Агница Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Cim su ti slatki, tu vec prestaje post[emoji4] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Хехе поента је да не бих знала како су слатки без поста.. Послато са ST23i уз помоћ Тапатока Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 1 hour ago, Снежана рече Ово ми личи на оно: " Када сам био мали молио сам Бога да добијем бицикло, а онда сам схватио да Бог "не ради" по том принципу, бицикло сам украо и молио Бога да ми опрости" Neko ukrade pa se pokaje.Neko padne u depresiju sto mu Bog nije dao.A neko kaze verovatno mi nije ni trebao bicikl,hvala Bogu sto mi ga nije dao.Svako prema sebi александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 1 minute ago, Агница рече Хехе поента је да не бих знала како су слатки без поста.. Znači, pored hleba i vode, ipak, i kolači stignu da se probaju? александар живаљев and Ronald је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Горите, грешници! http://giphy.com/gifs/game-of-thrones-l3978Ex9MgDSAAoDe Adelaida, Ayla , Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 uf ne postizavam al se raspisaste. A sto Roni mislis da moraju biti krajnosti.Imamo celomudrenost kao cilj a svako se ka cilju krece prema svojoj savesti.Zasto mislis da je savest(ako sam te dobro razumela)linija manjeg otpora.Ne znam mene kad muci savest u opste mi to nije neki manji otpor cak naprotiv tesko breme koje svakim danom sve teze nosim. A evo pitanje za tebe: kako bi ti savetovao da si svestenik,znaci odgovaraces na sudu za svoju propoved,njima je posao da prosvecuju,osvecuju i osvescuju pastvu,niko im nije obecao da ce ih zbog toga podrzavati i voleti naprotiv da ce biti gonjeni.Kako bi ti savetovao,i generalan stav dao za nesto sto svi znamo je jako tesko i nemoguce generalizovati,ali ti sad moras da das cilj,sta je cilj? [emoji4] Ukoliko se svako vodi svojom savjescu, on vrlo brzo moze i da se udalji od Crkve, jer se taj kanon i navodi kao nekav putokaz za popravljanje i priblizavanje Bogu. Nema tu krajnosti i ja kad bih bio svestenik, trudio bih se da nekoga dobro upoznam i zajedno sa njim i sa Bogom odlucim, problem je sto ja nikome ne bih mogao nista zabranjivati, tako da i ne bih mogao biti svestenik jer bih pukao od sjekiracije razmisljajuci o svim tim ljudima.[emoji2] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Снежана and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 7 minutes ago, *Jелена* рече Neko ukrade pa se pokaje.Neko padne u depresiju sto mu Bog nije dao.A neko kaze verovatno mi nije ni trebao bicikl,hvala Bogu sto mi ga nije dao.Svako prema sebi Сем овог што пада у депресију што није добио бицикл, скроз су ми ок оба става. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Znači, pored hleba i vode, ipak, i kolači stignu da se probaju? Не разумијем питање..зашто не бих стигла да једем колаче? Послато са ST23i уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Хехе [emoji4] поента је да не бих знала како су слатки без поста.. Послато са ST23i уз помоћ Тапатока Poenta bi bila da se odmah toga oslobadjamo, a znas i sama koliko je tesko jesti nesto sto je bljutavo, ali i to moze postati slatko, kad se stalno jede[emoji4] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 2 minutes ago, Агница рече Не разумијем питање..зашто не бих стигла да једем колаче? Послато са ST23i уз помоћ Тапатока Uzdržavanje si poredila sa hlebom i vodom...a kolače? To je bila tvoja komparacija, i tvoj izbor sinonima. Ja samo pitam. Nije za čuđenje. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 žene su najaktivnije na ovoj temi.... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 1 minute ago, Srdjan Kotur рече žene su najaktivnije na ovoj temi.... Te zle eve, strasno strasno jadni vi adami, zena vam (ne)dade pa jedoste александар живаљев, Драгана Милошевић, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 2 minutes ago, Srdjan Kotur рече žene su najaktivnije na ovoj temi.... Pogriješio si. Provjeri. Драшко, Ronald and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 @Ayla nije Srki znao kako da se prijavi na temu... Драшко, Лапис Лазули, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Uzdržavanje si poredila sa hlebom i vodom...a kolače? To je bila tvoja komparacija, i tvoj izbor sinonima. Ja samo pitam. Nije za čuđenje. буквално се односи на храну..постиш,и послије ти је сва храна укуснија,чуло укуса је изоштреније,и уопште више цијениш сваки залогај..тако исто и уздржање има своју љепоту и смисао и то знају они који имају такво искуство.. Послато са ST23i уз помоћ Тапатока PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 1 minute ago, JESSY рече @Ayla nije Srki znao kako da se prijavi na temu... Ah ti dječaci... i dalje vuku za kosu. 1 minute ago, Агница рече буквално се односи на храну..постиш,и послије ти је сва храна укуснија,чуло укуса је изоштреније,и уопште више цијениш сваки залогај..тако исто и уздржање има своју љепоту и смисао и то знају они који имају такво искуство.. Bukvalno? Pa dobro. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука