Istopljeni kamen Написано Септембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 пре 2 минута, Milica Bajic рече @Istopljeni kamen аха, а ја би и љубичасти, тек да се нађе, бело злато, и тако... U pravu si...ljubičasti dominira.... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2019 <3 Istopljeni kamen and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2019 On Wednesday, September 25, 2019 at 23:22, Milica Bajic рече а ја би и љубичасти, тек да се нађе, бело злато, и тако... Ahahaha Legendo ? Volim taj trenutak - ''da se nađe''☺ Milica Bajic and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2019 пре 7 минута, Дуња рече Ahahaha Legendo ? Volim taj trenutak - ''da se nađe''☺ Ili da se nosi... Milica Bajic and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2019 пре 9 минута, Istopljeni kamen рече Ili da se nosi... Bitno je da se ima. Ja tako postala kolekcionar. ? Jako mi je simpatičan taj komentar sa sve dodatkom. ☺ Istopljeni kamen and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2019 пре 3 часа, Smaragdni kamičak рече <3 Mogu lepo da čučnu i u kombinaciji sa laganijim materijalima. Zahvalan komad. Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 29, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2019 Istopljeni kamen and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2019 пре 11 минута, Лапис Лазули рече Preslatke! Лапис Лазули and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 пре 16 часа, Istopljeni kamen рече Preslatke! Не могу да се одупрем утиску да су уз мцх довољне само оне и пуштена коса Istopljeni kamen and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 п.с. евентуално онај мој љубичасти прстен Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 Apsolutni pogodak mch i tvoj ljubičasti prsten...njih i ukovrdžaš kosu...jer mi ne idu uz puštenu ravnu kosu..mora kosa da bude arhaična u njihovom stilu.... Лапис Лазули and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 @Istopljeni kamen окккк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 п.с. ја сам ионако ко петарда стално Istopljeni kamen and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 пре 1 минут, Milica Bajic рече @Istopljeni kamen окккк Bićeš najlepša...sa stilom... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 пре 4 минута, Milica Bajic рече п.с. ја сам ионако ко петарда стално E na tome ti zavidim...ja ne volim ravnu..a imam je...jedno vreme sam se ošišala i stavila mini val...i to sam tako volela....petardu na glavi...privlači me opet..ali ne znam....verovatno neću...ali volim da je ukovrdžam... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука