Џуманџи Написано Фебруар 28, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2018 пре 27 минута, sanja84 рече viber sam instalirala preko tableta, dok mi je telefonon onaj obican, za pozive i sms, nije pametni telefon. tako da u sustini on i ne trosi internet... ne razumem se pa pitam.. Чак и да имаш смарт телефон добијала би обичне позиве и СМС-ове без проблема, ово подвучено: пре 3 часа, Поуке.орг инфо рече То свакако значи да онда нећеш моћи да добијаш поруке и позиве за то време кад је искључен мобилни саобраћај, важи за "поруке и позиве преко Вајбера", тј. важи само за апликације које захтевају интернет конекцију (вајбер, вацап, месинџер и тд.). Поуке.орг инфо and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 On 2/28/2018 at 18:20, Џуманџи рече Чак и да имаш смарт телефон добијала би обичне позиве и СМС-ове без проблема, ово подвучено: важи за "поруке и позиве преко Вајбера", тј. важи само за апликације које захтевају интернет конекцију (вајбер, вацап, месинџер и тд.). Hvala, to mi nije bilo jasno. Još jednom HVALA SVIMA!!!! Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 Да ли неко зна шта се дешава ако неко нема Вибер а ја му пошаљем позивницу да се придружи? Да ли му онда стиже порука с линком, или како већ? И да ли ће писати моје име тј. да сам га ја позвала да се придружи Виберу? Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука