Иван ♪♫ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 дакле, неинтуитивна/приглупа за техничке ствари свакако јесам, али сам безуспјешно покушавала управо ово наранџасто десно, регистрацију, са већ реченим резултатима... но није ни битно толико за мене A da li si već bila registrovana u beta fazi? Ako jesi, onda zar ne možeš taj isti nalog da koristiš? Ili ako mora novi, onda verovatno moraš sa novim mejlom? Mislim, ne znam, juri ih tamo da vide šta je Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Дијана, не одустај!!! Какво је ово неподвизавање?! "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Sad uspeh... forma je sasvim ok, problem je bio sto sam stavljala puno ime i prezime kao korisničko. Sad sam stavila forumski nick i uspela je registracija... malo glupavo, al ajd... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Sad uspeh... forma je sasvim ok, problem je bio sto sam stavljala puno ime i prezime kao korisničko. Sad sam stavila forumski nick i uspela je registracija... malo glupavo, al ajd... Да, унутра у управљању профила подешавате Ваше право име и презиме, овде укуцавате само nickname... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Mali detalj za ispravku na naslovnoj stranici: Повежи се са својом људима... Hvala, sredjeno je... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ја се оцрквених Биљана, Иван ♪♫, Поуке.орг инфо and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ја се оцрквених На здравље и на спасење Снеле мој. Иван ♪♫ and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 ej, nije mi dalo ni u kakvoj kombinaciji da se registrujem sa Dijana, vjerovatno zato što sam u probnoj fazi bila registrovana tako, uspjela da se registrujem s nadimkom mirko s.kojotovski, genije, sam ja Иван ♪♫, александар живаљев and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Није ми прихватило ћирилични ник Регистрација је успешно завршена, молимо вас проверите ваш email Него не стиже ми мејл за активацију?! Прошло је више од 10 мин, нема ни у спам фолдеру... hotmail је у питању. Знам да неки системи имају "потешкоћа" са hotmail, yahoo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Није ми прихватило ћирилични ник Регистрација је успешно завршена, молимо вас проверите ваш email Него не стиже ми мејл за активацију?! Прошло је више од 10 мин, нема ни у спам фолдеру... hotmail је у питању. Знам да неки системи имају "потешкоћа" са hotmail, yahoo... Нису моугћи ћирилични никови, али се после допуни са пуним именом и презименом... Ево, ручно смо те одобрили. ИгорМ and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Супер је, само да се привикнемо мало Не виде се андроидови смајлији... Или грешим? Биљана је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Лепо... нисам стигао да баш детаљно пређем али на први поглед видим да има све неопходно. Амин! Неке ситнице треба превести у ћирилицу: Background, Email notification, Show my last seen ?, Status... Знам да је то 5мин али ето да дам допринос док не добијем неку идеју... Поуке.орг инфо, Данче* and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 А за шта служи оно да оформиш своју групу? Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 А за шта служи оно да оформиш своју групу? Па да оформиш своју групу Као на фејсу... или страницу... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Има ли негде опција да пошаљем позив пријатељима на маил, фб...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука