JESSY Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 @@Сања Т., poslala sam ti zahtev za prijateljstvo... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Sad uspeh... forma je sasvim ok, problem je bio sto sam stavljala puno ime i prezime kao korisničko. Sad sam stavila forumski nick i uspela je registracija... malo glupavo, al ajd... Покушавам и са пуним именом и презименом и са форумским ником, неће па неће Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Покушавам и са пуним именом и презименом и са форумским ником, неће па неће Па неће ни са једним ни са другим ни са трећим... МОРАТЕ да се прво региструјете, изаберите неки ник, па кад се све то среди, онда у подешавањима наместите ваше име... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 немој да буде да сте џабе кречили, зашто до ђавола не могу да се улогујем???? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Па неће ни са једним ни са другим ни са трећим... МОРАТЕ да се прво региструјете, изаберите неки ник, па кад се све то среди, онда у подешавањима наместите ваше име... brate ja tamo imam opciju samo da namjestim vremensku prognozu, dje je to za ime Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Кад одеш у своја подешавања, овако би то требало да буде да се среди име и презиме, али и све остало... kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 e al ja nisam u braku, a tu na slici pise u braku, jel se to moze promjeniti Плутон and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 e al ja nisam u braku, a tu na slici pise u braku, jel se to moze promjeniti Наравно брате kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 немој да буде да сте џабе кречили, зашто до ђавола не могу да се улогујем???? Мораш да кликнеш оно Потврди... И мораш само са својим подацима Ради сигурно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bursach Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Uspeo sam da otvorim nalog, ali ne mogu da podesim onaj deo oko dana rodjenja, nema padajuceg menija? Pa samim tim ne mogu da zavrsim taj deo podesavanja...... Jel do mene ili je do sajta? Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 знам, успела сам ...хвала Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 немој да буде да сте џабе кречили, зашто до ђавола не могу да се улогујем???? Ako si se lepo registrovala sa korisnickim imenom koji je prihvatljiv dakle nema space izmedju slova, znakova tipa *)$%^ i slicno nego tipa Snezana123, i sifra ti je po istom principu radjena, isla na I'm not robot, dosao ti je mejl sa linkom na koji kliknes da bi potvrdila registraciju, onda ne bi trebala da imas problema. Izadji iz pretrazivaca pa udji ponovo i ukucaj adresu sajta pa probaj i tako. Ako si se upisala kao Snezana Snezanic (kako ti je vec prezime), onda neces moci da se ulogujes jer ovo Snezanic nece da prepozna nego samo Snezana. Edit: Posto je Snezana uspela, neka onda ovo ostane za ostalima koji budu imali slicne probleme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Па неће ни са једним ни са другим ни са трећим... МОРАТЕ да се прво региструјете, изаберите неки ник, па кад се све то среди, онда у подешавањима наместите ваше име... Успјела сам, знам да треба прво регистрација али није прихватило моје име, успјела сам као Хајди Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ako si se lepo registrovala sa korisnickim imenom koji je prihvatljiv dakle nema space izmedju slova, znakova tipa *)$%^ i slicno nego tipa Snezana123, i sifra ti je po istom principu radjena, isla na I'm not robot, dosao ti je mejl sa linkom na koji kliknes da bi potvrdila registraciju, onda ne bi trebala da imas problema. Izadji iz pretrazivaca pa udji ponovo i ukucaj adresu sajta pa probaj i tako. Ako si se upisala kao Snezana Snezanic (kako ti je vec prezime), onda neces moci da se ulogujes jer ovo Snezanic nece da prepozna nego samo Snezana. Edit: Posto je Snezana uspela, neka onda ovo ostane za ostalima koji budu imali slicne probleme. zbog cega je to tako uradjeno, zar se korisnicko ime ne pamti kao string u bazi, zasto bi se na korisnicko ime odnosila pravila koja vaze za klase, varijable i funkcije, to je bas bez veze, vidis li koliko nije korisnicki nastrojeno ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Uspeo sam da otvorim nalog, ali ne mogu da podesim onaj deo oko dana rodjenja, nema padajuceg menija? Pa samim tim ne mogu da zavrsim taj deo podesavanja...... Jel do mene ili je do sajta? До тебе... пробај са другим браузером... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука