Снежана Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Раде људи, средиће... ех шта ти је знатижеља, исто и код мене, имам захтев за пријатеља а не могу да откријем ко ми шаље и ја...жива нисам Биљана 1234, Данче*, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 и ја...жива нисам тај рад Биљана 1234, Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 То они намерно, јесте јесте... веджбају нас смирењу JESSY, Биљана 1234 and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Сад само чекам да на тој мрежи крену да се деле чланци о погубности друштвених мрежа. Deja Vu, александар живаљев, Срђан Ранђеловић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 ljudiu ne radi pocetna stranica u mozila hrom citacu Јадранка-Дервента and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Forum i crkva net su bili nedostupni (makar meni) ceo dan. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Forum i crkva net su bili nedostupni (makar meni) ceo dan. I kod mene isto ... Mozda su nam ukinuli blagoslov ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 I kod mene isto ... Mozda su nam ukinuli blagoslov ... S tim da crkva.net jos ne radi mozda ga doradjuju http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 S tim da crkva.net jos ne radi mozda ga doradjuju Ne znam po cemu se ta nova crkvena mreza razlikuje od dusekorisnog fejsa ... ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Нешто ми споро ради мрежа. Да ли може неко да појасни како се креира страница? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Нешто ми споро ради мрежа. Да ли може неко да појасни како се креира страница? Jednostavno, ides na tvoj profil, pa moje stranice i kreiraj stranicu. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Desava se da mi ne dolaze poruke ali samo kad je otvoren prozorcic za caskanje, cuje se onaj zvuk ali poruke nema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Desava se da mi ne dolaze poruke ali samo kad je otvoren prozorcic za caskanje, cuje se onaj zvuk ali poruke nema. idi na poruke, gore u notifikacijama ima dugme, tu radi brže Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 A sta je sa onim nalozima sto smo imali u demo verziji? Ne mogu da se ulogujem. Moram li novi da otvaram? Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 A sta je sa onim nalozima sto smo imali u demo verziji? Ne mogu da se ulogujem. Moram li novi da otvaram? мораш Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука