Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 часа, Broken рече

A šta on čovek radi ?

Ja nikako da ukapiram.

Не знам да ли је то троловање или оно друго, шпанска села за мене. Имам израз, али није за писаније на оваквом месту.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Natasa. рече

Seve se udala za Kebinog sina jer se ofucala i u'vatila zadnji voz. Mislim...ko bi se normalan oženio sa Seve. Kilometraža, tuđe dete, godine...kakva bre Seve :smeh1:.

Najači komentari o ženama dođu uvek iz ženskih usta.:smeh1:

E ako se ona ofucala onda je Muramasa prepodoban.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Kratos рече

Ja se ipak nadam da je kod Natase bio u pitanju sarkazam.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Ja sam prvo tako shvatio al onda je stavila još jednu poruku tako da mislim da nada može da mre.Mada možda grešim...:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Kratos рече

To je mišljenje ljudi, nebitan je pol. Da li bi se ti zabavljao, a kamoli oženio ženom kao Seve? Generalno, svi smo mi širokoumni za tuđu kuću. Nebitna je prošlost bilo žene ili muškarca, dokgod ne treba da se orodimo, e to je već ozbiljnija stvar.

I nije samo sa pevaljkama sa koliko su njih bile, nego što su sve neki kriminalci, te Ćazim, te Miša banana, ovaj onaj, i na kraju kad je izgustirana nađe nekog klinca da se skrasi. Malo mi to fuj.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Kad su pevaljke u pitanju nije sarkazam. Sve bre neke kurve, starlete, pevačice, kriminalci...FUJ! Talog!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Kad su pevaljke u pitanju nije sarkazam. Sve bre neke kurve, starlete, pevačice, kriminalci...FUJ! Talog!

'Ofucana' je zena koja je zdrava, prava, jaka i lepa samo jer ima dete iz prethodnog braka i nije u cvetu mladosti?

Da li je i muskarac u istoj situaciji ofucan?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ja razumem kad žena ima potrebe, razumem da traži ljubav, razumem da traži sex, sve je to ok. Ali kad otvorim novine...pa ide ova starleta, ona starleta, ovaj krimos, onaj krimos...ma odvratno mi je više sve to 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

'Ofucana' je zena koja je zdrava, prava, jaka i lepa samo jer ima dete iz prethodnog braka i nije u cvetu mladosti?

Da li je i muskarac u istoj situaciji ofucan?

Ne. Ofucana je jer je pregažena raznim sumnjivim likovima za pare. Daj bre Paradoxa, snimala se sa oženjenim likom i namerno to pustila u javnost da se probije. 

Naravno muškarac je podjednaka ljiga.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Kakva si ti to Hrišćanka kad se tako lako bacaš osudama i prezireš grešnike umesto da ih ljubiš? OOOOO, kakva gordost, kuku, a sebe moraš da smatraš gorom grešnicom od njih.

Ma beži bre smučilo mi se više da otvorim novine i gledam kurve i kriminalce. Samo bre sise i dupeta, da se raja zabavlja i ne misli o užasu koji nas stvarno okružuje.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Da li bi se ti zabavljao

Što da ne bi?Misliš zbog snimka sa jahte i to?Šta kao sad ona je kurva jer heftala sa nekim likom i to je snimljeno pa da me ne prozivaju zbog toga?Ako je meni lepo s njom mož samo da mi pljunu pod prozor.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Господин Дареалис рече

To je cesto level redpillovanosti koji ne mozemo da dostignemo. :)

Kako na osnovu ovoga da protumacim tvoju definiciju red pill? Mrznja i prezir prema zenama?

A ovo je tipican efekat zavadi pa vladaj. Ubedis zene da im je najbitniji odnos sa muskarcima i da im u tome lezi sva vrednost. Pa ih podelis na device i kurve. Pa jedne napadaju druge i obratno da bi pokazale da one nisu 'takve' (ofucane kurve ili hladne kucke) i time prikupile poene. Zanimljivo je i lepo videti kako takva dinamika nestaje medju zenama koje se ne definisu kroz pozeljnost muskarcima.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...