Bianca Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 On 5.4.2018. at 22:10, Таша рече Prve martinke sam obula pre 32 godine, ali nosim ih i dan danas, samo menjam boju ili model. Kao i starke, klasika , uvek se nadje par u cipelaru ... Sad bi mi legle jedne ovakve za prolece ? ( A vi sad vidite koliko sam matora ) Moram da pohvalim dobar izbor kože. Koža sa otvorenim porama, bojena anilinom vremenom potamni od upotrebe. Patina je neponovljiva... daje karakter predmetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 14, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 https://m.newchic.com/socofy-womens-boots-3599/p-1357612.html?rmmds=category Natasenka and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 18, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2019 Наишао сам на Пинтересту, било ми занимљиво. Gogić and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 kako vam se svidja kombinacija duge ležerne suknje i starki? Milica Bajic and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 gorjuss . kako vam se čini? Milica Bajic and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 18 минута, Natasenka рече kako vam se svidja kombinacija duge ležerne suknje i starki? Bomba. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 Flojd, Gogić and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 5, 2019 Пријави Подели Написано Април 5, 2019 Чунга Лунга and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Sta obući, haljinu? ? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Ili pantalone? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 ''Ciel'' - Praštam im i cenu čim malo umine bol Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 Istopljeni kamen and Таша је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 Таша је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 On Friday, April 05, 2019 at 21:27, Smaragdni kamičak рече Prva odevna kombinacija - bez greške. ? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 пре 4 минута, Дуња рече Prva odevna kombinacija - bez greške. ? slatko je, skroz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука