Jump to content

Добродошли на прву црквену друштвену мрежу Црква.нет!

Оцени ову тему

Препоручена порука

pa i to je jos prostije za rijesiti, procesljas bazu da utvrdis ima li pera-peric, ako ima , turis mu  u  permalink dodatak, recimo godinu rodjenja ili redni broj pere perica ako ih ima 100, ovaj nas nek bude pera-peric.9, a koja je platforma u pitanju, nije valjda bbpress?

Pa ti se onda brate uvati tastature i pripomozi! ;) 

Подели на овим сајтовима

Uspeo sam da otvorim nalog, ali ne mogu da podesim onaj deo oko dana rodjenja, nema padajuceg menija? Pa samim tim ne mogu da zavrsim taj deo podesavanja......

Jel do mene ili je do sajta?

To sam i ja primetio i dešava se kada se stranica zumira. U zavisnosti od toga koliko je zumirano (odnosno, kako je komponenta raspoređena na ekranu i koja joj je veličina) lista će nekad raditi, nekad neće.

Radiće sigurno ako se resetuje zoom (cntrl 0). Evo sad sam probao. :) 

Подели на овим сајтовима

Једини проблем сам имао што нисам уочио да је на страни за пријаву у питању чекбокс за Потрди, барем на мобилној верзији не личи - испуњена наранџаста коцкица.

Па сам прво чекао мејл за потрду, а кад није стизао, онда сам променио лозинку и случајно закључио да треба кликнути потврди.

"You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it."

Подели на овим сајтовима

А што би корисничко име садржало име и презиме? Шта када се особа уда и промени презиме? Име и презиме су променљиве :), а корисничко име не треба да буде подложно променама.

Подели на овим сајтовима

Или неко ми заузме моје име и презиме, па морам да додам неки број испред имена или презимена, а онда заборавим где сам додао број, па се само нервирам.

Подели на овим сајтовима

Или неко ми заузме моје име и презиме, па морам да додам неки број испред имена или презимена, а онда заборавим где сам додао број, па се само нервирам.

Samo dušu čuvaj, ostalo neka uzmu.

Miči vraga  :)))

Подели на овим сајтовима

Име и презиме су променљиве , а корисничко име не треба да буде подложно променама.

Тако је! 

Најбоље да се средње име ставља за корисничко, јер се оно никад не мјења, зато ја и ставих Nwankwo!

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...