hour ago, Petar-M рече Могао би ти и те како ! Када се сутра заљубиш и схватиш да ти се девојка чврсто држи тога, не да би прихватио, него би прихватио све певајући Ne bi brate iskreno. Lepa je ta platonska ljubav ali taj luksuz ne bih mogao sebi da priustim koliko god da je volim, ja to stvarno ne bih mogao.... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 5 часа, Маријана91 рече Не може, ја сам добра риба пре 3 часа, Маријана91 рече А неукусан је јако тај мој коментар и мени Zasto je neukusan ako je tvrdnja tacna. Ti stvarno jesi lepa i zgodna devojka ( onaj divan osmeh na slici avatara, ( slike forumasa) pa rupice u obrazu, zenstvena kosa, ( pisala si negde da se bavis fitnesom, imas cak i lep ten, znaci da imas i lepu figuru) zasto bezati od toga da fizicki lepo izgledas. Drugo mudra si devojka, ne upustas se mnogo u raspravke vec vise gledas sta drugi pisu ( pisemo na istim temama pa imam uvid). Stavovi su ti ispravni : zelis brak i porodicu, bitno ti je da imas vise decice, znas sarmu da zavijes ne bi ti bio problem da budes domacica zarad vaspitanja dece ( ipak im se treba posvetiti paznja). Realno razmialjas : trazis muskarca na koga mozes u svakom trenutku da se oslonis, da je radan, vredan odgovoran. Da decica ne moraju da oskudevaju, ili da moras ti sama da se boris za njih a on da vata zjala. Verujes u Boga i ides na sluzbe, sto znaci da radis na sebi usavrsavas se ( tako makar meni izgleda). Intelektualka si. Dobro, deluje mi po nekad da neke stvari karikiras ali je i to oke. Samo bi mozda bilo lepo kada bi bila vise fleksibilnija. I ja ne bih imao nijednu zamerku kada si ti u pitanju a verujem i vecina momaka sa foruma. Tako da smatram da ne treba da bezis od toga sto ti je Bog dao i da smatras da je to lose, prihvati sve svoje kvalitete i ne trbas da bezis od toga. To je samo moje skromno misljenje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 @Liga Džentlmena Ау друже немој то проводаџисање, нема потребе за тим. Хвала у сваком случају, али не волим кад ме неко хвали, још га ти развукао, прећера га Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 17 минута, Neša_ рече Šta ima veze što te hvali. Mene često hvale, pa mi to ne smeta. Uopšte. Samo opušteno. Ма у реду је ту сад по неки комплимент, ал он га осуо баш ? Neša_ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 Јел бре, неко помислио да брак није за њега? Или, би брак по сваку цену? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 1 минут, Драгана Милошевић рече Јел бре, неко помислио да брак није за њега? Или, би брак по сваку цену? Ne po svaku cenu, nego sa osobom koju volim i ona mene... Neša_ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 Ахам, а они о којима бринеш немају потребе за браком, немају пориве, хормоне, жеље? Чудиш ме, Нешо, стварно. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 3 часа, Маријана91 рече @Liga Džentlmena Ау друже немој то проводаџисање, нема потребе за тим. Хвала у сваком случају, али не волим кад ме неко хвали, још га ти развукао, прећера га Pa drugarice, stvarno nisam imao losu nameru, samo sam rekao sta stvarno mislim. Oke, prastaj, nema vise provodadzisanja, snacices se ti i sama. Do duse prvo sam pomenu sebe. Ali u svakom slucaju mislio sam svaku rec koju sam napisao. Trebalo bi da naucis da primas pohvale. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 1 hour ago, Драгана Милошевић рече Ахам, а они о којима бринеш немају потребе за браком, немају пориве, хормоне, жеље? Чудиш ме, Нешо, стварно. Ma imaju svi potrebe za brakom , samo im ne ide, nacice se za svakog ponesto kad dodje pravo vreme. Ja sam iskreno izasao iz grupe kana ali i dalje zelim da se ozenim. Nesto nisam imao prijatna iskustva. Al ne zameram nikome svako zna sta je najbolje za njega. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука