Иван ♪♫ Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Vidim, ali mi je teško da poverujem da je tekst zaista napisala žena. Сасвим је могуће, то је већ неуротична религиозност, животињски страх од Бога. С обзиром да је жена тек постала црквена (судећи по уводу), вероватно је налетела на такве текстове, или атмосферу у цркви, неофит, неуротични, каје се и за шта треба, и за шта не треба, проћи ће је то. Кад се само сетим себе, јој мајко мила... А све последица недостатка духовног руковођења, некога кога би питао за савет и слично, локалних свештеника сам се плашио, и преостале су ми тако неке књиге, публикације, сада сумњиве ми све, па ти види шта је могло од тога да изађе. После ми је један нормалан и уравнотежен духовник помогао да изађем из тог страха од Бога. Ту је и моја прошлост одиграла велику улогу, али о томе нећу. Paradoksologija, Плутон and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Сасвим је могуће, то је већ неуротична религиозност, животињски страх од Бога. С обзиром да је жена тек постала црквена (судећи по уводу), вероватно је налетела на такве текстове, или атмосферу у цркви, неофит, неуротични, каје се и за шта треба, и за шта не треба, проћи ће је то. Кад се само сетим себе, јој мајко мила... А све последица недостатка духовног руковођења, некога кога би питао за савет и слично, локалних свештеника сам се плашио, и преостале су ми тако неке књиге, публикације, сада сумњиве ми све, па ти види шта је могло од тога да изађе. После ми је један нормалан и уравнотежен духовник помогао да изађем из тог страха од Бога. Ту је и моја прошлост одиграла велику улогу, али о томе нећу. Neofit, još je mlada, naučiće http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 По сваку цену желимо наше слабости угурати под неку заповест Божију и дати им Божији лигитимитет. Ја сам схватио да немам благог појма шта тачно Бог очекује од мене, и шта је у мом животу грех, а шта није. Слабости имам, сам да их превазиђем не могу, и могу само да се уздам у Бога да ми помогне и ојача ме и узрасте ме, онако како је најбоље, а ја ћу се потрудити колико могу. Што не могу, шта да радим, не могу да се секирам. -Владимир- and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Neofit, još je mlada, naučiće заправо, смириће се Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Vidim, ali mi je teško da poverujem da je tekst zaista napisala žena. Текст сам ја написала ................али неће Џеси да ме ода ................да ме не би каменовали............. П.С. Шалим се наравно, али са неким малим изменама и допунама, пројекција мојих ставова...... Кратос је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ми смо једна хипнотисана гомила. Куда сви туда и ти јер ко изда .........биће обична ...../ други аутор / Ниси схватио суштину, суштина је да смо сви слаби и поводљиви, да идемо линијом мањег отпора, ок је и ја сам таква. Али ја своју слабост ношења панталона, уске саблажњиве одеће не провлачим кроз Божије законе као нешто што је по дифолту у реду...... није у реду ...........али ја по слабости не испуњавам..........али толико имам свести да признам своју слабост и да нешто што је у супротности са Божијим образом не оправдавам. Значи ми треба да смо Христу саобразни а не да Божије законе саображавамо нама . По сваку цену желимо наше слабости угурати под неку заповест Божију и дати им Божији лигитимитет.Е па неће да може.И то је у суштини највећи проблем савременог Хришћанина, одатле почиње разводњеност вере........итд Što je nošenje pantolana od strane žena sablazan?Koga to sablažnjava?Čekaj bre pa kolko mi se čini ti kad si stavila sliku bila si u pantalonama?Tela si da nas sablazniš znači? Рапсоди, Иван ♪♫, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Nekada se znao red pa se ljudi nisu zaljubljivali a samim tim ni ovakvih dilema nije bilo. Ronald, Снежана and Кратос је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Piše i da muškarci treba da imaju kratku kosu Дај место на ком пише. Ја то нисам видео. a prvi Hristos je imao dugu. Није, Он је имао нормалну дужину косе, у то време, за мушкарце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Tako je, pravda za muskarce u suknjama! Eno i popovi svi nose 'aljine! kakvo nepoštovanje, c c c Arsenija and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Pa da, cim neki tekst nema veze sa zivotom - onda ga samo umetnicke duse mogu skapirati jer ostali nemaju sirinu. И то што кажеш уметници живе у неком другом простору и демензији................ И никако не могу да скапирају суве логичаре, правнике , економисте, па онда машинце , математичаре, и остале који не припадају том јединственом свету уметности.......... У ствари не могу никога да скапирају и нико не може њих ......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Tako je, pravda za muskarce u suknjama! Eno i popovi svi nose 'aljine! https://www.youtube.com/watch?v=q2fizeoT22g Плутон, Лапис Лазули and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 El veruješ da je Rapsodija žensko? Па видео си слике ........са свим женским атрибутима богме........ Кратос је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Sutra cu u znak protesta da obucem pantalone u militari stilu , model "opasna sam i naoruzana " ... Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 kakvo nepoštovanje, c c c Ne znam ja sta si ti tu razumeo ja samo konstatujem stil u oblacenju Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Управо је аутор текста тај који покушава да жене и мушкарце сврста у масу под изговором "то је тако било у стара добра времена" и да им одреди како треба да изгледају, да се облаче, понашају и да живе живот. И то покушава да поткрепи цитатима из Библије који треба да потврде да ће све оне који не мисле и не живе као он стићи казна и смрт. Мало страха ничему не шкоди..............можда скренемо десно.......... Нико никоме ништа не одређује, текст говори о томе како би требало, а не како јесте, не осуђује појединца личност, говори о греху и о последицама, истог Како либерално оријентисани виде неофита. Ако се случајно прекрсти када прође поред цркве, гробља или манастира ...........ево га неофит. Ако случајно сретну неку без шминке са неофарбаном косом или не дај Боже дугом сукњом , или уопште са сукњом..............ево га неофит Ако случајно слуша етно музику............воли русе, не воли ЕУ .......................ево га неофит Ако има петљу да буде аутентичан, и да јасно без фолирања изнесе став...............ево га неофит Своје лево либерално скретање виде као један велики помак и подвиг у свом христијанскоме животу....... и ког није као они и не дели њихове ставове обавезно му лепе етикету неофита Натан је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука