Flojd Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 10 минута, Neša_ рече Ja ne sedim i ne čekam da mi padne sa neba, nego radim šta stignem i zarađujem skromno, tek da pokrijem troškove. Radim za još dve osobe koje su invalidi. O tome sam već pisao. Nisam do sad bio zaposlen i nisam primao platu. Snalazim se. Zbog onoga što radim, devojke su me uvek gledale kao pripadnika niže klase, sa distance, iako je reč o poštenom radu. Dobro to je druga prica ako stvarno imas jos dve odobe koje traze posebnu negu. Onda bi stvarno trebao nekome da se obratis za pomoc da ti pomogne oko posla, mislim da ovde na forumu ima dobrih ljudi, sirokog srca koji bi ti stvarno pomogli. Ali moras brste da trazis pomoc a ne da se zalis na devojke. Devojke nisu nista krive. Teska ti je situacija i realno je tesko da nadjes devojku tako. A cak i iz sazaljenja da je sa tobom ni ta veza ne bi uspela. Oprosti onda, nisam znao da je tako. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 13 минута, Neša_ рече Imam neke drugarice koje me seksualno uznemiravaju, a imaju dečka. Ne znam šta da radim. Hahaha Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 19 минута, Neša_ рече Imam neke drugarice koje me seksualno uznemiravaju, a imaju dečka. Ne znam šta da radim. Tuzi ih, trazi svoja prava na sudu. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 55 минута, Neša_ рече Imam neke drugarice koje me seksualno uznemiravaju, a imaju dečka. Ne znam šta da radim. Idi u sigurnu kuću,spasi dušu svoju od bluda i nemorala... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 2 часа, Neša_ рече Za sad ne želim bilo čiju pomoć. 1 hour ago, Neša_ рече Imam neke drugarice koje me seksualno uznemiravaju, a imaju dečka. Ne znam šta da radim. Ovo kao da nije pisala ista osoba. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 Још сте ту? Flojd, АлександраВ and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 23 минута, Smaragdni kamičak рече Ovo kao da nije pisala ista osoba. Неко је Нешици хаковао профил ? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 12 минута, Neša_ рече Nije nego sam zaboravio da vas obavestim, od muke što nećete nijedna da se upoznate sa mnom. Stvarno su bezobzirne. Takvog frajera da ne zele da vide. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 9 минута, Neša_ рече Da budem iskren, malo sam popio. Pokaj se dok nije kasno!!! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 2 часа, Neša_ рече od muke što nećete nijedna da se upoznate sa mnom. Ovde već zvuciš kao normalan muškarac, ne trol. Neša_, АлександраВ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 31 минута, Neša_ рече Zainteresovao si me. A kolika im je članarina? Učlanjenje besplatno, iščlanjenje... pa, neprocenjivo. Branislav81, Flojd and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 2 часа, Neša_ рече Šalio sam se. Neki novi momenti brat Nesa je postao pozitivan, poceo je da se sali. Samo napred brate, pozitivno uticale te ponude na tebe. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 3 часа, Neša_ рече Za one drugarice se nisam šalio. Dok su bile slobodne, nisu bile zainteresovane, a sada me provociraju, iako imaju dečka. Kako te provociraju, menjaju često profilnu na fejsu, viberu, skajpu...? Натан and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Namiguju mi, daju mi neke znakove obrvama, zovu me u prostor gde nema nikoga sem nas, pokazuju mi šta su kupile u prodavnici donjeg veša, štipkaju me za pozadinski deo tela kad se najmanje nadam, ponekad tako energično da nehotice poskočim, da ne govorim o njihovim raznim nemoralnim predlozima i tendenciji da predamnom skinu majice... na šta sam ja obično primoran da se udaljim iz zone rizika. Muka živa. Нешице ти то радиш у јавној кући? ? Flojd and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 12 минута, Neša_ рече Eh da je tako, bilo bi mi svejedno, jer to skoro da i ne koristim. Namiguju mi, daju mi neke znakove obrvama, zovu me u prostor gde nema nikoga sem nas, pokazuju mi šta su kupile u prodavnici donjeg veša, štipkaju me za pozadinski deo tela kad se najmanje nadam, ponekad tako energično da nehotice poskočim, da ne govorim o njihovim raznim nemoralnim predlozima i tendenciji da predamnom skinu majice... na šta sam ja obično primoran da se udaljim iz zone rizika. Muka živa. Radiš u prodavnici donjeg veša, onda? ;D I posle kažeš niko te neće. ? Лубеница and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука