Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

31 minutes ago, Arsenija рече

No thanks . 

Arsenija zamisli obuces feredzu, a u ruci votka, hhehe:D Pridje ti neki vehaabija sa bradicom i pantalonicama da ti smara i soli ti pamet kako je to lose, ti ga prekines, povuces gutljaj votke i kazes:" pali malisa". Hhehehehe:D

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ronald рече

Arsenija zamisli obuces feredzu, a u ruci votka, hhehe:D Pridje ti neki vehaabija sa bradicom i pantalonicama da ti smara i soli ti pamet kako je to lose, ti ga prekines, povuces gutljaj votke i kazes:" pali malisa". Hhehehehe:D

Ehehehe  ...  :D ...  Ne bih to nikad mogla da obucem ...  

:351780:

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, Arsenija рече

Ehehehe  ...  :D ...  Ne bih to nikad mogla da obucem ...  

Napravimo foru, obucemo oboje to i odemo u neki klub da nas oni primjete, hehhehe, koje bi to zezancije bila:D

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Ronald рече

Napravimo foru, obucemo oboje to i odemo u neki klub da nas oni primjete, hehhehe, koje bi to zezancije bila:D

Ako bi se tako zaista i obukli , ti i ja , za tebe bi pomislili da si tranvestit ...    :smeh2:

A za mene da sam bas cool ... Ehehehehe ...  

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

45 minutes ago, Arsenija рече

Ako bi se tako zaista i obukli , ti i ja , za tebe bi pomislili da si tranvestit ...    :smeh2:

A za mene da sam bas cool ... Ehehehehe ...  

Hehheeeh, pa ako naletimo medju zadrte, oni su toliko indoktrinirani da ne znaju sta je tranvestit:D

Подели на овим сајтовима

26 minutes ago, Ronald рече

Hehheeeh, pa ako naletimo medju zadrte, oni su toliko indoktrinirani da ne znaju sta je tranvestit:D

Ko zna , mozda bi te neko i ozenio ...  :D

No , hajde da ne spamujemo temu ... 

Подели на овим сајтовима

Jesam cudna sto bih nosila feredzu?Sta mislite? :) 

da zanemarimo da jue skroz hipoteticki jer je skroz neprakticna stvar samo moz da se saplices o onaj materijal silan i da ti se mota svuda.

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Tvrtko рече

Ova mnogo liči na devojku koja me muvala pre izvesnog vremena.

Ma idi, begaj... :ani_biggrin:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, *Jелена* рече

Jesam cudna sto bih nosila feredzu?Sta mislite? :) 

da zanemarimo da jue skroz hipoteticki jer je skroz neprakticna stvar samo moz da se saplices o onaj materijal silan i da ti se mota svuda.

Nisi čudna, pa feredža je Ok u lijepim bojama, i crna je lijepa. E sad druga je stvar sto je zbog radikalizma zanemarena ljepota:)

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Anika рече

Ma idi, begaj... :ani_biggrin:

sto si takva mozda stvarno jeste :D samo je pitanje sta se desilo kad se probudio :ani_biggrin:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...