Срђан Шијакињић Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Када покушавам да се региструјем, само ми показује "invalid username characters". Покушавао сам и ћирилицом и латиницом. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 26, 2016 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 21:04, Срђан Шијакињић рече Када покушавам да се региструјем, само ми показује "invalid username characters". Покушавао сам и ћирилицом и латиницом. Expand Ne smes da pravis razmak... tek posle u podesavanjima profila napises puno ime i prezime Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 И ја имам исти проблем као Александра. Само што сам јуче успела са компјутера на послу, па сам мислила да је прорадило, а са овог код куће не функционише. Са телефона може. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Ја сам имала на почетку проблем да се улогујем, али се то средило после неког времена (милион покушаја). Неки чланови још увек имају овај проблем као и ти Ана, а неки не могу са телефона, итд... Верујем да ће другари то средити или нас бар упутити шта ћемо AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Важно је да ради на било ком уређају. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 23:06, AnaLaz рече Важно је да ради на било ком уређају. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 https://crkva.net/blogs Милан Ракић and Биљана, два је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 https://crkva.net/post/63693_рад-катарине-алемпијевић-чачак.html AnaLaz, Flojd and Биљана, два је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 Evo sam se registrovao. Šta je ovo ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 On 12. 2. 2019. at 8:30, Broken рече Evo sam se registrovao. Šta je ovo ? Expand Kako sta...pa pravoslavni fejsbuk Биљана, два, Жика and Broken је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 On 12. 2. 2019. at 8:54, Сања Т. рече Kako sta...pa pravoslavni fejsbuk Expand El sme bilo ko da udje ili mora da ima svedoka, nekog od iskusnih hrišćana koji je clan te zajednice, koji garantuje z anovog ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Фебруар 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 On 12. 2. 2019. at 10:20, Broken рече El sme bilo ko da udje ili mora da ima svedoka, nekog od iskusnih hrišćana koji je clan te zajednice, koji garantuje z anovog ? Expand КО уведе нову двојицу добија двојнице сок и два штрца са Joop! парфемом Broken and Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 On 12. 2. 2019. at 10:28, Поуке.орг инфо рече КО уведе нову двојицу добија двојнице сок и два штрца са Joop! парфемом Expand Amin ! Amin vaistinu ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 Evo me ! Evo čoveka ! Biću najveći trudbenik ako ću biti nagrađen blagouhanijem mirisnih vodica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука