RYLAH Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, Рапсоди рече Не знам да ли је то пука случајност....ја не верујем у случајности... Наиме ради се о томе да на једној модернијој варијанти струјне кутије, на једној бандери , огромним црвеним словима пише ОПАСНО ПО ЖИВОТ, стоје излепљене плакате ама свих политичкiх странака, изузев ДВЕРИ.... Ко то није једино опасан по живот серпског народа ......? Због таквих тролова не можемо да имамо лепе ствари. Зашто толико тролујеш, Рапсоди? Оћеш сад да људима избацим један велики Гејмотронз спојлер и да те мрзе због тога вечно? Рапсоди and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, R2D2 рече I ko je na kraju pobedio? Неко у Дорни засад Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 hour ago, RYLAH рече Због таквих тролова не можемо да имамо лепе ствари. Зашто толико тролујеш, Рапсоди? Оћеш сад да људима избацим један велики Гејмотронз спојлер и да те мрзе због тога вечно? НЕ РАПСОДИ ШУТ ТУ!!!! СПОЈЛОВАНА МИ ЈЕ БИЛА ЦРВЕНА СВАДБА, НИШТА ВИШЕ НЕ ДАМ Д А СЕ СПОЈЛУЈЕ!!!! RYLAH and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 25, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2016 https://insajder.net/sr/sajt/tema/783/RIK-nakon-9746-odsto-prebrojanih-Ipak-sedam-lista-u-parmalentu.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 minutes ago, RYLAH рече Због таквих тролова не можемо да имамо лепе ствари. Зашто толико тролујеш, Рапсоди? Оћеш сад да људима избацим један велики Гејмотронз спојлер и да те мрзе због тога вечно? Жива истина...зашто ми не верујеш Рики...оно... ја данас видела ...... Нека ...нека, нека мрзе... вечном мржњом пресудише себи сами..... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Како је ова вишестрачка демократија диван и узвишен систем вођења и уређења државе. Тек сада почиње да се види код нас након монархије и диктатуре. Нисмо се џаба борили, исплатило се. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 hour ago, Рапсоди рече Жива истина...зашто ми не верујеш Рики...оно... ја данас видела ...... Нека ...нека, нека мрзе... вечном мржњом пресудише себи сами..... САмо да ти саопштим нешто. Причам сад са колегиницом једном и изгледа да сам је у задњем разговору о изборима случајно рпеобратио од Двери ка Радуловићу. Гласала за њега, а говорила ми је да мисли да да глас Дверима. Нисам хтјео, ал' десило се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Радуле дефинитивно изгледа као већи испосник од Бошка... Dijasporka, Ћириличар, Paradoksologija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, Ћириличар рече САмо да ти саопштим нешто. Причам сад са колегиницом једном и изгледа да сам је у задњем разговору о изборима случајно рпеобратио од Двери ка Радуловићу. Гласала за њега, а говорила ми је да мисли да да глас Дверима. Нисам хтјео, ал' десило се Само да ти саопштим нешто...ја сам карактер....увек била, бивам и бићу.... А и сада је касно....мој глас не заглави код Радула.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Само да није веган, па да слушамо четири године у парламенту како је говедина лоша због паразита... RYLAH, Justin Waters, Ромејац and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 25, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 6 minutes ago, Juan рече Радуле дефинитивно изгледа као већи испосник од Бошка... Грешка у одакативној процени....никад ти Хуанито виђо испосника ниси..... Изгледа ко реконвалесцент.....а не испосник.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 hour ago, Paradoksologija рече Plutone, nadam se da si zadovoljan. Stavila sam sliku koju si mi odredio za profilku: Malkice sam je kropovala, doduše - bila je prevelika. Nema problema, držaću je i duže od nedelju dana, ako treba И ја сам поставила, мало врљаво изгледа овај натпис, мада могу да променим у АЈТЕ ПЛУТОНА florenntina, Paradoksologija, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 A kad treba da casti - nema Plutona Плутон, Paradoksologija and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 25, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Beograd - Republička izborna komisija (RIK), na osnovu 97,10 odsto obrađenog materijala, saopštila je da je Srpska napredna stranka pobedila sa 48,25 odsto osvojenih glasova. Slede SPS-JS sa 11,01 odsto glasova, SRS 8,05, DS 6,05, Dosta je bilo 5,99, SDS-LDP-LSV 5,03, DSS-Dveri 5 odsto glasova. - See more at: http://www.danas.rs/danasrs/politika/rik_koliko_je_ko_osvojio_poslanickih_mandata.56.html?news_id=319541#sthash.aRf1bWwT.dpuf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука