Ayla Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Дијана., -Владимир-, Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 одмах на почетку, пре него што изнесем своје мишљење, не желим да ме схватите као мушкарца који воли да му је жена забрађена, са дугим рукавима, дугачком хаљином до земље итд. Не, нисам такав. Али бих волео да изнесем једну констатацију. Притом, нећу да постављам питање зашто девојке, жене, воле да облаче кратке сукњице, миниће, деколтее и слично, јер, то је ипак лична ствар. Пошто у овој теми видим да се воли таква врста одећа, износим следећу констатацију Знам да су девојке љубоморне када примете да јој се дечко загледа у неку са минићем и сл. Увек сам се трудио да, када прођем поред такве, окренем главу на супротну страну, а онда ко за инат, на тој другој страни буде неки излог са перфектно очишћеним стаклом на којем се види одраз тог ''минића''. А опет, па не може се ићи кроз град са погледом у бетон. Међутим, обично буде и неко искушење које корача испред па и када бих гледао у бетон, да заобиђем неку препреку, обично сам се питао да не повредим своју девојку, да не помисли да гледам где не треба. И сад чик ти објасни својој девојци да не гледаш у.. Ово нисам имао прилику да питам своје бивше, јер, не могу да грешим душу, нису облачиле такву врсту одеће, али сам рекао да нећу никога да питам ни овде, већ само износим своје мишљење у складу са ауторкиним описом ове теме, да и ми мушкарци изнесемо шта нам се допада, шта не.. Ако је женско љубоморно што јој мушкарац погледа у другу девојку, која му привуче поглед због тако неке прекратке хаљинице или неког минића и сл, зар не привлачи поглед неког другог мушкарца и она сама тиме што је и она у некој таквој, оскудној, одећи. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Ti zapravo zelis da nam kazes da zene treba da nose duge haljine zato sto su zene ljuboromrne jer njihovi muzevi gledaju u druge zene koje se slobodnije oblace ... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 1 hour ago, Arsenija рече Ti zapravo zelis da nam kazes da zene treba da nose duge haljine zato sto su zene ljuboromrne jer njihovi muzevi gledaju u druge zene koje se slobodnije oblace ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 13 hours ago, Плаво Небо рече Dok ja mislim suprotno . Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2016 More, da se skinemo svi goli, pa ko ziv ko mrtav i ekonomski je najeftinije! *za bukvaliste kojima se zacaklise oci ovo je ipak bila sala Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 2 hours ago, Arsenija рече Dok ja mislim suprotno . То си у праву, има мушкараца који ће загледати женско па макар обукла хаљину до земље. Такви ће увек ''нешто'' видети на њој што ће му привући пажњу. За такве ће и она бити ''добра мачка'', ''женска'' итд, што су све за мене погрдни изрази и тако своју девојку никада не бих назвао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 58 minutes ago, *Jелена* рече More, da se skinemo svi goli, pa ko ziv ko mrtav i ekonomski je najeftinije! *za bukvaliste kojima se zacaklise oci ovo je ipak bila sala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 1 hour ago, *Jелена* рече za bukvaliste kojima se zacaklise oci ovo je ipak bila sala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 Mozete da se skidate samo u 4 zida ... Kaput ili jakna , pitanje je sad ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 lijepo. Ronald, Arsenija and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 Lepo , ali tesko . Haljine sa cirkonima koji nisu plasticni ... su teske . Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 Haljina Roksande Ilinčić Лапис Лазули and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука