Jump to content

Препоручена порука

1 minute ago, Плутон рече

Џабе си мењао аватар, шта да ти кажем. :)

Момчино, рекли смо 2 недеље ћеш да будеш Доналд Трамп, ако памтиш. :)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, verum est in beer рече

Опрости ми брате, тотално сам заборавио да се гласови са твитера тек на крају додају. Ту ће таман добити тих додатних 3%.

:))

Prošli put je isto bilo puno ljudi koji žive na internetu koji su se šokirali kada DJB nije prešla cenzus.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

@Плутон Јел треба да чекамо званичне податке, или ћеш ону лепу сличицу, што сам ти наменила за аватар одма да поставиш? :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

RADULOVIĆ Verujem da će Dosta je bilo ući u parlament

Politika 20

BEOGRAD - Lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izrazio je danas uverenje da će lista koju predstavlja ući u parlament i da će tamo gradjanima pokazati kako ta institucija zaista treba da radi.

Nakon glasanja Radulović je novinarima rekao da bi ulazak pokreta Dosta je bilo u parlament omogućio da u tu instituciju, kako se izrazio, udje i direktna demokratija.

On je rekao da je veoma važno da parlament koji se bude formirao nakon izbora počne da se bavim suštinskim pitanjima bitnim za gradjane i državu. Radulović je kazao da je to veoma važno jer mnogo toga zavisi od politike a u Srbiji ne postoji dobro uredjen sistem. "Srbiji nije potreban vodja nego sistem i jasna i jednaka pravila za sve", rekao je Radulović i dodao da je veoma važno da gradjani aktivno učestvuju u političkom životu i da na izbore izlaze i ljudi koji ne podržavaju nijednu listu i koji eventualno poništavaju listić jer se samo tako može videti kakvo je stvarno raspoloženje gradjana.

Govoreći o šansama svoje liste, Radulović je rekao da su istraživanja koja su oni obavljali pokazala da će to posle izbora biti treća snaga u parlamentu.

Kurir

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Aquilius Cratus рече

You mean you drink and you know things? :D:D 

Придржи ми флашу, да вам саопштим резултате. :D

Подели на овим сајтовима

Нека неко направи пародију на онај Хитлеров клип: "Плутон чуо да Радуле није прешао цензус".  :)))

https://www.youtube.com/watch?v=t7PmzdINGZk

Подели на овим сајтовима

ЦЕСИД управо објавио (а РИК потврдио), да ДЈБ тренутно има преко 52% процента гласова. На улицама градова у Србији присталице ДЈБ-а почеле славље. У Београду испред здграде Народне Скупштине присталице овог покрета поставиле су неколико ражњева на којима се окрећу волови. По процени полиције на простору испред Народне Скупштине тренутно се налази око 10.000 присталица који славе победу покрета ДЈБ на општим изборима у Србији. Све више народа пристиже на славље. Полиција има податке да се из правца свих делова Београда колоне присталица ДЈБ крећу ка Народној Скупштини.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...