Нифада Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 1 hour ago, Neša_ рече Zar zaista ne znaš da se ljudi gotovo uvek vrednuju prema fizičkom izgledu i finansijskom statusu? Možda ipak samo nisi toga svesna. Da,ne sumnjam da je tako u svetu gde je ideal J.Karleuša i muž fudbaler koji dobro zarađuje Ali taj svet sa svojim vrednostima i parametrima nije i svačiji svet.Ja verujem da se u tom svetu ni Tesla ne bi dobro kotirao,a Andrić bi svakako bio autsajder Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 2 минута, Mali Marko рече Mајстор за жене Убица жена Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 3 минута, Neša_ рече Sad su neka druga vremena. Pravim muškarcima smatrate upravo one koji sa ženama rade šta hoće, a ne one na koje je mislio Meša Selimović. О Нешице па ди си ти нама? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 1 hour ago, Mali Marko рече Ко је идеалан? Није било речи о идеалнима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 22 минута, Neša_ рече To sa znanjem nema ama baš nikakve veze. Па са чиме има онда? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 8 минута, Neša_ рече U ovom momentu ne bih o tome ponovo. (Gledam Marijaninu sliku ) То лаве, само јако srema and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 4 минута, Neša_ рече Lepe oči, duga lepa kosa, umiljat pogled, u isto vreme i prijateljski i zavodljiv, osmeh koji zrači vedrinom i optimizmom... šta više još da poželiš, nego da pronađeš put do njenog srca. Нешице чини ли се теби да ти овде причаш о физичком изгледу, који је тако небитан ? Neša_ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 2 часа, Neša_ рече Drago mi je da si takve spoljašnjosti, jer verujem da si dobra kao čovek. Takav utisak ostavljaš na mene. Ма где жена може да буде добар човек Neša_, Veliki Marko and Ana B. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 9 часа, Маријана91 рече Ма где жена може да буде добар човек Овде на форуму Нешица када каже да си добар човек то је тако и крај,нема друге Драгана Милошевић and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 1 hour ago, Neša_ рече Razmisli sam: kakvo je znanje potrebno da muškarac “oduzme” ženi želju za drugim muškarcem? Pretrazivah forum i slucajno naletoh na temu, kad ono Nesa glavna face i ovde. Baki znas li sta je Bog rekao pravim svalerima? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 3 минута, Neša_ рече Šta? Pa naravno da ne znas . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 4 минута, Neša_ рече @Liga Džentlmena , ovu temu su mi uvalili na silu. Uopšte je nisam ja započeo. Bakero,kao stvorena je za tebe. hahaahha. Ne mogu da zamislim nikoga drugog, ko bi je bolje vodio od tebe. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 10 минута, Liga Džentlmena рече Bakero,kao stvorena je za tebe. hahaahha. може да облачи и облачи до миле воље без да ведри Flojd је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука