Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Smaragdni kamičak рече

Ima :))) recimo imaš najobičnije moguće fotke pa ti neko pošalje običnu pozdravnu poruku i ako nema povratne reakcije, dobiješ "Koliko para?".

Najobicnije moguce, nesto kao ova sto je imas na avataru?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, obi-wan рече

Najobicnije moguce, nesto kao ova sto je imas na avataru?

Ne, ova je neobična :D neke iz daljine, skoro i da se ne vidiš, pored reke, patike, duks itd.

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Smaragdni kamičak рече

Ne, ova je neobična :D neke iz daljine, skoro i da se ne vidiš, pored reke, patike, duks itd.

Onda je jasno da je taj jedan izuzetak, a o izuzecima ne pricamo.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Smaragdni kamičak рече

Na šta konkretno misliš?

Pa, mislim  konkretno na ovo sto si napisala, desilo se tebi ili cisto pises gledajuco sa strane?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Onda je jasno da je taj jedan izuzetak, a o izuzecima ne pricamo.

Nije jedan, o tome se radi. Ljudi na netu imaju mnogo više slobode, ne verujem da bi tako nešto taj smeo da kaže uživo nepoznatoj osobi.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече

Nije jedan, o tome se radi. Ljudi na netu imaju mnogo više slobode, ne verujem da bi tako nešto taj smeo da kaže uživo nepoznatoj osobi.

Dva?

Подели на овим сајтовима

Stvarno? :1405_love:

Изгледаш јако лепо и дефинитивно ће брдо мушкараца да крене да ти се набацује видевши фотку. Фотка позива на прилаз, хтела ти или не. То је нормално, тако смо направљени. Е сад, то што су многи неваспитани и сирови, то није нормално. Такве само откачи и немој никад да се правдаш. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Изгледаш јако лепо и дефинитивно ће брдо мушкараца да крене да ти се набације видевши фотку. Фотка позива на прилаз, хтела ти или не. То је нормално, тако смо наптављени. Е сад, то што су многи неваспитани и сирови, то није нормално. Такве само откачи и немој никад да се правдаш. 

Hvala. Na jednom sajtu za upoznavanje gde imam profil, ovakvih slika nemam, uglavnom su, kao što napisah, obične, ali... :/

Подели на овим сајтовима

Ok... :)

Sta OK?... Zanimalo me s kakvim motivim spinujes pricu, nista drugo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, confianza.esc рече

Da zavrsim pricu....

Umesto "obicne" devojke, on je odabrao manekenku. Srecan, atraktivna cura pored njega, par meseci su u vezi....

Medjutim, sta se desava. Peglaja na tekmi, polome mu nos. 

Nije hteo da zove roditelje, da ljudi ne dozive stres, vec okrene nju da dodje po njega i odvede ga u Urgentni. Ona u fazonu: "Jaoooj, pa znas da imam termin u kozmetickom salonu, ne mogu sada doci, sacekaj me."

/ostao je kao pos*an/

A onda se magarac seti te "obicne" devojke, pozove nju....

Devojka uzima taksi, bez reci, vozi ga do Urgentnog, a zatim ga odvodi svojoj kuci.

Klinka, 16 godina, predstavlja decka sa polomljenim nosem mami i tati. Nije je zanimalo da li ce je isterati iz kuce.

Spavao je nekoliko dana na njenom krevetu u sobi. Posto je delila sobu sa mladjom sestrom, ona je spavala na podu.

Hranila ga, donosila supice.... pevala mu pesmice.... On mi je to sve pricao....

I sada kljucan deo //

Zapocinje vezu s' njom, ali je vec nakon 2 meseca prevario (nasao drugu)

P.S. 1. Iako klinac kao i oni, toga dana sam odlucio sta zelim u zivotu.

2. Shvatio sam sta je prava ljubav i koliko znaci. Silikonke, hidrogenske bombe i naftne busotine me ne interesuju.

3. Dovoljno je samo biti iskren i normalan.

4. Tom drugu se nikada vise nisam javio, ne zasluzuje moje postovanje !

5.                       ENO GA,

6.                                                     SADA SETA

7.                                                                                                   NEKU DEBELU ORKU.

I tako....

E qrva muška....al tako je to,čovek kad vidi dobrotu on je ne ceni i ne poštuje već samo gleda da je iskoristi.A ova prva tu ima najbolje da prođe,ta zna šta hoće i ima da nađe nekog balvana koji će to i da joj omogući....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Sta OK?... Zanimalo me s kakvim motivim spinujes pricu, nista drugo.

Spinujem? Odgovaram na temu.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Smaragdni kamičak рече

A šta ti je to rekao?

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...