Jump to content

Мишљење о Исламу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Родољуб Лазић рече

Понављај то сваки пут кад видиш њихове постове који су спамовање и увлачење у причу о Христу и хришћанству на овој теми. :)))

Tu samo molitva radi. Brojanica u sake i vrti cvorice :D 

♱ Римљанима 10:9-10 ♱

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Оно што је слично у исламу и атеизму је да прпадници тих -вјера или невјера свеједно- то постају изјашњавањем, тако да бих ја ако то ради да почнем да се изјашњавам као богаташ:D.

Дакле нити једно ни друго није дар, али ако се загребе дубље види се да је иницијација и сужена свијест.

Да ли је неко читао Руждијеве бласфемије?

Ружди.jpg

JAO! To je ono zbog čega su beše hteli da ga sakate? :D Je l' znaš možda gde mogu da nabavim knjigu, fizički opipljivo a ne pdf?

Подели на овим сајтовима

Ja vam vratim temu na Islam a vi dve strane lupate gluposti... i posle vam djavo kriv ;)

Tema je "Pljuvanje  po Islamu" molim vas da se drzite teme...0703_read

• Хахаха 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Pedja.jo рече

JAO! To je ono zbog čega su beše hteli da ga sakate? :D Je l' znaš možda gde mogu da nabavim knjigu, fizički opipljivo a ne pdf?

Не, негдје сам видио у Бг, ако ти иде то са бројаницама, да потражим по Башчаршији?:))

Него на чему то темељи Ружди да су сатански стихови?

Нису хтјели да га сакате,него је Ајатолах издао фатву, вјерска дужност сваког муслимана је да га убије. 

"Бране светиње"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Не, негдје сам видио у Бг, ако ти иде то са бројаницама, да потражим по Башчаршији?:))

E moraću da potražim tu knjigu. Ma ja se od brojanice ne odvajam praktično :D Imam onu od 50 čvorića od kanapa klasičnu. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Zato što je to tvrdnja izneta u rečenici povodom koje sam postavio pitanje... evo opet boldirano ako si (ne znam kako) propustio:

" Ali, Isus dodaje i da je doslo vreme i situacija (koje vreme i situacija su opisane i u tom samom zakonu) kada ce taj zakon biti ispunjen i zamenice se novim zakonom koji ce nastaviti tim putem starog zakona,"..... (by Boksit)

opa, poceo si Avocado anonimno da me citiras..... :D

Подели на овим сајтовима

Уз сво поштовање према другој вери (исламу), али са чисто хришћанско-теолошке тачке гледишта, ислам је јудео-хришћанска јерес. Тачније, конгломерат јудејских и хришћанских јереси. Када су у питању хришћанске јереси, пажљивим читањем Курана, могу се пронаћи детаљи који су блиски докетизму, несторијанству и аријанству. А сад, људи су слободни. Ко воли, нек изволи. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Rabbi рече

MashAllah, uputio ga Allah na pravi put. I tebe ce Hadzi kad spoznaš pravu vjeru u jednog Boga, Milostivog, Samilosnog... 

Ти си, као, атеиста? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Rabbi рече

MashAllah, uputio ga Allah na pravi put. I tebe ce Hadzi kad spoznaš pravu vjeru u jednog Boga, Milostivog, Samilosnog... 

Машала, машала, лако ћемо за вјеру ја бих да упознам Бога, али не да ме пошаљеш Њему, можеш ли ти да нам јавиш Алаха?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Само му је СПЦ мрска, а учесник је литија у ЦГ.

Колико ми је познато, овај човек припада бугарским расколницима у Америци/Канади (где већ).

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...