Jump to content

Препоручена порука

Управо сада, Плутон рече

Ако освоје већину, зашто баш он мора да буде премијер? Зашто не неко други из врха покрета?

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, Juan рече

Ако освоје већину, зашто баш он мора да буде премијер? Зашто не неко други из врха покрета?

Зинуло д... (као Вучићу)!

Измењено од RYLAH
Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Adelaida рече

:nene: Silno gresis, sinak. A ni Majdan nikako nije bio 5-og oktobra. Na Majdanu je bio narod, koji nije vodila opozicija ( kao nas 5-og oktobra) samo narod kome je bilo dosta svega i svih. ;)

Мајдан значи увод у грађански рат. Спомињање Мајдана и украјинског сценарија значи застрашивање народа, обесхрабривање да се бори за своја права. Јер ако народ изађе на улицу, доћи ће до нереда, рата, поделе земље... и свега што је настало после Мајдана у Украјини.

Нико не жели Мајдан, где снајперисити пуцају на грађане, где хулигани  ратују са полицијом,...

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Juan рече

Кo је из покрета боља опција од њега?

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ђорђе Р рече

Мајдан значи увод у грађански рат. Спомињање Мајдана и украјинског сценарија значи застрашивање народа, обесхрабривање да се бори за своја права. Јер ако народ изађе на улицу, доћи ће до нереда, рата, поделе змеље... и свега што је настало после Мајдана у Украјини.

Нико не жели Мајдан, где снајперисити пуцају на грађане, где хулигани  ратују са полицијом,...

Ne, u mom postu Majdan to ne znaci. Vec znaci upravo ono sto sam navela, narod koji zahteva svoja prava, bez obzira na opoziciju i vlast. To sto su se demonstracije na Majdanu pretvorile u krvoprolice koje je trajalo 93 dana je najgore sto je moglo da se desi jednom narodu sa budalom na vlasti. Sto ne znaci da bi se desilo i nama. Uostalom, razliciti bi nam bili motivi i ne bi imalo razloga da dodje do gradjanskog rata. Meni je strasnija pomisao da narod sedi, cuti i trpi zulum vladajuce stranke, a o izlasku na ulice naroda predvodjenim nekom opozicionom strankom moze samo da se sanja. U Srbiji je opozicija raspadnuta, kao sto svi znamo...tako da....

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Управо сам прочитао најмоћнији ботовски коментар ИКАДА. Савршенство које неће бити тако лако превазиђено.. 

Spoiler

Nisu presli cenzus i gotovo. Policija da spreci pritiske i da omoguci ponovno glasanje. Pa nismo mi Zanzibar.
comment-android.gif (Sanja, 29. april 2016 12:13) 

# Link komentara

:)):)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Подели на овим сајтовима

25 minutes ago, Зосима рече

Али није ми јасно да су објавили да дверима недостаје само један глас ??!!

Вучић је вероватно схватио,да би било много да се у скупштини прегања са пет изразито негативно расположених према његовом (не)делу,па је једну елиминисао на стварно љигав начин...

Ма попуниће они то на поновљеним изборима, свакако да им треба нешто ситно (можда 300-400 гласова) ако сам добро схватио а гласаће скоро 20 000 људи... Мислим да није он запенио само због тог него очигледно због притиска да буду испод црте...

Питам се какав би резултат био када би ова екипа проверавала све почевши од увођења скенирања потписаних записника и упоређивања истих са пристиглим оригиналима, "hash" бројем и стронг енкрипцијом до провере врсте мастила и папира као и линије транспорта џакова који се налазе у металним кутијама са тајмер бравом и изјваом возача и екипе који предходно прођу психолошки тест и полиграф! Е после тога да се бави овима са више функција :D

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, Плутон рече

Кo је из покрета боља опција од њега?

Ако је он најбоља опција за премијера, онда им је боље одма д угасе покрет...

Иначе је добро да је одмах на почетку отворено открио да му је циљ да постане премијер. То треба одштампати и потурити му пред нос сваки пут кад каже да је другачији од осталих.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, ИгорМ рече

Ма попуниће они то на поновљеним изборима, свакако да им треба нешто ситно (можда 300-400 гласова) ако сам добро схватио а гласаће скоро 20 000 људи... Мислим да није он запенио само због тог него очигледно због притиска да буду испод црте...

Питам се какав би резултат био када би ова екипа проверавала све почевши од увођења скенирања потписаних записника и упоређивања истих са пристиглим оригиналима, "hash" бројем и стронг енкрипцијом до провере врсте мастила и папира као и линије транспорта џакова који се налазе у металним кутијама са тајмер бравом и изјваом возача и екипе који предходно прођу психолошки тест и полиграф! Е после тога да се бави овима са више функција :D

Едит: заборавио сам увођење отиска прста на гласачким листићима и кап крви због упоредне анализе ДНК :) 

(мада ово за отисак прста можда може да нам реши све будуће проблеме, још уведемо неки скенер са брзом претрагом базе...)

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, ИгорМ рече

увођење отиска прста на гласачким листићима

Јес, па да ботови крену да тргују прстима...

Подели на овим сајтовима

27 minutes ago, Juan рече

Ако је он најбоља опција за премијера, онда им је боље одма д угасе покрет...

Иначе је добро да је одмах на почетку отворено открио да му је циљ да постане премијер. То треба одштампати и потурити му пред нос сваки пут кад каже да је другачији од осталих.

Опет питам - ко?

Или овако, да проширимо на универзум, да буде лакше. Нађи једну једину особу у универзуму (паралелни се не важе) која испуњава ова 2 услова (мора оба):

1. Уопште жели да се бави политиком у Србији и да буде премијер ове разрушене државе;

2. Боље испуњава твоје (дакле, не моје, твоје, који год да су) критеријуме да буде премијер од Радула?

Ако је има, реци, лично ћу да је предложим у ДЈБ да је подрже и рећи ћу ти шта у покрету мисле о томе. Ако је нема, жао ми је, али покрет неће да се угаси, људи су свесни да нису савршени и да располажу са оним што имају, а не са кандидатима из утопије.

Чињеница је да нико сем Радуловића (а нарочито не неко из ДС-а, Парадоксологијо :) ) нема ни теоретске шансе да победи Вучића у скорије време.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...