Нифада Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 florenntina and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 Top! Debora and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Stiklice neke , dobro bi mi dosle ... ... Neša_ and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Ronald је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Super tema! @Ronald me zamolio (muško jel da, tako sam shvatila izvinjavam se ako sam pogrešila), da prokomentarišem haljinu koju sam nosila za jednu svečanu priliku i da postavim još slika. Kropovala sam slike jer smatram da nije prikladno baš sve postaviti, pogotovo na ovakvom mestu. Haljina je "A" kroja, do kolena, boja je možda za dve nijanse intenzivnija nego na slikama. Uz nju sam nosila salonke puder roze boje i istu takvu pismo torbicu. Gornji deo haljine ima jedan deo od tila a gore je kragnica. Preko ovoga je u crkvi išla ešarpa iste boje kao haljina, a kosu sam uvila blago. Minđuše su mi bile diskretne i u zlatnoj boji i narukvica belo-crno-zlatna, bukvalno nisam imala vremena da kupim narukvicu tako da je ova bila alternativa, a htela sam jednostavnu u zlatnoj boji... Eto, to bi bila jedna od elegantnih kombinacija koje volim Ako bih oblačila drugu elegantnu kombinaciju, uvek bi to bilo nešto minimalistički sa obaveznim salonkama (ove idu uz sve i sa njima nikada nećete pogrešiti jer ova boja ide čak i uz crvenu). Jednostavne kombinacije volim da "začinim" frizurom, šminkom (ništa vulgarno, ali da je ima), i ponekim komadom nakita koji nije napadan, nabudžen, ali dovoljno uočljiv. I što jednostavniji (ravni, glatki, jednostavni oblici, sajlice, široke narukvice.Nikakvi cirkončići, leptirići i srculenca).. edit: haha ovo izgleda kao da me mađioničar izvadio iz onog sanduka "nesastavljenu".... АлександраВ, Лапис Лазули and Ronald је реаговао/ла на ово 3 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Odličan izbor, @Debora. Kroj haljine je veoma interesantan i akcentira finu figuru. Nude je odličan izbor obuće za ovu varijantu, mada mislim da bi i crna salonka dobro odradila posao. Izbor nakita mi se sviđa, i za ovo što si ponijela, nisi mogla odabrati bolje. Opet, kada govorimo o drugim varijantama, izbjegla bih opise tipa - nabudženo, vulgarno, ili kritiku na račun cirkončića ili leptirića. Naša percepcija ne mora biti i najmjerodavnija. Ja ne volim, niti nosim roze i pink varijante, ali tebi ona predivno stoji. Kada sam u elegantnoj varijanti, obavezno sam u crnom ili bijelom, nikako cirkoni koje si pomenula, ali avaj, oni nekome predivno stoje, tako da ih ne kategorišem kao nešto neprihvatljivo. Osjećaj da je nešto vulgarno je opet lični stav, kao i sami kič, jer to doživljavamo različito. Za mene je vulgarno kada vidim da neko nosi Chanel-ovu torbu dok trguje na pijaci...ili jak parfem kada mu vrijeme nije, a možda se neki ne bi složili sa mnom, tako da mi je jasno da moja percepcija, možda i nije mjerodavna, i zadržavam svoj sud za sebe. Ronald, АлександраВ, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Debora Svidja mi se, kragnica je bas neobicna. Po onoj slici u Crkvi esarpa se bas lijepo ukopila. Gornji dio iznad grudi je od tila, cini mi se mrezasti koliko mogu da vidim. Meni je bolja ta narukvica jer ako nisi lakirala nokte, djeluje upadljivije i mnogo je primjetniji detalj, jer koliko mi se cini ti imas duge prste. i mindjuse da su bile slicne lijepo bi se uklopile uz kosu. Pametno za boju salonki i pismo torbe. Musko sam, hhehehehe АлександраВ and Debora је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 22 minutes ago, Ayla рече Odličan izbor, @Debora. Kroj haljine je veoma interesantan i akcentira finu figuru. Nude je odličan izbor obuće za ovu varijantu, mada mislim da bi i crna salonka dobro odradila posao. Izbor nakita mi se sviđa, i za ovo što si ponijela, nisi mogla odabrati bolje. Opet, kada govorimo o drugim varijantama, izbjegla bih opise tipa - nabudženo, vulgarno, ili kritiku na račun cirkončića ili leptirića. Naša percepcija ne mora biti i najmjerodavnija. Ja ne volim, niti nosim roze i pink varijante, ali tebi ona predivno stoji. Kada sam u elegantnoj varijanti, obavezno sam u crnom ili bijelom, nikako cirkoni koje si pomenula, ali avaj, oni nekome predivno stoje, tako da ih ne kategorišem kao nešto neprihvatljivo. Osjećaj da je nešto vulgarno je opet lični stav, kao i sami kič, jer to doživljavamo različito. Za mene je vulgarno kada vidim da neko nosi Chanel-ovu torbu dok trguje na pijaci...ili jak parfem kada mu vrijeme nije, a možda se neki ne bi složili sa mnom, tako da mi je jasno da moja percepcija, možda i nije mjerodavna, i zadržavam svoj sud za sebe. Ja se slazem, pogotovo vezano za rijec "vulgarno" u smislu mode, jer ne mogu sve osobe da nose iste stvari, niti se osjecaju u njima prijatno, niti vide sebe dobro u nekoj garderobi. Slicno je i za sminku, jaka sminka nekome bas dobro stoji. Za parfem je druga stvar, tu jednostavno ljudi ne mogu da shvate, da odredjene parfeme treba prilagoditi temperaturi, godisnjem dobu itd. Dobro si rekla za Chanel torbu i pijacu, ja bih isto nazvao vulgarnim ili kicastim ono oblacenje ili sminkanje koje nije prilagodjenu mjestu i vremenu. Ayla and Данче* је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 @Ayla apsolutno se slažem za sve što si rekla, ali ja sam svojim rečima opisala ono što se meni ne dopada Nabudžen nakit je ovo: i na nekome može fanstastično stajati, ja se u tome ne vidim nikad i nikako... Vulgarna šminka mi je ovo: ovo je svakako ekstreman primer, ali to je taj fazon...neukusno prešminkane oči, svetao karmin i tamna olovka... Na to sam mislila kad kažem vulgarno. Slažemo se svi da je ovo previše? Cirkoni mogu ponekad i da prođu,a što se leptirića tiče, ja ne volim to... ništa drugo nisam rekla Ima milion stilova koje ja lično ne volim, ali se oduševim kad vidim kako to nekome stoji i kako to ume da ponese. Eto ja se npr ne slažem da je vulgarno kad neko nosi chanel torbu na pijaci. Možda nije stigla sa posla kući po jeftinu torbu, svratila na brzinu da kupi namirnice. Ronalde, svaka čast Hvala oboma na pohvalama, kritikama i savetima.. "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Debora pretpostavljam ali cini mi se da nije na to mislila Ayla vec da se ciljano tako obuces i ides na pijacu. Vidis ovaj gornji nabudzeni nakit bi svakako mogao da se uklopi u neku prepoznatljivu istocnoazijsku nosnju. Sto se tice donje slike, meni se nekako cini da je tu malo previse hijaluronske kiseline, hhehehehee http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука