Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 29.3.2020. at 0:22, Ayla рече

Bila sam voljena, ali baš, baš... međutim, dođe momenat kada to treba da se utemelji, učvrsti. E tada kreće šalovanje, a onda nameću prezime, a ja treba da se odreknem mog. Kao da mi neko uzima identitet, dušu, kida ruke, skraćuje kosu... ja ne želim da se odreknem mog identiteta, duše, mojih ruku ili kose.  Pri tom, tvrdi da sve to treba za naše dobro... a ja u tom trenu ne osjećam ništa dobro... samo šalung i armaturu, i to u više zona, koja me guši i ubija.
Shvataš?
.

Poznaješ li ti osobu koja umije da voli bezuslovno?
Ja je nisam srela.

Neko ne dobije ništa, sem borbe za život koji je daleko od lepog, a neko dobije sve, pa mu je to malo, nego hoće još i od tuđeg, da njime gospodari.

Na osnovu čega žene ovakav jedan odnos zovu ljubav? Gde to nastaje zabluda, koja se kasno razotkriva?

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ayla рече

To treba pitati njih, koje to zovu ljubav. :0212_rolleyes:

To opet ništa ne bi promenilo. Žene će i dalje ljubav tražiti kod zgodnih lepih muškaraca čak i kada je sasvim očigledno da je neće biti, a ostale muškarce će odbacivati kao drugorazredne koji, samim tim što su fizički neprihvatljivi, podrazumevano ne mogu ni voleti.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bojan* рече

To opet ništa ne bi promenilo. Žene će i dalje ljubav tražiti kod zgodnih lepih muškaraca čak i kada je sasvim očigledno da je neće biti, a ostale muškarce će odbacivati kao drugorazredne koji, samim tim što su fizički neprihvatljivi, podrazumevano ne mogu ni voleti.

:)))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Bojan* рече

ljubav tražiti kod zgodnih lepih muškaraca

joooj:bu:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Bojan* рече

a zgodni i lijepi muskarci ne znaju da vole kao drugorazredni? :unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Maslacak_ рече

a zgodni i lijepi muskarci ne znaju da vole kao drugorazredni? :unbelieveble:

Nije stvar u tome ko zna, a ko ne zna da voli, nego u tome što se devojka ili žena, ne trudi da proceni da li je to stvarno ljubav, samo nek’ je lep. Često se kasnije pokaže da nije bila ljubav, žena to međutim i dalje zove ljubav da ne bi sebi prebacivala zbog greške, a taj lepotan nastavi da menja žene koje takođe taj odnos zovu ljubav, iako je očigledno da nije.

Ne možeš reći da neko “zna” da voli. Za ljubav ne treba znanje.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ayla рече

Kad već pomenu, interesuje me, zgodan i lijep... u čemu je razlika.
Kakvi su zgodni, a kakvi su lijepi muškarci?
Ili je pleonazam u pitanju... :stidljiv:

Lep može biti i debeljko, a zgodan je onaj koji tebi odmah privuče pažnju svojom skladnom građom i ti počneš nesvesno da menjaš ponašanje “emitujući” signale po kojima on prepoznaje da ti se fizički dopada. Preostaje mu najlakši deo “posla”. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Bojan* рече

Nije stvar u tome ko zna, a ko ne zna da voli, nego u tome što se devojka ili žena, ne trudi da proceni da li je to stvarno ljubav, samo nek’ je lep. Često se kasnije pokaže da nije bila ljubav, žena to međutim i dalje zove ljubav da ne bi sebi prebacivala zbog greške, a taj lepotan nastavi da menja žene koje takođe taj odnos zovu ljubav, iako je očigledno da nije.

Ne možeš reći da neko “zna” da voli. Za ljubav ne treba znanje.

Dobro, pogresno sam napisala znanje. Al zar se i lijepim ne desava ljubav? Il nazovi kako hoces to. A drugorazredni nikad ne mjenjaju zene? 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Maslacak_ рече

Al zar se i lijepim ne desava ljubav? Il nazovi kako hoces to. 

Ako ne može da se zadrži sa jednom, sa kojom će se i oženiti u najkraćem roku, ako menja “partnerke”, onda to nije i ne može biti ljubav.

Razvlačenje i odugovlačenje stupanja u brak, jasno pokazuje da je ta “ljubav” na klimavim nogama.

Пре сат времена, Maslacak_ рече

A drugorazredni nikad ne mjenjaju zene? 

Njima žene ne pružaju tu vrstu “privilegija”, kao što je to slučaj sa zgodnim muškarcima. Njima je mnogo teže da steknu naklonost neke žene, a naklonost devojke još teže.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Bojan* рече

Ako ne može da se zadrži sa jednom, sa kojom će se i oženiti u najkraćem roku, ako menja “partnerke”, onda to nije i ne može biti ljubav.

Razvlačenje i odugovlačenje stupanja u brak, jasno pokazuje da je ta “ljubav” na klimavim nogama.

Njima žene ne pružaju tu vrstu “privilegija”, kao što je to slučaj sa zgodnim muškarcima. Njima je mnogo teže da steknu naklonost neke žene, a naklonost devojke još teže.

Da, ali fizicke osobine i psihicke ne zavise jedne od drugih. I nije svakom isto lijepo...ne ide ti bas ta prica...al nastavi ti svoj posao :)

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...