Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Neša_ рече

Uvek nešto radim. Kako bih inače opstajao? Desi se i da posao propadne.

Znači radiš. Ajde ne zezaj, imaš izvor prihoda koji ne podrazumeva državne jasle.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Neša_ рече

Bolje je biti na državnim jaslama. Zaposlenom čoveku je plata zagarantovana, a ima i dosta slobodnog vremena da izigrava osvajača i da primenjuje razne nazovi taktike i tehnike.

Nemam siguran izvor prihoda i ne mogu predvideti da li će ga biti dovoljno za pokrivanje osnovnih troškova.

Pa dobro, ali snalaziš se pošteno. 

Подели на овим сајтовима

On 23.12.2016. at 22:37, Natasa. рече

A dobro, malo prodrma stvari ovde, nije to loše. Svi znamo da je trol, pa opet unese neku živost na temu...što dosta govori o nama.

A šta ako je ženski trol? Kako bi podnela to da te žensko vuče za nos sve vreme?

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Џуманџи рече

Па ти нађи неку ружну која не ужива у животу јер је ружна.

Evo rešenija....:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Н И Н Е рече

A šta ako je ženski trol? Kako bi podnela to da te žensko vuče za nos sve vreme?

Pa ok, trol nema pol :smeh1:, samo drma kavez :smeh1:. Ako je žensko onda duple čestitke...osim ako nije Arsenija confused1.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

:))

Samo se ti zavaravaj.

Tvrtko je dobar trol :dobro: u smislu da dobro drma kavez.

Zanimljivo bre ovo pitanje da li si ti uopšte muško.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Neša_ рече

Ja se ne svađam sa devojkama i ženama, jer ih jako poštujem. :naklon:

:))

Tvrtko, da nisi ipak Tvrtkolina koja se zaigrala :smeh1:?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Tvrtko, da nisi ipak Tvrtkolina koja se zaigrala :smeh1:?

Скоро увек је у питању мушко, нзнм што... Занимљив феномен, заиста. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Neša_ рече

@Natasa.

Pod sirotinju potpada pola Srbije, a većina njih imaju kuće.

По мени је ипак најсиромашнији онај који је сиромашан у души. Ако је зао може да буде доктор наука или милијардер, не вреди му ништа. Ја никада не тролујем и заиста тако мислим. Мени је важан новац, али није најважнији, то јест није на првом месту. Исто тако ми је важније искреност од лепоте.

Битно ми је да могу да нађем заједнички језик, остало није толико важно, јер на спољна лепота или ружноћа је релативна ствар, а и од Бога је дата тако да ми не можемо на то много да утичемо.Ја мислим да не би требало да судимо о другим стварима на основу онога што сама не може да поправи и промени. По мени је битније оно што носимо у свом срцу и души од спољног изгледа и материјалног богатства.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Џуманџи рече

Скоро увек је у питању мушко, нзнм што... Занимљив феномен, заиста. :)

Pa evo Nine postavio to pitanje šta ako je žensko u pitanju. Nije mi palo napamet, ali ne zanimljiv fenomen da žena izigrava sve ovo. To bi baš bio twist.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...