Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, todor рече

Не могу да тражим сада, али ти и мала Маријана сте заузеле став да је важна материјално стање будућега супружника, може и скромно, ал да се има. хД

Ti si se nesto gadno zeznuo, Nina ( smaragdni kamicak) nigde nije pisala o materijalnom stanju. Cak sta vise pisala je da ako nekog volis dovoljno ti je da jedes kokice i da setas kejom, njoj je bitnija ljubav i romantika nego kes. 

Marijana jeste pisala, aki samo ako taj hoce vise dece da gaji e sad ja sam tako razumeo ispravi me ako gresim.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 минута, Muramasa рече

Neće da se desi. Imam kočnicu da ugušim takvu ljubav, ako se i nastane.

Brate ti si nesto lose skontao, ja sam pricao za devojku, ne za tebe. Ona kad se zaljubi ona ce sve uciniti za tebe, mada verujem da ti to vec znas samo se pravis lud. ;)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Neša_ рече

Mene interesuje samo jedna jedina žena. 

Neki novi momenti? Reko ja da si se zaljubio, ajde odaj nam tajnu koja je ta jedna koja te interesuje?.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Znam za koga si pričao i ja mogu da sprečim da se zaljubim u prepodobnu. Onda je džaba što je ona zaljubljena i što vaš Bog hoće. Moja volja je tu neprikosnovena.

E brate moj, mozes da probas. Srce hoce, glava neda a misli samo idu ka njoj. Ja kazem, prepodobnu promenis u vrujucu i dobijes extra pakovanje koje te nece ucenjivati tokom posta, nositi haljine kakve se tebi svidjaju, bice takva kavu ti zelis. Ali moras bato i ti nju da prihvatis, da ce da ide na sluzbe, da ce da se moli i da da je volis takvu. Ne bezi se tako lako od ljubavi.

Pa hoce i tvoj Bog, koliko sam cuo primio si Hriscanstvo?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

Ovde se ne može biti osoba, nego samo profil, dokle god se ne upoznamo uživo. Ne možeš upoznati čoveka dok ga ne sretneš i ne porazgovaraš sa njim.

Living-a-Dream-blogger.jpg

• Волим 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Neša_ рече

Ovde se ne može biti osoba, nego samo profil, dokle god se ne upoznamo uživo. Ne možeš upoznati čoveka dok ga ne sretneš i ne porazgovaraš sa njim.

Bravo brate, eto konacno da se slozim sa tobom. Imas 5 bambija. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Neša_ рече

Може.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Smaragdni kamičak рече

Ima da tražiš, i da ne klevećeš.

Никада не клевећем.

Да те подсетим, на моју опаску да је и ''скромно потраживање'' исто као и свако друго, калкулантски је и непотребно, ти си са спрдњом то коментарисала, дислајковала и замишљала ме као аморфно биће, што значи да су ти скромни захтеви по питању финансија нормални.

пре 19 минута, Liga Džentlmena рече

Ti si se nesto gadno zeznuo, Nina ( smaragdni kamicak) nigde nije pisala o materijalnom stanju. Cak sta vise pisala je da ako nekog volis dovoljno ti je da jedes kokice i da setas kejom, njoj je bitnija ljubav i romantika nego kes. 

Marijana jeste pisala, aki samo ako taj hoce vise dece da gaji e sad ja sam tako razumeo ispravi me ako gresim.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, todor рече

Никада не клевећем.

Да те подсетим, на моју опаску да је и ''скромно потраживање'' 

Svako potrazivanje mora biti podkrepljeno davanjem.

Znaci ako nesto od nekog trazis to moras i da das. Lako je danas udati se za nekoga ko ima kes i nista ne raditi a on da zaradjuje za tebe ( a posle kukas kako ima drugu a tebe zapostavlja) , ili se ozeniti za neku koja ima kesa( sto se bas i ne desava) a onda kukas kako sve mora po njenom.

Ono sto trazis to moras i da das, tao to funkcionise kod normalnih ljudi.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Kako?

Ако током комуникације, пре упознавања уживо, обоје наступају искрено и отворено онда нису само профили него се отварају као личности. И онда, када се физички упознају и поразговарају, виде да је то баш та иста особа са којом су се и до тада упознавали.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Svako potrazivanje mora biti podkrepljeno davanjem.

Znaci ako nesto od nekog trazis to moras i da das. Lako je danas udati se za nekoga ko ima kes i nista ne raditi a on da zaradjuje za tebe, ili se ozeniti za neku koja ima kesa( sto se bas i ne desava) i nista ne raditi. 

Ono sto trazis to moras i da das, tao to funkcionise kod normalnih ljudi.

Ма брате, та врста понуде и потражње не сме да постоји у односима о којима смо говорили, моје је мишљење.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

39242308_1134224253392034_61280988945815

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan :::. рече

Ако током комуникације, пре упознавања уживо, обоје наступају искрено и отворено онда нису само профили него се отварају као личности. И онда, када се физички упознају и поразговарају, виде да је то баш та иста особа са којом су се и до тада упознавали.

Poruke mozes da raumes ovako ili onako  u zavisnosto od raspolozenja, a uzivo je potpuno drugacije, to ce ti svi reci.

Dobro ako ste zaista iskreni jedno prema drugom ( danas je to retkost) pa, mozda i moze. Generalno omam bolja iskustva sa uzivo pricom nego preko poruka.

Cak i ove ljude sto sam upoznao sa foruma uzivo su sasvim drugacini nego sto to izgleda dok citam poruke.

Uzivo je uzivo i nemojmo bezati od toga.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, todor рече

Ма брате, та врста понуде и потражње не сме да постоји у односима о којима смо говорили, моје је мишљење.

Pa dobro oke, nego ako vec neko prica o materijalnim stvarima, da mu je bitno ( u ovoj Srbiji u kojoj zivimo) onda mu das do znanja da ako trazi nesto to mora i da da ako je normalna i zrela osoba. 

A i ljubav je isto brate uzimanje i davanje, to sto uzmes to i das.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...