srema Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 Шта ви мислите, ако нам се нешто у вези поступања друге особе у некој ситуацији није свидело, да ли је боље отворити се и рећи "види, није ми се свидело то и то" или ћутати и прећи преко тога некако сам са собом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 13 минута, srema рече Шта ви мислите, ако нам се нешто у вези поступања друге особе у некој ситуацији није свидело, да ли је боље отворити се и рећи "види, није ми се свидело то и то" или ћутати и прећи преко тога некако сам са собом? Па то зависи од особе, ако је то нешто што не ремети твој мир, зашто да реметиш његов/њен мир тиме што ћеш пребацивати, просто се помириш са тим. А ако те ремети онда треба рећи, али исто некад када прихватиш нечије мане и спреман си да се својевољно промениш онда је то права љубав, наравно то треба да буде обострано. Поуке.орг инфо and srema је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 20 минута, Neša_ рече Šta bi sa mojim odgovorom Marijani? Ko ga je uklonio i zašto? Пријављена од стране више чланова као недолична и администрација је уклонила. Админ-тим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 Управо сада, Neša_ рече Napisao sam onako kako jeste i nisam generalizovao. Nisam nikoga vređao niti bio vulgaran, jer nikad i nisam vulgaran, ali primećujem da se ovde dopuštaju pojedinim članovima i uvredljivi i vulgarni postovi. Нећемо да одлазимо у офтопик... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 2 часа, Маријана91 рече Па то зависи од особе, ако је то нешто што не ремети твој мир, зашто да реметиш његов/њен мир тиме што ћеш пребацивати, просто се помириш са тим. А ако те ремети онда треба рећи, али исто некад када прихватиш нечије мане и спреман си да се својевољно промениш онда је то права љубав, наравно то треба да буде обострано. Како смо сви ми различити, једне друге допуњујемо, прихватамо туђе мане; у љубави је потребно и поштовање и разумевање. О свему треба причати, нарочито о ситуацијама када некоме није било све једно. Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 39 минута, *SHONE* рече Како смо сви ми различити, једне друге допуњујемо, прихватамо туђе мане; у љубави је потребно и поштовање и разумевање. О свему треба причати, нарочито о ситуацијама када некоме није било све једно. Па да, али данас зановетамо за глупе ствари , ситнице, покушавамо да променимо партнера из корена, а нисмо спремни сами да се мењамо.. Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 @Neša_ Промени свој став или ништа од женидбе. Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 13 минута, Neša_ рече To je zato što ste razmaženi. Fizička privlačnost vas je učinila takvima. Navikli ste da vam sve bude po želji, pa izvoljevate. Нешице чему та гордост? Који је међу вама без гријеха нека први баци камен Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 47 минута, Маријана91 рече Па да, али данас зановетамо за глупе ствари , ситнице, покушавамо да променимо партнера из корена, а нисмо спремни сами да се мењамо.. Јесте тато тако је т.ј мамо како год у праву си. Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 4 часа, Neša_ рече Napisao sam onako kako jeste i nisam generalizovao. Nisam nikoga vređao niti bio vulgaran, jer nikad i nisam vulgaran, ali primećujem da se ovde dopuštaju pojedinim članovima i uvredljivi i vulgarni postovi. Ако ти је лакше и мени су брисали пре две недеље и дан данас не знам зашто. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 49 минута, Маријана91 рече Па да, али данас зановетамо за глупе ствари , ситнице, покушавамо да променимо партнера из корена, а нисмо спремни сами да се мењамо.. Зановетају размажени и од ситница претварају нешто велико. Познаница је са дечком била, милим, око 3 године. Били су у браку годину дана и развели се. Каже, мислила сам да ће се променити. Зато се не удавајте за зановетала и ситничаре и оне који не прихватају ваше мане и не мењају се док сте у вези Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 5 минута, *SHONE* рече Зановетају размажени и од ситница претварају нешто велико. Познаница је са дечком била, милим, око 3 године. Били су у браку годину дана и развели се. Каже, мислила сам да ће се променити. Зато се не удавајте за зановетала и ситничаре и оне који не прихватају ваше мане и не мењају се док сте у вези Ајде где то има жена, а да не зановета?! Таква се још родила није *SHONE* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 17 минута, *SHONE* рече Зановетају размажени и од ситница претварају нешто велико. Познаница је са дечком била, милим, око 3 године. Били су у браку годину дана и развели се. Каже, мислила сам да ће се променити. Зато се не удавајте за зановетала и ситничаре и оне који не прихватају ваше мане и не мењају се док сте у вези Ко је идеалан? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 Управо сада, Mali Marko рече Ко је идеалан? Нешица Veliki Marko and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 8, 2018 Пријави Подели Написано Јул 8, 2018 пре 32 минута, Маријана91 рече Нешица Mајстор за жене Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука