Jump to content

Препоручена порука

Ljudi zar vi ne vidite da su vremena poput devedesetih? Sve sami kriminalci, obozavaoci kriminala, lopovi, ubice, samoubice, lazi, vera u prorocanstva koja se maloumnom razumu lako usadjuje, poput neke babe koja kao govori i upozorava skupstinu i srbiju da se ponasaju tako a kad dodje vreme recice da se okrenu Bogu i da vise veruju u Boga. Mislim ko je lud da pada na njene lazi, u Boga trebamo verovati dusom i srcem a necijim zahtevom koji ce govoriti da je za sad ovako dobro jer tako treba da bude.....

Halo ljudi dok se narod smeje Bozijim zapovestima i namerno ih krsi, Srbija ce i dalje ziveti u vremenu devedesetih....

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Paradoksologija рече

I obratno - DS SDS i DJB teško će se oprati od poziva svojim biračima da glasaju za 'fašiste'.

Па добро, ја гледам с моје ти с твоје перспективе. Али у принципу то је то.

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Плутон рече

Погледај резултате поновљених избора и видећеш да су „гласачи“ СРС-а масовно гласали за неког другог и да је је СРС због тога освојила много мање гласова од очекиваног. :) Е, сад, ко би то могао бити? :scratch_head:

Да није ДЈБ?

Подели на овим сајтовима

Људи, сви кандидати за републиканску номинацију, сем Доналда Трампа, су одустали. :)

Доналд је кандидат дакле. Мислим да ће бити прецедник, рекао сам још пре 3 месеца... Ала ће да буде експлозија међу левичарима и 'либералима' свих могућих боја.

(Није офтопик, пошто су тема избори у 2016., ово спада ту :) )

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Господин Бореалис рече

Људи, сви кандидати за републиканску номинацију, сем Доналда Трампа, су одустали. :)

Доналд је кандидат дакле. Мислим да ће бити прецедник, рекао сам још пре 3 месеца... Ала ће да буде експлозија међу левичарима и 'либералима' свих могућих боја.

(Није офтопик, пошто су тема избори у 2016., ово спада ту :) )

A Demokrate će da zeznu stvar kao naši demokratski nastrojeni građani 2012.

Pošto Hilari nije dovoljno 'levo', onda bolje glasati i za Trampa, ili ne izaći na izbore, ne bi li se Demokratska stranka dozvala pameti...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

demokratski nastrojeni građani

Шта ово значи уопште? :)

Pošto Hilari nije dovoljno 'levo'

Она је естаблишментски кандидат до костију - corporate shill. Естаблишмент у врху Републиканске партије ће пре да подржи њу, тако су и рекли чак...

Много је било смешно кад је Берни кренуо да обећава бесплатне ствари, а она би да га прати и да буде лево и она, па почела и она да обећава ствари 'бесплатно'.  :ani_biggrin: 

ne bi li se Demokratska stranka dozvala pameti

I reject almost everything they stand for. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Господин Бореалис рече

Радуле води крсташки рат против ових. Фини господин Радуле удара из свих топова, а жестоког воеводе Шешеља нема нигде... :) 

Kako nema?!

On uveliko priprema knjige 
"Bezrepi stecajni peder Radulovic"
"Ceda-Boris-Canak/ Beda, Penis, Čmarak"
"Bosko i Sanda latinski svedoci*"

* - proveriti znacenje reci "svedok" u latinskom jeziku

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Paradoksologija рече

A Demokrate će da zeznu stvar kao naši demokratski nastrojeni građani 2012.

Pošto Hilari nije dovoljno 'levo', onda bolje glasati i za Trampa, ili ne izaći na izbore, ne bi li se Demokratska stranka dozvala pameti...

То је добра ствар (овај наш случај), омогућила је да се простор рашчисти и да се оно кретенско легло политиканата распадне. Да се то није десило, десило би се, само би читав процес био дужи и мучнији, и то не по мајмуне из ДС-а и СНС-а (који се разликују само по форми), него по грађане. А Вучић је краткотрајна појава и последњи владар из неокомунистичке гарнитуре, после њега иду сви заједно на робију. :)

Што се тиче избора у С.А.Д., кристално је јасно да ће Хилари бити нова председница (не навијам, далеко било, само кажем шта ће се десити).

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Господин Бореалис рече

Много је било смешно кад је Берни кренуо да обећава бесплатне ствари, а она би да га прати и да буде лево и она, па почела и она да обећава ствари 'бесплатно'.  :ani_biggrin: 

Хилари у задње време више звучи као Сандерс него сам Сандерс. :)

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Плутон рече

Хилари у задње време више звучи као Сандерс него сам Сандерс. :)

Важно је разумети да са економске тачке нема никакве разлике између социјализма и комунизма, и те две речи су заправо синоними. :)

Модерни социјалисти не би ликвидирали 'анти-револуционарне елементе', једино то...

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Господин Бореалис рече

Важно је разумети да са економске тачке нема никакве разлике између социјализма и комунизма, и те две речи су заправо синоними. :)

Јел негде у западној или северној Европи, где су у задњих педесетак година често на власти били социјалистичке или социјалдемократске странке било национализације, конфискације, аграрних реформи и сличних ствари?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, RYLAH рече

конфискације

Па порези су управо то.

За висок ниво опорезивања ћемо рећи да је конфискаторни.

10 minutes ago, RYLAH рече

аграрних реформи

Има реформи буквално свега, све неке реформе и програми и планови непрестано, само никако да се изреформише све и да коначно буде како треба. :)  Can't ever get it right...

Никаква дистинкција између речи "социјализам" и "комунизам" није постојала историјски. СССР је садржала реч, тако је писао Маркс, партија немачких комуниста се звала Социјал-демократска партија итд.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...