Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hvala na pitanju,ona se oporavlja,ali ne verujem da ćemo se u smislu ponovnog braka pomiriti.Prijateljski odnos imao.Još uvek mislim da bi mi bilo dobro da upoznam nekog,kažem mislim jer to možda nije volja Gospoda.Nek bude kako Bog da,nek bude volja njegova.Hvala još jednom na pitanju.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 22 часа, Gaša рече

Hvala na pitanju,ona se oporavlja,ali ne verujem da ćemo se u smislu ponovnog braka pomiriti.Prijateljski odnos imao.Još uvek mislim da bi mi bilo dobro da upoznam nekog,kažem mislim jer to možda nije volja Gospoda.Nek bude kako Bog da,nek bude volja njegova.Hvala još jednom na pitanju.

Нема шта ја да те саветујем. Нити сам се женио, нити имам децу. Ја на давање савета теби најмање права имам. Ето, нема на чему да се захваљујеш. То је чисто једна жеља из ове моје перспективе. 20 година бити са неким у браку.. то није мала ствар. Ето, васпитали се девојчице које су већ сада стасале за удају. Ти сам знаш да ли је могуће или није али сада када би требало да размишљате о унучићима.. Ја са својих 41-2 могу о томе само да сањам. Ти си гајио породицу када сам ја размишљао о књизи, каријери.. и чиме сада могу да се похвалим.. Не знам, нисам паметан.. ради како те Бог учи, а што се мене тиче знам шта вама желим, тако да, Боже помози, па ћемо видети ко ће победити ;) :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...