Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Bojan* said:

Ne spopadam. Ne pišem nijednoj, a i ne znam koje su od njih zaista devojke. Ne zanosim se više idejom da se ženim. Video sam šta je trebalo da bih shvatio razloge zašto to nije moguće, a pogotovo ne na forumu gde je situacija još mnogo teža.

Ne brini. Ovde skoro da i nema takvih. Onih nekoliko, vrte se oko muškaraca sa lepim fotografijama.

Ti si tu nešto pobrkao.

нисам ја ништа побркао, али сам изненађен. Ти си као хришћанин:smeh1:, ја поштено кажем да нисам религиозан. Реко си девојки да идеш код ње а она заузета има децу. Ајде да је нешто професионално, типа да је зубарка па ти је препоручили. Него ти баш по сред неких твојих тема. Није ти прва написала да дођеш, колко сам ја видео. Ако си ти трезан, онда свака част, то је већ благодат кроз остварени идиотизам:smeh1:. Ја сам на форум од кад је корона кренула, пратим по мало теме:)

али за разлику од тебе ја радим нешто у животу, па ценим и туђи рад. Мој посо нико не може да преузме, јер је то рат до краја. Исто тако и девојку чувам, зато ја не размишљам о тим стварима и онда нападам туђе жене или крадем туђе пословне идеје или муку. Мислим, стави се у ситуацију њеног момка, лечиш комплексе над нечијом девојком. Па и нека је слободна.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Bojan* рече

Šta ti kvari sreću?

Bila sam voljena, ali baš, baš... međutim, dođe momenat kada to treba da se utemelji, učvrsti. E tada kreće šalovanje, a onda nameću prezime, a ja treba da se odreknem mog. Kao da mi neko uzima identitet, dušu, kida ruke, skraćuje kosu... ja ne želim da se odreknem mog identiteta, duše, mojih ruku ili kose.  Pri tom, tvrdi da sve to treba za naše dobro... a ja u tom trenu ne osjećam ništa dobro... samo šalung i armaturu, i to u više zona, koja me guši i ubija.
Shvataš?
.

Poznaješ li ti osobu koja umije da voli bezuslovno?
Ja je nisam srela.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Таша said:

Procitah par poslednjih stranica ... nije ni cudo sto sedite sami kuci. 

Ко сам седи?

Бојан ако нема барем 15 имагинарних пријатеља (без интернета), нема никога. Ово је за њега сад као золошки врт пун звери, блудница...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ayla рече

Bila sam voljena, ali baš, baš... međutim, dođe momenat kada to treba da se utemelji, učvrsti. E tada kreće šalovanje, a onda nameću prezime, a ja treba da se odreknem mog. Kao da mi neko uzima identitet, dušu, kida ruke, skraćuje kosu... ja ne želim da se odreknem mog identiteta, duše, mojih ruku ili kose.  Pri tom, tvrdi da sve to treba za naše dobro... a ja u tom trenu ne osjećam ništa dobro... samo šalung i armaturu, i to u više zona, koja me guši i ubija.
Shvataš?
.

Poznaješ li ti osobu koja umije da voli bezuslovno?
Ja je nisam srela.

Poznajem. To sam ja.

A kome je još potrebna bezuslovna ljubav?

To sa uslovljavanjem za prezime je stvarno čudno.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Bojan* said:

@Antonio vidim ja da ti neke stvari ne kapiraš, a izgleda da si malo i zločest. Raščisti to sa samim sobom.

Телетабису, не прави се луд.

Оћеш да ми даш број или адресу твоје сестре, нема везе ако је удата? Или мајке можда0703_read.
Питам за једног сталног госта код мене, сам је човек и нема лошу намеру.

Подели на овим сајтовима

контролиши се кад пишеш, женама са децом, биле заузете или не.

Не могу ја да нађем где си то написао, али сам упамтио добро да си написао да ћеш да јој дођеш на кућу или тако нешто.

Има ли части у теби? шта би ти радио да ја лечим комплексе над тобом? иако ја немам комплексе мислим, али могу да будем злонамеран, нажалост само по томе сам и познат, непознатим људима као што си ти:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Ayla рече

Kao da mi neko uzima identitet, dušu, kida ruke, skraćuje kosu

Ja te apsolutno razumem. Ceo pojam tradicionalne udaje je takav...da ti uzme identitet. 

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Antonio рече

Телетабису, не прави се луд.

Оћеш да ми даш број или адресу твоје сестре, нема везе ако је удата? Или мајке можда0703_read.
Питам за једног сталног госта код мене, сам је човек и нема лошу намеру.

Neka! Ovdje se familija ne dira. :dedica:

пре 1 минут, Antonio рече

контролиши се кад пишеш, женама са децом, биле заузете или не.

Не могу ја да нађем где си то написао, али сам упамтио добро да си написао да ћеш да јој дођеш на кућу или тако нешто.

Има ли части у теби? шта би ти радио да ја лечим комплексе над тобом? иако ја немам комплексе мислим, али могу да будем злонамеран, нажалост само по томе сам и познат, непознатим људима као што си ти:smeh1:

Alo, alo... momci. Đavo odnio šalu! 
Antonio, mi se ovdje znamo godinama, i ovo je šala. Bojan je drago biće... vjeruj da nikoga ovdje nije uvrijedio, a još manje povrijedio. Ponavljam, šali se, kao i svi mi.
I sada lagano da se napusti igralište i da se odmara, molim vas.
Laku noć i anđeli s vama.1324_womens

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ayla said:

Neka! Ovdje se familija ne dira. :dedica:

Сви смо ми нечија фамилија. Нисам те цитирао, човек мене цитирао.
Причам о његовој породици из неке мушке перспективе.

2 minutes ago, Ayla said:

Alo, alo... momci. Đavo odnio šalu! 
Antonio, mi se ovdje znamo godinama, i ovo je šala. Bojan je drago biće... vjeruj da nikoga ovdje nije uvrijedio, a još manje povrijedio. Ponavljam, šali se, kao i svi mi.
I sada lagano da se napusti igralište i da se odmara, molim vas.
Laku noć i anđeli s vama.1324_womens

Лака ти ноћ. Реци му да иде код Трифкета, он је баш надухнуће за њега, али мора да га поштује.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ayla рече

trnovitom stazom.

nemoj samo  da strada na tom putu

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...