Jump to content

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ

Оцени ову тему

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ  

45 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за увођење негативног рејтинга на ЖРУ?

Препоручена порука

Гласах - не. Немам ништа ни против "да".

То никога од нас неће нахранити, нити ће хљеб отети из руку, ако нас неко негативно оцјени за одређену поруку или више њих.

На концу, нисмо клинци и мислим да ни нечије намјерно "лупање" негативне оцјене нас неће ражалостити, нити нам нанијети душевну бол, јер нас за туђе комплексе много боле уво. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Ако се уведе..никако да буде анонимно....

Против сам  анонимне пријаве, и анонимног дислајка.....

За храбре / људе са петљом/ је отвореност у изражавању става, а за оне без петље резервисана је анонимност пријаве и наравно анонимност у лупању дислајка.  :)))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Бесмислено је лупити виртуелни минус. Удариш минус, не буде никаквих последица и џаба си кречио.

Са друге стране, кад би онога ко добије негативан глас пецнула струја, и кад би могло да се гласа више пута против неког, и кад ја не бих имао последице ако неког пржим струјом... Е, онда бих гласао за ову опцију.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Pancakes рече

Niđe nije rečeno da je anonimno.

6 minutes ago, Pancakes рече

Niđe

Čini mi se da sam pročitala da je neko napisao da je za anonimni dislajk....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, RYLAH рече

Бесмислено је лупити виртуелни минус. Удариш минус, не буде никаквих последица и џаба си кречио.

Са друге стране, кад би онога ко добије негативан глас пецнула струја, и кад би могло да се гласа више пута против неког, и кад ја не бих имао последице ако неког пржим струјом... Е, онда бих гласао за ову опцију.

moze da se sredi obaranje sistema, ja to mogu za cas da odradim, treba samo da me pustite da napisem neke skripte sa mrtvim petljama koje klikom na neki taster obaraju sistem na racunaru zbog preopterecenja ili server pouka, jos bolje

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...