Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne znam ja kako se to zove... heheh... ali jako mi je žao što su se žene toliko otkrile, a naročito mi je out ovo pripijeno&kratko.. to ruši magiju, tajanstvenost, finu i pritajenu privlačnost, čemu eksplicitna erotika, izazivanje muškaraca (i to sad, uporedo sa feminizmom, žene se s ponosom i dobrovoljno svode na seksualne objekte :0201wink:). Čemu eksplicitnost? Smatram da su dugačke haljine bile mnogo otmenije i ženstvenije...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Дијана. рече

Ne znam ja kako se to zove... heheh... ali jako mi je žao što su se žene toliko otkrile, a naročito mi je out ovo pripijeno&kratko.. to ruši magiju, tajanstvenost, finu i pritajenu privlačnost, čemu eksplicitna erotika, izazivanje muškaraca (i to sad, uporedo sa feminizmom, žene se s ponosom i dobrovoljno svode na seksualne objekte :0201wink:). Čemu eksplicitnost? Smatram da su dugačke haljine bile mnogo otmenije i ženstvenije...

Dužina suknje i nije neki pokazatelj čvrstog morala. I one znaju da reflektuju sexipilnost žene, i erotski naboj. Generalno, u dugoj haljini su poželjnije, ženstvenije...divna enigma koju treba ogoliti.
U vrijeme kada su se najviše nosile, bilo je i najviše bluda.
Meni je fascinantna činjenica da taj stil kada se dobro ponese, a rekoh ti bi ga divno nosila, čini ženu upravo onakvom kakva je...krhka, ženstvena i poželjna.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Debora рече

Ti voliš boho stil... :) koji je i dalje aktuelan... jedan od najlepših stilova od decenija prošlog veka pa do sad!

https://www.google.ba/search?q=boho+dresses&espv=2&biw=1093&bih=530&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj5pMaLst_PAhXsCcAKHYr5AH4QsAQIIQ

definitely LIKE! S tim da bih ja ove kratke nosila kao tunike preko pantalona ili dugih, uskih suknji... :cheesy3:

hahah prikriveno ne misliš na burke i tako to, sigurno; ali sasvim sigurno, da eksplicitnost izaziva muke odr. vrste muškarcima, a ovako nešto sigurno i maštu i emocije... :D

Ajla, razumijemo se ;)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Дијана. рече

https://www.google.ba/search?q=boho+dresses&espv=2&biw=1093&bih=530&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj5pMaLst_PAhXsCcAKHYr5AH4QsAQIIQ

definitely LIKE! S tim da bih ja ove kratke nosila kao tunike preko pantalona ili dugih, uskih suknji... :cheesy3:

Kad pročitam ovo sa ovim smajlijem koji si stavila, dođe mi da ti pošaljem 1000 takvih haljina! :) (nemam, al mi dođe) :D 

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

Šta mislite o ideji da u ovoj temi prodajemo/razmenjujemo/poklanjamo svoje stvari? :) Prodaja po simboličnim cenama ili tako nešto... ne znam.

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

hahah, ja sam prototip ovog lika, samo joj fale naocari

Rezultat slika za oliva popaj

link

Подели на овим сајтовима

blago tebi, bar ne moraš da se boriš sa dijetama! 

Imam za tebe ovo, u tvojoj veličini, naravno ako ti se dopada... (poklon)... :smizla10:

9b846f84d3f03a8b0e1ecdd0eb9360af.jpg

d6ff9cf6ce2680d0ad154143b77fa8b3.jpg

Подели на овим сајтовима

Hvala na paznji,girl_smiley svidja mi se, narocito kroj... :)

Podstaci ces me da ne budem nemarna u oblacenju... Kad radim, pazim da budem elegantna bas zato sto sam maltene lisena zenske sujete u tom pogledu...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Brilijanti . 

Odavno , zapravo skoro nikad , nisam kupovala nakit ... 

Udjem sa sestrom u neku zlataru u samom srcu Kotora ... Veli - Da izaberem poklon za rodjendan ... pa da bankrotiramo . Kad tamo - nismo mnogle ni da bankrotiramo .  :smeh1:

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

Najviše mrzim one metalne tanke ofingere ... Kad nešto što nije košulja okacis o njega posle ne možeš nikad da ga opeglas ...  Renoviracu stan i sve ću da ih pobacam ...  A onda u svoj garderober unosim samo stvari koje ću sigurno da nosim i koje mi lepo stoje ...  Ne mogu vise da se nerviram ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...