Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 49 минута, Bojan* рече

kolega. 

:unbelieveble::scratch_head:ne_shvata

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Bojan* рече

Pa nisi oženjen. K’o i ja. :stadaradim:

Kako ti znas? Spijuriras me:unbelieveble:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Bojan* рече

u komentarima.

i mene zanima... gledas li mozda u solju pa to sve znas?

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bojan* рече

jednu ovde sa foruma

nema carobnu kuglu:smeh1:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Bojan* рече

imam stranku

Money, money, money:ani_biggrin:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

15 hours ago, Bojan* said:

Da. Muvao bi je kao da je jedina na svetu, pa ako ona pristane na seks, ti posle nekog vremena ostaviš nju, pa muvaš drugu kao da je jedina na svetu, pa zatim treću... Važno da ona ima utisak da je muvaš kao da je jedina, a nije joj bitno koliko si tih “jedinih” muvao i odveo u krevet pre nego što se ona pridružila grupi jedinih. Bitno joj je kako izgledaš. Čak ni ako je muškarac zaražen sidom, to neće odbiti svaku ženu ako je on privlačan. Nasuprot tome, uzalud je i da imaš sve prave vrline, ako fizički otpadaš.

Боки, ја сам добио неки одговор на питања која су ме интересовала овде. Буди директан, ја сам причао са Трифкетом, он је отворен човек са великим знањем. Препоручујем ти да га узмеш за духовно-филозофског учитеља и да га поштујеш као човека наравно.

За твоје коментаре, сам ти пре реко мој став. Твој проблем није изглед, или мала интелигенција. проблем је под бр.1 деформисана страст у коју влада рацио кроз фантазије. Тако да ми се не можеш вратит са истом причом, као да си нормалан и возат мене.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...