Jump to content

Добродошли на прву црквену друштвену мрежу Црква.нет!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поздрав свима,

сајт делује врло лепо, прво што ми пада у очи, зашто ако је већ све ћирилицом, не могу и корисничко име да напишем и пријавим ћирилицом.

И зашто је када се бира држава одакле сам, иде , иде:

Непознато

Канада

Република Српска

Албанија

Македонија

....па тек онда Србија?

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Zoran Đurić рече

Поздрав свима,

сајт делује врло лепо, прво што ми пада у очи, зашто ако је већ све ћирилицом, не могу и корисничко име да напишем и пријавим ћирилицом.

Добродошао :)

Ако сам добро разумела питање се односи на Црква.нет, регисрујеш се на латиници, а касније у подешавањима можеш да промениш у ћирилицу.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Zorane, drugi dio pitanja (zašto ide Srbija prividno posle), je mislim stoga što su Republika Srpska i Makedonija, zarad bratskih osjećanja, ubačene namjesto nekih drugih, jer je npr. bila i tzv. 'Republika Kosovo' na spisku, a sama mreža je dakle neki softver koznakoji možda iz Amerike... dakle Srbija je valjda dio starog spiska priznatih država koji je po abecednom redu... To je jedino opravdanje za Albaniju pri vrhu :D

Moramo reći tehničarima da stave Srbiju na vrh, pa onda Republiku Srpsku i ostalo kako jeste :D 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Дијана. рече

Zorane, drugi dio pitanja (zašto ide Srbija prividno posle), je mislim stoga što su Republika Srpska i Makedonija, zarad bratskih osjećanja, ubačene namjesto nekih drugih, jer je npr. bila i tzv. 'Republika Kosovo' na spisku, a sama mreža je dakle neki softver koznakoji možda iz Amerike... dakle Srbija je valjda dio starog spiska priznatih država koji je po abecednom redu... To je jedino opravdanje za Albaniju pri vrhu :D

Moramo reći tehničarima da stave Srbiju na vrh, pa onda Republiku Srpsku i ostalo kako jeste :D 

Nikako! Republika Srpska na vrh! :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Снежана рече

Добродошао :)

Ако сам добро разумела питање се односи на Црква.нет, регисрујеш се на латиници, а касније у подешавањима можеш да промениш у ћирилицу.

Хвала  :-)

У опису за усернаме, стоји да мора бити на латиници, не говорим о подешавањима.. Е сад, нисам скапирао да користе неки готов софтер, ја мислио да је направљен од нуле :)

Обзиром да сам програмер и да и ако у бази не можеш да упишеш ћирилицу због ко зна чега, онда се направи мали конвертор, који унесен ћирилични текст, пре уписа у базу коневертује у латиницу, и код читања из базе, пребаци латиницу на ћирилицу.. но ништа страшно, само ми запало за очи..

Подели на овим сајтовима

Имам још један проблем, наиме након логовања ми се појави попуп. Попуним податке, и добијем као на слици.

Треба нагласити , да сам овај усернаме ја већ унео јуче на подешавањима.

crkvanet.png

Значи све ради, само је овај диалог вишак...

Подели на овим сајтовима

Ви сте се пријавили преко фејсбука, тако да Ваша пријава мора опет да буде преко фејсбука, јер у супротном ће показивати да је име заузето...

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Колико сам схватила не може за сада, захтев је послала особа која је банована пре него што си прихватила захтев. И мене то нервира.... као и смајлији... треба нам један овакав :) и овакав :mahmah: а могу и остали :navijanje::skidamkapu::stadaradim: ако прочита неко ко то може да среди   a085.gif a010.gif

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Феноменално сређена, ушушкана, много боља, занимљивија, наша оаза - Црква.нет :sunce::navijanje:

Хвала за велики труд :bighug:

Ко не верује, нека се увери сам http://crkva.net/  :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

Може ли мала помоћ, имамо проблем, више њих је пријавило -

Имам проблем, не могу ниједан пост Аминовати и не могу ништа коментарисати. На својој тастатури немам Ентер. То што сам пре користила као Ентер, сад прави нови ред.А ко неко зна о чему се ради, нека помогне.

http://crkva.net/post/27620_имам-проблем-не-могу-ниједан-пост-аминовати-и-не-могу-ништа-коментарисати-на-сво.html

:mahmah:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...