Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

10 hours ago, Bojan* said:

Dunja je čudo. Ma šećer. :osmeh:

Drugim rečima sve u jednom.:ok:

Nego gde sam ja ono stao...

Aha,... kod Ajle.

Prvo da vidim šta ono Antonio reče.

Kod nje tek ne bi imao šanse. Čak i kad su im svi drugi zahtevi ispunjeni, žene žele muškarca koji je blizu, a ne stotinama kilometara daleko, jer čim se pojavi neki muškarac iz okoline, priči brzo dođe kraj.

A šta im je bitno? Da izvine čestita čeljad, ti kao da misliš na one koje su zbog brojnih partnerstava oguglale na skoro sve.

Тема је упознавање, не само због тражења жена или тражења момка… Дуњу нисам видео а Ајла има лепу слику на аватар. По коментарима Дуње делује да је заузета. Ајла је то написала у кометар. Разумеш, ти сад вероватно спопадаш заузете девојке, не слободне. како мислиш да се ожениш тако? ове слободне ће да те етикетирају као могући блам свог живота. Пројектујеш блуд и не морал, осудиш га, па онда право тим путем0703_read

нећу те као свештеник кашицама питат, иди код Трифкета и буди упоран, он ће те проценит одма дал си упоран. Па кад те он осветли, направи нови профил са сликом и мувај девојке.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 часа, Ayla рече

Šta još vidiš, po komentarima? :stidljiv:

Vidim da si ti jedna lepa žena, koja nije bila voljena koliko je zaslužila. Ali srećom ima nagoveštaja da će se to promeniti i da će posle ove epidemije korona virusa u tvoj život smelo zakoračiti onaj koga si željno čekala da ti u svom srcu donese plamen ljubavi koji će te grejati u narednih 50 godina (minimum). To je momak sa foruma, ali ti neću otkriti koji je.

To bi bilo ukratko. Za više bi te koštalo.

:2hf007n:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bojan* рече

Vidim da si ti jedna lepa žena, koja nije bila voljena koliko je zaslužila. Ali srećom ima nagoveštaja da će se to promeniti i da će posle ove epidemije korona virusa u tvoj život smelo zakoračiti onaj koga si željno čekala da ti u svom srcu donese plamen ljubavi koji će te grejati u narednih 50 godina (minimum). To je momak sa foruma, ali ti neću otkriti koji je.

Čovječe, tebe treba opjevati, ali zaista. :)))
Pa ti si nevjerovatan... ali postoji jedna prepreka. To je uvijek bila prepreka... kočilo je moju sreću :stidljiv:

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Antonio рече

Разумеш, ти сад вероватно спопадаш заузете девојке, не слободне. како мислиш да се ожениш тако?

Ne spopadam. Ne pišem nijednoj, a i ne znam koje su od njih zaista devojke. Ne zanosim se više idejom da se ženim. Video sam šta je trebalo da bih shvatio razloge zašto to nije moguće, a pogotovo ne na forumu gde je situacija još mnogo teža.

пре 27 минута, Antonio рече

ове слободне ће да те етикетирају као могући блам свог живота.

Ne brini. Ovde skoro da i nema takvih. Onih nekoliko, vrte se oko muškaraca sa lepim fotografijama.

пре 33 минута, Antonio рече

Пројектујеш блуд и не морал, осудиш га, па онда право тим путем0703_read

Ti si tu nešto pobrkao.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bojan* рече

Još si prozorljiv :smeh1:...da te prati sreča, zdravlje :smeh1:.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Još si prozorljiv

e kada bi s nama podeli loto kombinaciju, ja bih bio srecan:)))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Ayla рече

tebe treba opjevati, ali zaista

rekoh ti ja da je nepopravljiv:)))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bojan* рече

Prepreka za šta?

пре 1 сат, Bojan* рече

Ali srećom ima nagoveštaja da će se to promeniti i da će posle ove epidemije korona virusa u tvoj život smelo zakoračiti onaj koga si željno čekala da ti u svom srcu donese plamen ljubavi koji će te grejati u narednih 50 godina (minimum). To je momak sa foruma, ali ti neću otkriti koji je.

Za ovo, gore napisano :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...