Jump to content

Који предбрачни односи се називају блудом и због чега?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Cim su ti slatki, tu vec prestaje post[emoji4]

Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока

Хехе :) поента је да не бих знала како су слатки без поста..

Послато са ST23i уз помоћ Тапатока

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Снежана рече

Ово ми личи на оно: " Када сам био мали молио сам Бога да добијем бицикло, а онда сам схватио да Бог "не ради" по том принципу, бицикло сам украо и молио Бога да ми опрости" :)

Neko ukrade pa se pokaje.Neko padne u depresiju sto mu Bog nije dao.A neko kaze verovatno mi nije ni trebao bicikl,hvala Bogu sto mi ga nije dao.Svako prema sebi :) 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Агница рече

Хехе :) поента је да не бих знала како су слатки без поста..

Znači, pored hleba i vode, ipak, i kolači stignu da se probaju?

Подели на овим сајтовима

uf ne postizavam al se raspisaste.

A sto Roni mislis da moraju biti krajnosti.Imamo celomudrenost kao cilj a svako se ka cilju krece prema svojoj savesti.Zasto mislis da je savest(ako sam te dobro razumela)linija manjeg otpora.Ne znam mene kad muci savest u opste mi to nije neki manji otpor cak naprotiv tesko breme koje svakim danom sve teze nosim.

A evo pitanje za tebe: kako bi ti savetovao da si svestenik,znaci odgovaraces na sudu za svoju propoved,njima je posao da prosvecuju,osvecuju  i osvescuju pastvu,niko im nije obecao da ce ih zbog toga podrzavati i voleti naprotiv da ce biti gonjeni.Kako bi ti savetovao,i generalan stav dao za nesto sto svi znamo je jako tesko i nemoguce generalizovati,ali ti sad moras da das cilj,sta je cilj? [emoji4] 

Ukoliko se svako vodi svojom savjescu, on vrlo brzo moze i da se udalji od Crkve, jer se taj kanon i navodi kao nekav putokaz za popravljanje i priblizavanje Bogu. Nema tu krajnosti i ja kad bih bio svestenik, trudio bih se da nekoga dobro upoznam i zajedno sa njim i sa Bogom odlucim, problem je sto ja nikome ne bih mogao nista zabranjivati, tako da i ne bih mogao biti svestenik jer bih pukao od sjekiracije razmisljajuci o svim tim ljudima.[emoji2]

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, *Jелена* рече

Neko ukrade pa se pokaje.Neko padne u depresiju sto mu Bog nije dao.A neko kaze verovatno mi nije ni trebao bicikl,hvala Bogu sto mi ga nije dao.Svako prema sebi :) 

Сем овог што пада у депресију што није добио бицикл, скроз су ми ок оба става.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Хехе [emoji4] поента је да не бих знала како су слатки без поста..

Poenta bi bila da se odmah toga oslobadjamo, a znas i sama koliko je tesko jesti nesto sto je bljutavo, ali i to moze postati slatko, kad se stalno jede[emoji4]

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Агница рече

Не разумијем питање..зашто не бих стигла да једем колаче?

Uzdržavanje si poredila sa hlebom i vodom...a kolače?
To je bila tvoja komparacija, i tvoj izbor sinonima. Ja samo pitam. Nije za čuđenje.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Srdjan Kotur рече

žene su najaktivnije na ovoj temi....

Te zle eve, strasno strasno :)))
jadni vi adami, zena vam (ne)dade pa jedoste :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

@Ayla    nije Srki znao kako da se prijavi na temu...:0212_rolleyes:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Uzdržavanje si poredila sa hlebom i vodom...a kolače?

To je bila tvoja komparacija, i tvoj izbor sinonima. Ja samo pitam. Nije za čuđenje.

буквално се односи на храну..постиш,и послије ти је сва храна укуснија,чуло укуса је изоштреније,и уопште више цијениш сваки залогај..тако исто и уздржање има своју љепоту и смисао и то знају они који имају такво искуство..

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, JESSY рече

@Ayla    nije Srki znao kako da se prijavi na temu...:0212_rolleyes:

Ah ti dječaci... i dalje vuku za kosu. :1319_womens:

1 minute ago, Агница рече

буквално се односи на храну..постиш,и послије ти је сва храна укуснија,чуло укуса је изоштреније,и уопште више цијениш сваки залогај..тако исто и уздржање има своју љепоту и смисао и то знају они који имају такво искуство..

Bukvalno?
Pa dobro. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...