Дијана. Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Ne znam ja kako se to zove... heheh... ali jako mi je žao što su se žene toliko otkrile, a naročito mi je out ovo pripijeno&kratko.. to ruši magiju, tajanstvenost, finu i pritajenu privlačnost, čemu eksplicitna erotika, izazivanje muškaraca (i to sad, uporedo sa feminizmom, žene se s ponosom i dobrovoljno svode na seksualne objekte ). Čemu eksplicitnost? Smatram da su dugačke haljine bile mnogo otmenije i ženstvenije... Debora је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Čak je potvrđeno i istraživanjem da su muškarcima ženstvenije prikrivene žene. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 2 minutes ago, Дијана. рече Ne znam ja kako se to zove... heheh... ali jako mi je žao što su se žene toliko otkrile, a naročito mi je out ovo pripijeno&kratko.. to ruši magiju, tajanstvenost, finu i pritajenu privlačnost, čemu eksplicitna erotika, izazivanje muškaraca (i to sad, uporedo sa feminizmom, žene se s ponosom i dobrovoljno svode na seksualne objekte ). Čemu eksplicitnost? Smatram da su dugačke haljine bile mnogo otmenije i ženstvenije... Dužina suknje i nije neki pokazatelj čvrstog morala. I one znaju da reflektuju sexipilnost žene, i erotski naboj. Generalno, u dugoj haljini su poželjnije, ženstvenije...divna enigma koju treba ogoliti. U vrijeme kada su se najviše nosile, bilo je i najviše bluda. Meni je fascinantna činjenica da taj stil kada se dobro ponese, a rekoh ti bi ga divno nosila, čini ženu upravo onakvom kakva je...krhka, ženstvena i poželjna. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 11 minutes ago, Debora рече Ti voliš boho stil... koji je i dalje aktuelan... jedan od najlepših stilova od decenija prošlog veka pa do sad! https://www.google.ba/search?q=boho+dresses&espv=2&biw=1093&bih=530&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj5pMaLst_PAhXsCcAKHYr5AH4QsAQIIQ definitely LIKE! S tim da bih ja ove kratke nosila kao tunike preko pantalona ili dugih, uskih suknji... hahah prikriveno ne misliš na burke i tako to, sigurno; ali sasvim sigurno, da eksplicitnost izaziva muke odr. vrste muškarcima, a ovako nešto sigurno i maštu i emocije... Ajla, razumijemo se Debora је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 5 minutes ago, Дијана. рече https://www.google.ba/search?q=boho+dresses&espv=2&biw=1093&bih=530&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj5pMaLst_PAhXsCcAKHYr5AH4QsAQIIQ definitely LIKE! S tim da bih ja ove kratke nosila kao tunike preko pantalona ili dugih, uskih suknji... Kad pročitam ovo sa ovim smajlijem koji si stavila, dođe mi da ti pošaljem 1000 takvih haljina! (nemam, al mi dođe) Ayla and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 7 minutes ago, Дијана. рече Ajla, razumijemo se Mislila sam da se razumijemo, ali si ukazala da nije tako. Dešava se...idemo dalje. Ja ne namigujem. Ja zagrlim. Дијана. and Ronald је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Šta mislite o ideji da u ovoj temi prodajemo/razmenjujemo/poklanjamo svoje stvari? Prodaja po simboličnim cenama ili tako nešto... ne znam. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 @Дијана. koji broj nosiš? (odeće) "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 hahah, ja sam prototip ovog lika, samo joj fale naocari link AnaLaz and Debora је реаговао/ла на ово 1 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 blago tebi, bar ne moraš da se boriš sa dijetama! Imam za tebe ovo, u tvojoj veličini, naravno ako ti se dopada... (poklon)... Лапис Лазули and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Hvala na paznji, svidja mi se, narocito kroj... Podstaci ces me da ne budem nemarna u oblacenju... Kad radim, pazim da budem elegantna bas zato sto sam maltene lisena zenske sujete u tom pogledu... Debora је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Daj mi podatke na pp "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Brilijanti . Odavno , zapravo skoro nikad , nisam kupovala nakit ... Udjem sa sestrom u neku zlataru u samom srcu Kotora ... Veli - Da izaberem poklon za rodjendan ... pa da bankrotiramo . Kad tamo - nismo mnogle ni da bankrotiramo . Debora је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Kako bih je sretno nosila ...predivna je -Владимир- and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Najviše mrzim one metalne tanke ofingere ... Kad nešto što nije košulja okacis o njega posle ne možeš nikad da ga opeglas ... Renoviracu stan i sve ću da ih pobacam ... A onda u svoj garderober unosim samo stvari koje ću sigurno da nosim i koje mi lepo stoje ... Ne mogu vise da se nerviram ... Grizzly Adams, Debora and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука