Плутон Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 православнајапородица.срб feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 @@Рапсоди, A tebi ovaj stav da žene se porađaju carskim rezom zato što kroz njih dolazi sablazan nije malko morbidan? feeble and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Nenade , kada bi stavio sajkacu , svi bi mislili da nisi normalan ... Cemu sve to ? U Bibliji pise da se hriscani ne razlikuju od drugih ljudi po spoljasnjem izgledu , vec po nacinu zivota ... То је тачно и када сам рекао да се изгубило, мислио сам на традицију, а не на верску опредељеност. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ако се запитамо: зашто жене сада не могу саме да роде бебу, зашто царски рез постаје правило готово за све? Одговор је једноставан. У Еванђељу је написано: „Тешко ономе кроз кога дође саблазан“. Одмах се сетимо голих рамена, ногу, леђа, стомака са пупком, у свој обнаженој бестидности савремених девојака. А опомена за конкретни грех, за саблазан је операција и храпав шав после ње, који онда неће бити стављен на гледање и показивање свима. А голо попрсје све време? Родиле мамице а млека нема, нема чиме да нахрани детенце. Или је од царског реза млеко у грудима (саблазан којом су грешиле) усахло, па беба мора да пије вештачко млеко: то је директна веза! http://православнајапородица.срб/index.php?option=com_content&view=article&id=1038:oskrnavljena-lepota&Itemid=435 Koga ovaj zaj*****? Sram bilo kretena koji je ovo napisao! -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Šta? Pa piše u Bibliji! Na istom mestu gde piše da se nipošto ne sme jesti svinjetina! S tim što su "muška" i "ženska" odeća nešto što različite kulture kroz istoriju i geografiju različito konstruišu, dok je svinja uvek svinja. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ajde priznaj da bi nosio suknju i sam da nije ovakvih budalastih razmisljanja? Molim?! More, škotski kilt, pa priđi ako smeš Paradoksologija, Лапис Лазули and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 @@Рапсоди, A tebi ovaj stav da žene se porađaju carskim rezom zato što kroz njih dolazi sablazan nije malko morbidan? I nekako je oličenje "širine" u razmišljanju? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Šta? Pa piše u Bibliji! Na istom mestu gde piše da se nipošto ne sme jesti svinjetina! S tim što su "muška" i "ženska" odeća nešto što različite kulture kroz istoriju i geografiju različito konstruišu, dok je svinja uvek svinja. Piše i da muškarci treba da imaju kratku kosu a prvi Hristos je imao dugu. Плутон, Лапис Лазули and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Što ne bi?Pa piše u tekstu onda sam shvatila... Vidim, ali mi je teško da poverujem da je tekst zaista napisala žena. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ја не могу да замислим да уметничке душе или бар оне које себе називају уметницима или које се баве уметности не могу да скапирају поенту текста, да су тако ускогруди у размишљањима, и да одмах осуђују аутора, због властите слабости, и не ширине............. Свако има право да изнесе своје ставове, најбоље је бити део масе, не пишати уз ветар, повести се за гомилом. Управо је аутор текста тај који покушава да жене и мушкарце сврста у масу под изговором "то је тако било у стара добра времена" и да им одреди како треба да изгледају, да се облаче, понашају и да живе живот. И то покушава да поткрепи цитатима из Библије који треба да потврде да ће све оне који не мисле и не живе као он стићи казна и смрт. Paradoksologija, Плутон, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Vidim, ali mi je teško da poverujem da je tekst zaista napisala žena. Baš vala, ovo mi liči na nekog Rusa hard core pravoslavca. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ја не могу да замислим да уметничке душе или бар оне које себе називају уметницима или које се баве уметности не могу да скапирају поенту текста, да су тако ускогруди у размишљањима, и да одмах осуђују аутора, због властите слабости, и не ширине Pa da, cim neki tekst nema veze sa zivotom - onda ga samo umetnicke duse mogu skapirati jer ostali nemaju sirinu. Снежана, Лазар Нешић, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Molim?! More, škotski kilt, pa priđi ako smeš Tako je, pravda za muskarce u suknjama! Eno i popovi svi nose 'aljine! Кратос and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Vidim, ali mi je teško da poverujem da je tekst zaista napisala žena. El veruješ da je Rapsodija žensko? Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 @@Рапсоди, A tebi ovaj stav da žene se porađaju carskim rezom zato što kroz njih dolazi sablazan nije malko morbidan? Ми смо једна хипнотисана гомила. Куда сви туда и ти јер ко изда .........биће обична ...../ други аутор / Ниси схватио суштину, суштина је да смо сви слаби и поводљиви, да идемо линијом мањег отпора, ок је и ја сам таква. Али ја своју слабост ношења панталона, уске саблажњиве одеће не провлачим кроз Божије законе као нешто што је по дифолту у реду...... није у реду ...........али ја по слабости не испуњавам..........али толико имам свести да признам своју слабост и да нешто што је у супротности са Божијим образом не оправдавам. Значи ми треба да смо Христу саобразни а не да Божије законе саображавамо нама . По сваку цену желимо наше слабости угурати под неку заповест Божију и дати им Божији лигитимитет.Е па неће да може.И то је у суштини највећи проблем савременог Хришћанина, одатле почиње разводњеност вере........итд Војвода7 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука